Schmeichel trænede med solbriller og Hareide tog fri

Assisterende landstræner Jon Dahl Tomasson gjorde opmærksom på, at Danmarks gruppe er den sværeste, hvis man lægger de fire landets placeringer på Fifa's verdensrangliste sammen. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

Schmeichel trænede med solbriller og Hareide tog fri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Torsdag er der afgang for landsholdet og pressen til Saransk, der ligger omkring 1400 kilometer nordligere end Anapa i luftlinje i republikken Mordovija. Det varer to timer og et kvarter i det chartrede fly og ville have taget mindst et døgn i en Lada og have kostet visse gys i bjergene undervejs. Landsholdet flyver efter formiddagstræningen fra Anapa kl. 16.20 og lander i Saransk 18.35.

Umiddelbart efter kampen mod Peru lørdag aften flyver landsholdet direkte tilbage til Anapa, mens pressefolkene skal skrive først, inden de skal med Aeroflot til Anapa men først efter en mellemlanding i Moskva, så flyet først er tilbage i basen i Anapa 7.45 søndag morgen.

Selv de frivillige kiggede noget underligt, da både Kasper Schmeichel og Jonas Lössl kom ud til opvarmningen iført solbriller. Men der var ikke tale om feriebørn. DBU's mangfoldige stab har fundet ud af, at særlige solbriller spærrer så meget for udsynet, at målmændene er tvungen til at reagere endnu hurtigere, når bolden kommer. Der er altså tale om et remedie til en reaktionsøvelse.

Der spilles drenge- og purkefodbold på et gammelt stadion i Anapa. Set fra reporter-balkonen er alt som visse steder hjemme i Danmark. Da dommeren fløjtede af løb begejstrerede forældre ind på banen og løftede deres afkom i sejrsrus, mens tabernes forældre stilede direkte mod dommeren.

Jon Dahl Tomasson, landsholdets trænerassistent, stiller sig til rådighed for pressen onsdag og torsdag og så har DBU givet den hovedansvarlige Åge Hareide fri indtil det officielle Fifa-pressemøde fredag aften før kampen i Saransk.

Jon Dahl Tomasson erkendte, at landsholdet ved dødboldene kigger meget på at udnytte, at de noget lavere peruvianere får svært ved at afvise de noget større danskere i feltet. William Kvist kan kaste de lange indkast og det kan Jonas Knudsen især. Landstrænerassistenten sagde, at ingen var sikre på at komme på holdet. - Ud over altså lige Christian Eriksen, sagde han.

Jens Stryger Larsen blev spurgt, hvad han helst ville vinde. Champions League, VM eller Ballon d'Or. - Det er klart VM. Det er det største for mig, fordi man repræsenterer sit land, sagde Sakskøbing-drengen, der nu spiller for Udinese. Den tidligere landsholdsspiller Martin Jørgensen blev ringet op af Stryger, der ville høre om forholdene i Udinese, inden han skiftede fra Austria Wien. Martin Jørgensen er stadig et pænt stort navn i Udinese.

Schmeichel trænede med solbriller og Hareide tog fri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: AGF sejrede dybt inde i overtiden mod Hobro
AGF vandt årets sidste Superliga-kamp dybt inde i overtiden, da Pierre Kanstrup omsatte en dødbold til et målt.
Afspil video
Lars Jacobsen om David Nielsen: Han var én, jeg aldrig troede ville blive Superliga-træner
Der var fest og farver over David Nielsen som spiller. Hør hvad Lars Jacobsen har at sige om David Nielsens transformation fra spiller til træner.
Afspil video
Highlights: FC Nordsjælland sejrede efter sent AGF-selvmål
FC Nordsjælland vandt mandag aften 1-0 hjemme mod AGF på et sent selvmål.
Afspil video
Highlights: Højers to sublime langskudsmål sikrede AGF sejren
Casper Højer Nielsen scorede to flotte mål i AGF's 2-1-sejr hjemme over Vejle.
Afspil video
Highlights: AC Horsens forlængede AGFs nederlagsstime til tre kampe trods Spelmann-genialitet
AGF er blot tre point fra bunden i Superligaen efter endnu et nederlag, og denne gang var det mod Bo Henriksens tropper fra Horsens.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Kenneth Andersen sætter ord på sin første tid som cheftræner i FC Midtjylland: Det har været hektisk
I starten af oktober blev Kenneth Andersen udpeget som Jess Thorups afløser som FC Midtjyllands cheftræner. Andersen fortæller om, hvordan han har oplevet den første periode som værende cheftræner i en af Danmarks største klubber.
Afspil video
For Superliga-nørderne: Eksperterne sætter efterårets hold
Esben Hansen og Flemming Povlsen udpeger 11 spillere og en træner, som udgør efterårets hold i Superligaen.
Afspil video
Highlights: AGF sejrede dybt inde i overtiden mod Hobro
AGF vandt årets sidste Superliga-kamp dybt inde i overtiden, da Pierre Kanstrup omsatte en dødbold til et målt.
Afspil video
Marc Dal Hende om sin mentale udvikling: Vi sparkede hindanden fuldstændig ned til træning
Marc Dal Hende har fået meget hjælp af den mentale træner Kim Boye. I indslaget snakker de om Dal Hendes udvikling.
Afspil video
William Kvist om sit fodboldår: Jeg nyder at se de unge gøre det godt
William Kvist har ikke spillet meget i efteråret, men han har lært at sætte pris på andre ting i sin karriere.