Odder tabte 0-5 - og undgår nedrykning

Bent Christensen, cheftræner Odder IGF, så sit hold tabe 0-5 i Greve. Men fordi Brønshøj og Greve mødes i sidste runde, kan Odder ikke længere rykke ud. Arkivfoto: Ole Nielsen

Odder tabte 0-5 - og undgår nedrykning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Odder tabte 0-5 i Greve, men det får ikke nogen reel betydning, da AB besejrede Næsby, og så kan Odder ikke rykke ud.

- Selv om vi tabte med 0-5, så kan vi trods alt smile på vej hjem i bussen, da vi er ude af nedrykningsracet. Selve kampen i dag er ikke noget at råbe hurra for, vi spillede dog en OK kamp, men de scorede på alt og har en dygtig keeper, som vi ikke kunne passere. Greve scorede nogle flotte mål og har rigtig tur i den. De kæmper med næb og klør for at undgå nedrykning, mens vi har mistet pusten lidt, sagde Odders træner Bent Christensen. leo

Greve-Odder 5-0 (2-0)

2. division Kvalifikationsspil

Kneben sejr til Fremad på Riisvangen

FODBOLD: Aarhus Fremad vandt fuldt fortjent med 3-2 over Hillerød, men i følge træner Morten Mølkjær burde sejren have været større. Fremad førte nemlig med 3-0, indtil der manglede 10 minutter.

- Det var en udmærket indsats, vi spillede godt fodbold og var i fuld kontrol over begivenhederne og toneangivende bortset fra de første fem minutter og de sidste 10. Alderspræsidenten (33 år) Kasper Hjørngaard blev matchvinder og scorede to flotte mål på hovedstød efter hjørnespark, men også Frederik Høghs mål er værd at nævne. Mike Vestergaard, Emil Hauge og Mathias Valentin leverede alle en stærk præstation, sagde Aarhus Fremads træner Morten Mølkjær, der stadig har andenpladsen som mål. leo

Aarhus Fremad-Hillerød 3-2 (1-0)

2. division Kvalifikationsspil

Aarhus Fremads målscorere: Kasper Hjørngaard 2, Frederik Høgh.

Endelig sejr til VSK Aarhus igen

FOBOLD: Nu, hvor nedrykningen til danmarksserien var en kendsgerning, lykkedes det omsider VSK Aarhus at vinde en kamp igen. Det skete, da Dalum blev besejret med 2-1, og det betyder, at fynboerne skal vinde den sidste kamp I Odder for at være 100 procent sikker på at redde sig fra nedrykning.

- Dalum er et meget offensivt spillende hold, så vi havde aftalt at stå godt i vores organisation. Allerede efter tre minutter scorede vi til 1-0, men derefter havde vi store problemer med at ramme hinanden. De fik udlignet til 1-1 i deres bedste periode. I pausen fik vi snakket tingene igennem, og de første 25 minutter af 2. halvleg spillede vi bolden godt rundt, var i fuld kontrol og fik scoret til 2-1. Det var fedt at se, når vi på bænken havde tre mand uden divisionserfaring. Vi føler med Dalum, men går altid efter at vinde, sagde VSK-træner Jesper Højlund, der også går efter at vinde den sidste kamp mod AB. leo

Dalum-VSK Aarhus 1-2 (1-1)

2. division Kvalifikationsspil

VSK Aarhus målscorere: Magnus Clemmensen, Mikkel Nygaard.

Nyt nederlag til Lyseng

FODBOLD: IF Lyseng tabte igen og denne gang med 0-4, men havde hjemmeholdet kendt sin besøgelsestid, kunne kampen have fået et andet forløb.

- De første 15-20 minutter spillede vi rigtig godt fodbold og havde fuldstændig styr på dem, og vi havde 2-3 gode muligheder, vi desværre ikke fik scoret på. Og så går det hverken værre eller bedre, end at de scorer tre mål på tre chancer og er foran med 3-0 ved pausen. Hverken som hold eller individuelt har vi gjort det godt nok i de seneste kampe, og 0-9 i to kampe er stort set på personlige fejl. Vi mødte også et hold, der spiller fint fodbold, og som har nogle dygtige spillere, sagde IF Lysengs træner Mick Andresen. leo

IF Lyseng-Brønshøj 0-4 (0-3)

2. division Kvalifikationsspil

Vigtig sejr til Vatanspor over Viby

FODBOLD: Vatanspor sikrede sig igen tre meget vigtige point ved at besejre Viby med 2-1 og er godt på vej til at redde sig en ny sæson i danmarksserien, mens det ser svært ud for Lystrup, der ligger tredjesidst. Det var sidste hjemmekamp for Vibys træner Søren Bang, der stopper, efter at have været i klubben som træner i mange år, heraf tre sæsoner som cheftræner.

- Det var en lige kamp, men vi mangler lige de 5-10 procent, som vi har gjort i næsten alle kampe i foråret, og det gælder både i vores afslutninger og vores forsvarsspil. I 1. halvleg har vi tre store chancer, vi skal score på, og i 2. halvleg kort tid efter, vi er kommet bagud 1-2, får Jeppe Christensen rødt kort efter to gule. I flere situationer er vi heller ikke mentalt til stede, sagde Søren Bang.

- Det var dejligt med en ny sejr, men vi startede ellers skidt, og både banen og varmen spillede ind. Viby lå og ventede på omstillinger, men efter 25 minutter kom vi foran 1-0 ved Khaled Paikar, og derfra fightede vi forbilledligt. Viby havde tre 100 procent chancer, de ikke fik scoret på, så vi var heldige med at gå til pause foran 1-0. I 2. halvleg udlignede Viby til 1-1 på straffe, men kun fem minutter efter scorede vi igen til 2-1. Derfra udviklede kampen sig med hårdt spil fra begge sider og mange kort til hvert hold og også et rødt til Viby, sagde Vatanspors anfører Selim Genc. leo

Viby IF-Vatanspor 1-2 (0-1)

Danmarksserien Pulje 4

Vibys målscorer: Thomas Jacobsen. Vatanspors målscorere: Khaled Paikar, Selim Genc.

Odder tabte 0-5 - og undgår nedrykning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Trods flot Sana-mål kæmpede OB sig tilbage og fik uafgjort
OB kom bagud med 2-0, da Jakob Ankersen og Tobias Sana scorede for AGF. OB kom dog tilbage i opgøret, da Jacob Barrett og til slut Nicklas Helenius skaffede fynboerne et point.
Afspil video
Et år med AGF og David Nielsen: Man skal kunne absorbere en masse smerte
David Nielsen har allerede rundet sit første år som AGF-træner. I Interviewet giver han et indblik i de op og nedture, der har været på det første år.
Afspil video
Ankersen: Det føles som om, at i Århus for tiden skal man brække et ben for at få straffe
Jakob Ankersen var mildest talt utilfreds med dommeren efter det uafgjorte resultat mod Ankersen?s gamle klub fra Esbjerg.
Afspil video
Kanstrup: Vi kunne have fået tre point hvis han havde set straffesparket
Pierre Kanstrup var ganske utilfreds med, at AGF ikke fik sat deres spil, som de ville, men også med dommeren, som måske skulle have tildelt dem et straffespark.
Afspil video
Highlights: AGF fik sin syvende uafgjort i sæsonen mod Esbjerg
De to overraskende hold i top 6 mødtes i dag i Esbjerg i en kamp, der på ingen måde var noget nær sindsoprivende.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Onuachu-hattrick i FCM's storsejr over FCN
FC Midtjylland vandt lørdag 1-4 ude over FC Nordsjælland på tre mål af Paul Onuachu.
Afspil video
Highlights: Esbjerg nedlagde Hobro efter stærk anden halvleg
Efter en lige første halvleg var det hjemmeholdet Esbjerg fB, der trådte i karakter og med to mål i anden halvleg sikrede sig sejren over Hobro.
Afspil video
Fra Robert Skovs kanon til Onuachus eminente hovedstød: Se alle målene fra denne Superliga-runde
Der har været rigtig mange flotte mål i den 12. runde af Superligaen, og vi har samlet dem alle i én målpakke. Blandt andet Tobias Sanas lækre ?chip?, endnu en Wilczek-kasse og Robert Skovs skønne langskudsdrøn.
Afspil video
Bo Henriksen bortvist: Det er så pisseringe, mand!
Bo Henriksen blev i Horsens kamp mod Esbjerg bortvist til tribunerne. Efter kampen fortæller han om sin egen oplevelse af situationen.
Afspil video
Bundærlig Solbakken i interview: Overrasker sig selv ved, at han ikke kan give slip
En meget ærlig Ståle Solbakken fortæller om sin trænerkarriere, de afkast, som er i forbindelse med et managerjob, og hvad tiden i FC København betyder for ham.