Så ved du det om de fire semifinalehold

Harry Kane kan blive den første VM-spiller siden 2002, der scorer flere end seks mål - det kræver blot én scoring i de sidste to kampe. Foto: Alexander/Nemenov/Scanpix

Så ved du det om de fire semifinalehold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Belgiens målmand har haft flest redninger, men Kroatiens målmand har haft den bedste redningsprocent. Harry Kane er ikke bare turneringens topscorer, han er også imponerende træfsikker. Frankrig har haft færrest skud på mål, og kroaterne har lavet flest frisaprk. Vi kigger her på nogle af statistikkerne på de fire semifinalehold.

Thibaut Courtois har haft flest redninger af de fire målmænd, der er tilbage i turneringen. Men selv om belgieren med 18 redninger har seks flere end Kroatiens Danijel Subasic, er kroatens redningsprocent højere - 80 mod Courtois' 78,3. Englands Jordan Pickford ligger med 10 redninger og en redningsprocent på 71,4 efter de to, men foran Frankrigs Hugo Loris, der kun har haft otte redninger og en redningsprocent på 66,7.

Harry Kane er ikke bare Englands, men hele turneringens topscorer med seks mål, og han har samtidig en imponerende træfsikkerhed. Kane har således kun haft seks forsøg inden for rammen og har ramt målet seks af 10 gange. Hos Frankrig deler Kylian Mbappé og Antoine Griezmann topscorerværdigheden med tre mål hver - Mbappé har haft seks forsøg i alt, hvoraf fem har været inden for rammen, Griezmann er langt flittigere skydende med 14 forsøg, hvoraf otte har været inden for rammen. Romelu Lukaku er Belgiens topscorer med fire mål på 11 forsøg - han har ramt målet fem gange - mens Luka Modric er eneste kroat med flere end én scoring. Modric har scoret to gange og haft fire forsøg inden for rammen.

Belgien er flittigst scorende hold med 14 mål i alt og er samtidig det hold, der har afsluttet mest, 85 afslutninger, hvoraf 33 forsøg har været inden for rammen. England har brugt 70 forsøg - 19 har ramt målet - på at score 11 gange, Kroatien har skudt på mål 78 gange, ramt det 19 gange og scoret 10 mål, mens Frankrig både har lavet færrest mål, ni, og har haft færrest afslutninger, 56. Men franskmændene har med 19 forsøg inden for rammen været lige så præcise som både Kroatien og England.

Belgierne er ikke kun flittigst scorende, de har også flest forskellige målscorere, ni, hvoraf fem er angribere. Kroatien har otte forskellige målscorere, hvoraf fire er angribere, England er nede på fem målscorere, tre er angribere, mens kun fire forskellige franskmænd er kommet på scoringstavlen - to af dem er angribere.

Kroatiens Luka Modric er med 485 minutter den markspiller, der har spillet mest af alle fra de fire hold. Hos Frankrig er Raphael Varane og Ngolo Kanté de to med flest minutter i benene, 450, Harry Maguire og John Stones har spillet 435 minutter for England, mens ingen belgier har spillet flere end de 360 minutter, Jan Vertonghen, Kevin de Bruyne, Thomas Meunier og Toby Alderweireld har været på banen.

Midtbanespilleren Ngolo Kanté fra Frankrig er den flittigste af alle med i alt 51,6 kilometer tilbagelagt indtil nu. Hos Kroatien fører Luka Modric med 50,8 kilometer, Thomas Meunier er forrest hos belgierne med 46,5 kilometer, mens John Stones har været længst undervejs hos englænderne med 45,9 kilometer. Kigger vi på gennemsnit per kamp, er Thomas Meunier flittigst med gennemsnitligt 11,6 kilometer per kamp - måske godt nok med en pause i semifinalen, hvor han har karantæne.

Belgien og England har tiltvunget sig flest hjørnespark, 30, Kroatien har fået 26, og Frankrig er helt nede på 15.

De fire hold er tilsammen blevet tilkendt otte straffespark, hvoraf kun ét er brændt, Luka Modric' forsøg mod Danmark. Harry Kane har scoret på alle Englands tre, Antoine Griezmann har været lige effektiv på Frankrigs to, mens Eden Hazard scorede på det straffespark, Belgien fik mod Tunesien. Hvor hverken Belgien eller Frankrig har været i straffesparkskonkurrence, har Kroatien prøvet det to gange, England har prøvet det en gang.

Kroatien fører måske ikke så overraskende bisse-listen med 78 begåede frispark og 12 advarsler. Frankrig spiller næsthårdest med 73 begåede frispark og otte advarsler, Belgien har lavet 72 frispark og fået syv advarsler, mens England er duksen med blot 53 begåede frispark og fem advarsler. Kroatien er blevet tildelt flest frispark, 80, Frankrig har fået 75, England 69 og Belgien 64. Ingen af de fire semifinalister har fået et rødt kort.

England har haft mest boldbesiddelse af de fire semifinalister. Englænderne har i gennemsnit haft bolden 54,6 procent af tiden, derefter kommer Kroatien med 54,2, Belgien med 52 og Frankrig med 51,2. Franskmændene scorede lavest i en enkelt kamp, da de blot havde bolden 41 procent af tiden mod Argentina.

Frankrig har den yngste trup med en gennemsnitsalder på 25,6 år, lige efter følger England med 25,7, så følger Belgien med 27,1 og Kroatien med 27,5. Mens både England og Frankrig har en spiller med på 19 år, Trent Alexander-Arnold og Kylian Mbappé, er de yngste hos henholdsvis Kroatien og Belgien 21 og 23, de hedder Duje Caleta-Car og Youri Tielemans. Ældste markspiller er paradoksalt nok Englands Ashley Young - han er 33.

Mens England og Frankrig har prøvet at være verdensmester i henholdsvis 1966 og 1998, er Belgiens og Kroatiens bedste VM-resultater en semifinaleplads i henholdsvis 1986 og 1998 - kroaterne vandt bronze, det gjorde belgierne ikke.

Så ved du det om de fire semifinalehold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Amini så rødt og Kasper Junker-kasse i 5-måls drama
AC Horsens spillede søndag mod AGF i årets Superliga. Det blev en hårdt spillet kamp som begge hold havde chancerne for at vinde. Horsens endte dog med at trække sig sejrsrigt ud af kampen, som endte 3-2.
Afspil video
Optakt til Horsens - AGF: Kasper Junker kan sagtens true AGF
AC Horsens tager i dag imod AGF, et opgør der sagtens kan blive en underholdene affære. Den tidligere AGF-angriber, Kasper Junker, har tager skiftet til Horsens og skal nu møde sin tidligere klub.
Afspil video
Bo Henriksen inden Horsens - AGF: Kasper Junker ser fremragende ud
Vi snakkede med Bo Henriksen inden opgøret mod AGF. Bo Henriksen gav en status på hvor god form deres nye angriber er i.
Afspil video
Highlights: AGF måtte dele da de tog imod Vendsyssel i en chancerig kamp
Det blev en uafgjort, da AGF tog imod Vandsyssel, i Århus. Det blev et intenst opgør, som begge mandskaber kunne have vundet.
Afspil video
Highlights: Ubesejrede AGF hentede tre point i Hobro
Kampen endte 0-2 til gæsterne, hvor Mustafa Amini og Jens Stage blev aftenens målscorere.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Troels Bech om hans Brøndby-stop: Brøndby står nu et stabilt og sundt sted
Troels Bech stopper i Brøndby og han fortæller her i indslaget, hvorfor han har taget beslutningen.
Afspil video
Highlights: AaB og Vejle gik til stålet i intenst remis
Der var krig på kniven mellem AaB og Vejle i en kamp, der var præget af hårde dueller og to hold, der begge kom tæt på at stjæle sejren i slutminutterne.
Afspil video
Flemming Povlsen om Uffe Bech: Jeg kan ikke se, hvor der skulle være plads til ham
Uffe Bech vil gerne fortsætte længere tid i Brøndby end blot til vinter, men er det en realistisk mulighed? Flemming Povlsen og Lars Jacobsen giver deres vurdering.
Afspil video
Aftale stopper til vinter: Uffe Bech håber på at kunne blive endnu længere tid i Brøndby
Brøndby har indgået en lejeaftale med Hannover 96-spilleren, Uffe Bech. Aftalen udløber til vinter, men Bech håber på, at alle parter kan blive enige, så han kan blive endnu længere tid i Brøndby.
Afspil video
Rundens mål: Alle målene fra niende runde af Superligaen
Det blev til nederlag til både FCK og Brøndby i den niende runde af Superligaen, vi blev dog forkælet med en masse mål. Vi har samlet dem alle i en lækker lille målpakke.