Lyseng viste sig godt frem mod Hobro

Lysengs og Hobros spillere gik på banen til guldkonfetti, da de onsdag aften mødtes i pokalturneringen. Foto: Flemming Krogh

Lyseng viste sig godt frem mod Hobro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det var en overordentlig stor opgave Lyseng onsdag aften kom på, da de mødte Hobro i pokalturneringen. Lyseng gjorde dog god figur, spillede 1-1 i den ordinære tid, men tabte med et mål i den forlængede. Frederik Rieper var ærgerlig over resultatet, men glad for at score.

FODBOLD: Så var de på den igen i Lyseng. Pokalkamp mod et hold fra landets bedste række, Superligaen. For to år siden mødte de Horsens. Onsdag aften mødte de så Hobro. Og ligesom sidst skulle opgøret helt ud i den forlængede spilletid førend der fandtes en vinder.

Og det kan ligeså godt nævnes allerede i starten. Folk, der mener, at hold kan spille kedeligt ville være faldet i søvn under kampen. Spillerne fra Lyseng spillede deres chance. De stod kompakt - sørgede for at Hobro ikke kom til mange chancer, og satsede på kontraer og dødbolde.

Det viste sig da også at være den helt rigtige tilgang til kampen. I hvert fald var de tæt på at skabe sensationen. Rigtig tæt endda. Og med lidt mere held havde de nok gjort det. 103 minutters fodbold, plus de minutter dommeren havde lagt til i både første og anden halvleg, skulle der nemlig tilbagelægges, inden Hobro bragte sig foran.

På et hjørnespark, der var sparket ind tæt på målstregen, fik Lysengs målmand, Kaare Petersen ikke ram på bolden som han ville. Derfor røg den ind og ramte Mathies Skjellerup, der fik skovlet den de sidste par centimeter ind over stregen til kampens slutresultat 1-2.

Frederik Rieper scorede Lysengs enlige mål i kampen.  Foto: Flemming Krogh
Frederik Rieper scorede Lysengs enlige mål i kampen. Foto: Flemming Krogh

Frygt for snitter

Og den scoring var ærgerligt for de lokale helte fra Lyseng. De havde nemlig kæmpet, alt hvad de havde lært, og måske endda mere til. Både da de var foran, da kampen var lige, og da de til sidst kom bagud.

Mange af de omkring 600 fremmødte tilskuere havde nok frygtet, at de orange fra Højbjerg ville rende ind i en ordentlig snitter. Normalt spiller holdet i Danmarksserien, så der er et hvis spring til Superligaen. Godt nok gjorde Lyseng også fin figur, da de senest mødte et hold fra Superligaen i pokalturneringen, men hvor tit slår lynet ned to gange samme sted?

Frederik Rieper, der i øvrigt er søn af den tidligere AGF- og landsholdsspiller Marc Rieper, var et af mange lyspunkter hos Lyseng. I sommer blev han rykket op fra U19-holdet og i hans blot fjerde kamp for seniorholdet formåede han både at gøre en rigtig god figur i forsvaret og blive den enlige målscorer for århusianerne.

Efter 35 minutter fik Lyseng et frispark midt på banen. Det blev sendt ind foran, hvor det blev forlænget, inden Frederik Rieper steg til vejrs og headede Lyseng i front.

- Det var fedt

Han var da også ærgerlig over, at holdet ikke fik en straffesparkskonkurrence til sidst, men var overordnet godt tilfreds med kampen.

Hvordan var det at score mod et Superliga-hold?

- Det var fedt. Jeg er lige blevet rykket på seniorholdet, så jeg har ikke fået så mange kampe endnu. Så at få sådan en stor kamp fra start og ovenikøbet score, det var fedt. Det er noget jeg ser frem til måske at få mere af i fremtiden, sagde Frederik Rieper efter kampen.

Og netop det, at han scorede Lysengs mål, var rigtig stort for den unge forsvarsspiller.

- Det var ubeskriveligt. Vi havde øvet nogle hjørnespark til træning. Der snakkede vi lidt om, hvilke jubelscener vi skulle lave, hvis vi scorede. Da jeg så scorede, gik det hele bare i sort. Så var det bare ud med armene, sagde han.

Tom Hellingsøe, Formand i Lyseng, var da også godt tilfreds med både kampen og arrangementet omkring den.

- Spillerne døde med støvlerne på, synes jeg. Og selvom de var presset i bund, var det en seværdig kamp, sagde han efter kampen.

- Det er fedt, at der kommer så mange mennesker og bakker op når der sker noget herude. Det er jeg glad for, sagde han.

Frederik Rieper scorede til 1-0. Sebastian Grønning til 1-1 og Mathies Skjellerup til 1-2 i den forlængede spilletid.

Lyseng viste sig godt frem mod Hobro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Amini så rødt og Kasper Junker-kasse i 5-måls drama
AC Horsens spillede søndag mod AGF i årets Superliga. Det blev en hårdt spillet kamp som begge hold havde chancerne for at vinde. Horsens endte dog med at trække sig sejrsrigt ud af kampen, som endte 3-2.
Afspil video
Optakt til Horsens - AGF: Kasper Junker kan sagtens true AGF
AC Horsens tager i dag imod AGF, et opgør der sagtens kan blive en underholdene affære. Den tidligere AGF-angriber, Kasper Junker, har tager skiftet til Horsens og skal nu møde sin tidligere klub.
Afspil video
Bo Henriksen inden Horsens - AGF: Kasper Junker ser fremragende ud
Vi snakkede med Bo Henriksen inden opgøret mod AGF. Bo Henriksen gav en status på hvor god form deres nye angriber er i.
Afspil video
Highlights: AGF måtte dele da de tog imod Vendsyssel i en chancerig kamp
Det blev en uafgjort, da AGF tog imod Vandsyssel, i Århus. Det blev et intenst opgør, som begge mandskaber kunne have vundet.
Afspil video
Highlights: Ubesejrede AGF hentede tre point i Hobro
Kampen endte 0-2 til gæsterne, hvor Mustafa Amini og Jens Stage blev aftenens målscorere.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Brøndbys Sportsdirektør-kanditater: Her er fire bud på Troels Bechs afløser
Flemming Povlsen og Lars Jacobsen diskuterer fire bud, på en eventuel afløser af Brøndbys sportsdirektør.
Afspil video
Troels Bech om hans Brøndby-stop: Brøndby står nu et stabilt og sundt sted
Troels Bech stopper i Brøndby og han fortæller her i indslaget, hvorfor han har taget beslutningen.
Afspil video
Highlights: AaB og Vejle gik til stålet i intenst remis
Der var krig på kniven mellem AaB og Vejle i en kamp, der var præget af hårde dueller og to hold, der begge kom tæt på at stjæle sejren i slutminutterne.
Afspil video
Nikolai Laursen om sin tilbagekomst til Brøndby: Det er et skridt på vejen i min videre karriere
20-årige Nikolai Laursen er vendt tilbage til Brøndby på en lejekontrakt. Laursen ser dog kun sin tilbagekomst som et skridt på vejen mod igen at komme til udlandet.
Afspil video
Flemming Povlsen om Uffe Bech: Jeg kan ikke se, hvor der skulle være plads til ham
Uffe Bech vil gerne fortsætte længere tid i Brøndby end blot til vinter, men er det en realistisk mulighed? Flemming Povlsen og Lars Jacobsen giver deres vurdering.