Schmeichel trænede med solbriller og Hareide tog fri

Assisterende landstræner Jon Dahl Tomasson gjorde opmærksom på, at Danmarks gruppe er den sværeste, hvis man lægger de fire landets placeringer på Fifa's verdensrangliste sammen. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

Schmeichel trænede med solbriller og Hareide tog fri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Torsdag er der afgang for landsholdet og pressen til Saransk, der ligger omkring 1400 kilometer nordligere end Anapa i luftlinje i republikken Mordovija. Det varer to timer og et kvarter i det chartrede fly og ville have taget mindst et døgn i en Lada og have kostet visse gys i bjergene undervejs. Landsholdet flyver efter formiddagstræningen fra Anapa kl. 16.20 og lander i Saransk 18.35.

Umiddelbart efter kampen mod Peru lørdag aften flyver landsholdet direkte tilbage til Anapa, mens pressefolkene skal skrive først, inden de skal med Aeroflot til Anapa men først efter en mellemlanding i Moskva, så flyet først er tilbage i basen i Anapa 7.45 søndag morgen.

Selv de frivillige kiggede noget underligt, da både Kasper Schmeichel og Jonas Lössl kom ud til opvarmningen iført solbriller. Men der var ikke tale om feriebørn. DBU's mangfoldige stab har fundet ud af, at særlige solbriller spærrer så meget for udsynet, at målmændene er tvungen til at reagere endnu hurtigere, når bolden kommer. Der er altså tale om et remedie til en reaktionsøvelse.

Der spilles drenge- og purkefodbold på et gammelt stadion i Anapa. Set fra reporter-balkonen er alt som visse steder hjemme i Danmark. Da dommeren fløjtede af løb begejstrerede forældre ind på banen og løftede deres afkom i sejrsrus, mens tabernes forældre stilede direkte mod dommeren.

Jon Dahl Tomasson, landsholdets trænerassistent, stiller sig til rådighed for pressen onsdag og torsdag og så har DBU givet den hovedansvarlige Åge Hareide fri indtil det officielle Fifa-pressemøde fredag aften før kampen i Saransk.

Jon Dahl Tomasson erkendte, at landsholdet ved dødboldene kigger meget på at udnytte, at de noget lavere peruvianere får svært ved at afvise de noget større danskere i feltet. William Kvist kan kaste de lange indkast og det kan Jonas Knudsen især. Landstrænerassistenten sagde, at ingen var sikre på at komme på holdet. - Ud over altså lige Christian Eriksen, sagde han.

Jens Stryger Larsen blev spurgt, hvad han helst ville vinde. Champions League, VM eller Ballon d'Or. - Det er klart VM. Det er det største for mig, fordi man repræsenterer sit land, sagde Sakskøbing-drengen, der nu spiller for Udinese. Den tidligere landsholdsspiller Martin Jørgensen blev ringet op af Stryger, der ville høre om forholdene i Udinese, inden han skiftede fra Austria Wien. Martin Jørgensen er stadig et pænt stort navn i Udinese.

Schmeichel trænede med solbriller og Hareide tog fri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Amini så rødt og Kasper Junker-kasse i 5-måls drama
AC Horsens spillede søndag mod AGF i årets Superliga. Det blev en hårdt spillet kamp som begge hold havde chancerne for at vinde. Horsens endte dog med at trække sig sejrsrigt ud af kampen, som endte 3-2.
Afspil video
Optakt til Horsens - AGF: Kasper Junker kan sagtens true AGF
AC Horsens tager i dag imod AGF, et opgør der sagtens kan blive en underholdene affære. Den tidligere AGF-angriber, Kasper Junker, har tager skiftet til Horsens og skal nu møde sin tidligere klub.
Afspil video
Bo Henriksen inden Horsens - AGF: Kasper Junker ser fremragende ud
Vi snakkede med Bo Henriksen inden opgøret mod AGF. Bo Henriksen gav en status på hvor god form deres nye angriber er i.
Afspil video
Highlights: AGF måtte dele da de tog imod Vendsyssel i en chancerig kamp
Det blev en uafgjort, da AGF tog imod Vandsyssel, i Århus. Det blev et intenst opgør, som begge mandskaber kunne have vundet.
Afspil video
Highlights: Ubesejrede AGF hentede tre point i Hobro
Kampen endte 0-2 til gæsterne, hvor Mustafa Amini og Jens Stage blev aftenens målscorere.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Tilfreds Wieghorst efter storsejr: Det er et stykke tid siden, vi har scoret så mange mål
Vores reporter fangede en tilfreds Morten Wieghorst efter AaB's 0-5-sejr ude over Hobro.
Afspil video
Kuhn efter lussing mod AaB: Når man har syv spillere skadet, gør det ondt
Det var en skuffet Allan Kuhn, som stillede op til interview i Eurosports Superliga-studie efter 0-5-nederlaget til AaB.
Afspil video
Okore efter storsejr mod Hobro: Det var en forløsning
Jores Okore var tydeligt tilfreds efter AaB's 0-5-sejr ude over Hobro i Superligaen.
Afspil video
Skuffet Minor efter ydmygelsen mod AaB: Vi brænder sammen
Rasmus Minor var ked af det og skuffet efter 0-5-nederlaget til AaB i Superligaen.
Afspil video
Bechmann om Hobro-lussing: Den værste præstation i Superligaen nogensinde
Tommy Bechmann var langt fra imponeret over Hobros præstation i 0-5-nederlaget til AaB.