Lyseng viste sig godt frem mod Hobro

Lysengs og Hobros spillere gik på banen til guldkonfetti, da de onsdag aften mødtes i pokalturneringen. Foto: Flemming Krogh

Lyseng viste sig godt frem mod Hobro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det var en overordentlig stor opgave Lyseng onsdag aften kom på, da de mødte Hobro i pokalturneringen. Lyseng gjorde dog god figur, spillede 1-1 i den ordinære tid, men tabte med et mål i den forlængede. Frederik Rieper var ærgerlig over resultatet, men glad for at score.

FODBOLD: Så var de på den igen i Lyseng. Pokalkamp mod et hold fra landets bedste række, Superligaen. For to år siden mødte de Horsens. Onsdag aften mødte de så Hobro. Og ligesom sidst skulle opgøret helt ud i den forlængede spilletid førend der fandtes en vinder.

Og det kan ligeså godt nævnes allerede i starten. Folk, der mener, at hold kan spille kedeligt ville være faldet i søvn under kampen. Spillerne fra Lyseng spillede deres chance. De stod kompakt - sørgede for at Hobro ikke kom til mange chancer, og satsede på kontraer og dødbolde.

Det viste sig da også at være den helt rigtige tilgang til kampen. I hvert fald var de tæt på at skabe sensationen. Rigtig tæt endda. Og med lidt mere held havde de nok gjort det. 103 minutters fodbold, plus de minutter dommeren havde lagt til i både første og anden halvleg, skulle der nemlig tilbagelægges, inden Hobro bragte sig foran.

På et hjørnespark, der var sparket ind tæt på målstregen, fik Lysengs målmand, Kaare Petersen ikke ram på bolden som han ville. Derfor røg den ind og ramte Mathies Skjellerup, der fik skovlet den de sidste par centimeter ind over stregen til kampens slutresultat 1-2.

Frederik Rieper scorede Lysengs enlige mål i kampen.  Foto: Flemming Krogh
Frederik Rieper scorede Lysengs enlige mål i kampen. Foto: Flemming Krogh

Frygt for snitter

Og den scoring var ærgerligt for de lokale helte fra Lyseng. De havde nemlig kæmpet, alt hvad de havde lært, og måske endda mere til. Både da de var foran, da kampen var lige, og da de til sidst kom bagud.

Mange af de omkring 600 fremmødte tilskuere havde nok frygtet, at de orange fra Højbjerg ville rende ind i en ordentlig snitter. Normalt spiller holdet i Danmarksserien, så der er et hvis spring til Superligaen. Godt nok gjorde Lyseng også fin figur, da de senest mødte et hold fra Superligaen i pokalturneringen, men hvor tit slår lynet ned to gange samme sted?

Frederik Rieper, der i øvrigt er søn af den tidligere AGF- og landsholdsspiller Marc Rieper, var et af mange lyspunkter hos Lyseng. I sommer blev han rykket op fra U19-holdet og i hans blot fjerde kamp for seniorholdet formåede han både at gøre en rigtig god figur i forsvaret og blive den enlige målscorer for århusianerne.

Efter 35 minutter fik Lyseng et frispark midt på banen. Det blev sendt ind foran, hvor det blev forlænget, inden Frederik Rieper steg til vejrs og headede Lyseng i front.

- Det var fedt

Han var da også ærgerlig over, at holdet ikke fik en straffesparkskonkurrence til sidst, men var overordnet godt tilfreds med kampen.

Hvordan var det at score mod et Superliga-hold?

- Det var fedt. Jeg er lige blevet rykket på seniorholdet, så jeg har ikke fået så mange kampe endnu. Så at få sådan en stor kamp fra start og ovenikøbet score, det var fedt. Det er noget jeg ser frem til måske at få mere af i fremtiden, sagde Frederik Rieper efter kampen.

Og netop det, at han scorede Lysengs mål, var rigtig stort for den unge forsvarsspiller.

- Det var ubeskriveligt. Vi havde øvet nogle hjørnespark til træning. Der snakkede vi lidt om, hvilke jubelscener vi skulle lave, hvis vi scorede. Da jeg så scorede, gik det hele bare i sort. Så var det bare ud med armene, sagde han.

Tom Hellingsøe, Formand i Lyseng, var da også godt tilfreds med både kampen og arrangementet omkring den.

- Spillerne døde med støvlerne på, synes jeg. Og selvom de var presset i bund, var det en seværdig kamp, sagde han efter kampen.

- Det er fedt, at der kommer så mange mennesker og bakker op når der sker noget herude. Det er jeg glad for, sagde han.

Frederik Rieper scorede til 1-0. Sebastian Grønning til 1-1 og Mathies Skjellerup til 1-2 i den forlængede spilletid.

Lyseng viste sig godt frem mod Hobro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Mirakuløst Mortensen-mål ødelagde Riddersholms hjemmedebut
Sønderjyske havde flere store chancer til at udligne Jens Stages tidlige føringsmål, men AGFs nye angriber skulle lukke affæren med et drømmemål.
Afspil video
Highlights: Kæmpe koks af Højbjerg grundlagde sejren for AGF i forårspremieren mod Esbjerg
AGF vandt fredag aften forårspremieren i Superligaen, da de på hjemmebane slog Esbjerg med 2-0. Tobias Sana stod for begge AGF?s scoringer, hvor den første kom efter en kæmpe foræring fra Esbjergs målmand Jeppe Højbjerg.
Afspil video
Highlights: AGF sejrede dybt inde i overtiden mod Hobro
AGF vandt årets sidste Superliga-kamp dybt inde i overtiden, da Pierre Kanstrup omsatte en dødbold til et målt.
Afspil video
Lars Jacobsen om David Nielsen: Han var én, jeg aldrig troede ville blive Superliga-træner
Der var fest og farver over David Nielsen som spiller. Hør hvad Lars Jacobsen har at sige om David Nielsens transformation fra spiller til træner.
Afspil video
Highlights: FC Nordsjælland sejrede efter sent AGF-selvmål
FC Nordsjælland vandt mandag aften 1-0 hjemme mod AGF på et sent selvmål.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Tibbling om Zorniger-fyring: Jeg har intet ondt at sige om ham
Simon Tibbling sætter ord på sine tanker om fyringen af Zorniger, og hvordan Brøndby sikrer sig top 6-placeringen.
Afspil video
Mukhtar ser fremad efter Zorniger-fyring: Vi skal spille vores spil og nyde fodbolden igen
Hany Mukhtar prøver at forholde sig positivt til hele Alexander Zorniger-episoden og fokusere på den kommende Randers-kamp.
Afspil video
Direkte rødt til Randers-spiller efter voldsom forseelse: Gense episode med Vavro her
Denis Vavro modtog en hård tackling i søndags, da FC København og Randers tørnede sammen. Tacklingen endte med et direkte rødt kort til Emil Riis.
Afspil video
Retov om første træningsdag som cheftræner: ?Vi skulle have humør på efter et par hårde dage?
I dag var Martin Retovs første som midlertidig cheftræner i Brøndby, og hans primære fokus var, at få humøret op i truppen.
Afspil video
Anfører Röcker: Vi har manglet vores Brøndby-stil
Benedikt Röcker var både chokeret og rystet, da Alexander Zorniger blev fyret i mandags. Han mener, at Brøndby har manglet sin aggressive spillestil i foråret.