"Nyt" Århus Håndbold mandskab fastholdt gejsten og sejrede

Anders Kragh Martinusen roser sit holds fight i Kolding. Arkivfoto: Ole Nielsen

"Nyt" Århus Håndbold mandskab fastholdt gejsten og sejrede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Anders Kragh Martinusen roser sine holdkammerater for at holde fast i gejst og udstråling i kampen mod KIF Kolding onsdag aften.

Håndbold: Der var vilje og kløgt til forskel, da Århus Håndbold onsdag aften sikrede sig sæsonens anden ligasejr i herrernes håndboldliga. Gæsterne var bagud i store dele af opgøret på udebane mod KIF Kolding, men formåede alligevel at holde hovedet koldt og finde de rigtige løsninger, så det til sidst i kampen var århusianerne, der trak fra og vandt komfortabelt 31-25.

Det var dog ikke uden problemer i Kolding. I store dele af opgøret var Erik Vejes spillere udfordret i forsvaret, hvor de forsøgte at finde en løsning på hjemmeholdets syv mod seks spil. På intet tidspunkt så man dog det skadesplagede mandskab, der var uden Torben Petersen og Sebastian Henneberg, hænge med hovedet. De blev ved med at klø på og blev til sidst belønnet.

- Det var to af vores største profiler i Torben Petersen og Sebastian Henneberg, som sad uden for. To af de normale startere. Vi valgte dog at gå ind til kampen og koncentrere os om de spillere, der var til rådighed, og lukkede alt andet ude, siger kampens topscorer Anders Kragh Martinusen.

- Der var tidspunkter, hvor vi kom i problemer, fordi vi forsøgte os med forskellige konstellationer, men selvom tingene ikke fungerede, så blev vi ved med at klø på. Der var ingen, som slog op i banen eller hængte med hovedet, fordi de brændte et skud, lyder det fra bagspilleren.

Vigtigt tema

Igennem hele optakten og i de første par kampe har det været et vigtigt tema på holdet, at udstråling og gejst bliver holdt i vejret. I tidligere sæsoner har det givet problemer, men i går forblev gejsten intakt hele kampen igennem, og da det hele skulle afgøres, var det Århus Håndbold som var ovenpå og sikrede sig sejren.

- For mig er det lidt et nyt Århus Håndbold, hvor vi har stor fokus på vores udstråling. Vi havde nogle kampe sidste sæson, hvor vi faldt i niveau og det har vi taget til os i forberedelsen til den nye sæson.

- Vi blev mødt af modstand, men formåede alligevel at vinde i Kolding med det hold, vi havde til rådighed. Det giver uden tvivl noget selvtillid til holdet inden næste uges kamp mod Sønderjyske. Bliver Sebastian og Torben ikke klar til kampen, så angriber vi den på samme måde, som vi gjorde onsdag. Bliver de klar, så vil vi også holde fast i den indstilling, men det er klart, at det vil give os noget ekstra, hvis vi får dem med, lyder det fra Anders Kragh Martinusen, som sluttede kampen med otte scoringer.

Med onsdagens sejr er Århus Håndbold placeret på en førsteplads i herrernes håndboldliga med fire point for to kampe.

"Nyt" Århus Håndbold mandskab fastholdt gejsten og sejrede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: AGF sejrede dybt inde i overtiden mod Hobro
AGF vandt årets sidste Superliga-kamp dybt inde i overtiden, da Pierre Kanstrup omsatte en dødbold til et målt.
Afspil video
Lars Jacobsen om David Nielsen: Han var én, jeg aldrig troede ville blive Superliga-træner
Der var fest og farver over David Nielsen som spiller. Hør hvad Lars Jacobsen har at sige om David Nielsens transformation fra spiller til træner.
Afspil video
Highlights: FC Nordsjælland sejrede efter sent AGF-selvmål
FC Nordsjælland vandt mandag aften 1-0 hjemme mod AGF på et sent selvmål.
Afspil video
Highlights: Højers to sublime langskudsmål sikrede AGF sejren
Casper Højer Nielsen scorede to flotte mål i AGF's 2-1-sejr hjemme over Vejle.
Afspil video
Highlights: AC Horsens forlængede AGFs nederlagsstime til tre kampe trods Spelmann-genialitet
AGF er blot tre point fra bunden i Superligaen efter endnu et nederlag, og denne gang var det mod Bo Henriksens tropper fra Horsens.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Vild, vildere, Wilczek: Den polske goalgetter slog rekorden for flest scorede mål i et kalenderår
Med Kamil Wilczeks udligning mod Vejle i næstsidste spillerunde af efteråret slog han rekorden for flest scorede mål på et år. Hele 25 af slagsen leverede den stille og sympatiske polak for Brøndby.
Afspil video
Skov-hattrick sender Superligaen på vinterpause: Se alle rundens mål her
Der blev scoret hele 21 mål i Superligaens runde 20, og vi har samlet alle 21 mål i en stor målpakke.
Afspil video
Jesper Hansen bedømmer: De Gea vs. Alisson
FC Midtjyllands målmand Jesper Hansen har hjulpet os med at vurdere, hvem af de to målmænd der er bedst i øjeblikket.
Afspil video
Transfersnak med Solbakken: Planen har hele tiden været, at Ankersen skal sælges til sommer
Ståle Solbakken og Kasper Marker gennemgår FCK?s trup med et helt særligt transferfokus. Hvordan står det til med kontraktudløb? Hvem bliver muligvis solgt? Hvor skal FCK forstærke sig?
Afspil video
Kenneth Andersen sætter ord på sin første tid som cheftræner i FC Midtjylland: Det har været hektisk
I starten af oktober blev Kenneth Andersen udpeget som Jess Thorups afløser som FC Midtjyllands cheftræner. Andersen fortæller om, hvordan han har oplevet den første periode som værende cheftræner i en af Danmarks største klubber.