Skandaløs opførsel før Bears-kamp i Belgien

Kampen mellem belgiske Spirou Charleroi og israelske Hapoel Tel Aviv blev afbrudt i en halv time på grund af tilskueruroligheder. Foto: FIBA

Skandaløs opførsel før Bears-kamp i Belgien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bakken Bears' møde med Spirou Charleroi i Belgien er omgivet af flere absurde hændelser. Men nu er kampen en realitet, og head coachen kalder det en sensation hvis århusianerne går videre.

BASKETBALL: Stole og tåregas føg igennem luften, da Spirou Charleroi og Hapoel Tel Aviv sent mandag aften sloges om at møde Bakken Bears i anden runde af Champions League-kvalifikationen.

Med fem minutter igen af kampen førte det belgiske hjemmehold med en håndfuld point, og det var tilsyneladende mere end de medrejsende israelske fans kunne håndtere.

Pludselig udbrød der tumult på tilskuerpladserne, hvor stole blev kastet igennem luften og politiet måtte åbne for tåregassen for at få ro på gemytterne.

På grund af de stærke gasser var kampen afbrudt i en lille halv time, inden belgierne til sidst kunne trække sig sejrsrigt ud af en meget tæt kamp.

Kampen sluttede klokken 22.45, hvilket var små ti timer inden Bears-bussen satte af sted mod lufthaven for at flyve til Bruxelles. Det betød samtidig, at århusianerne måtte vinke farvel til de 18 flybilletter til Israel, som de havde købt og betalt, da de blev nødt til at købe to gange flybilletter på grund af den sene afgørelse af den kommende modstander.

Da det var de israelske fans, der skabte balladen i hallen i Belgien, frygter Bakken Bears ikke for en gentagelse, når de onsdag aften spiller i selvsamme hal.

Til gengæld frygter århusianerne modstanderen, som røg ud i semifinalen i den stærke belgiske liga i forrige sæson.

- Vi har selv spillet noget fornuftigt basket i perioder, men der er ingen tvivl om, at vi snakker om en sensation, hvis vi kan gøre noget ved dem her, siger head coach Steffen Wich.

Forward Darko Jukic har set frem til at finde ud af, hvor overliggeren ligger i år, efter at Bears kørte de engelske mestre Leicester Riders over i første runde.

- Jeg synes ikke, vi er blevet testet endnu. Vi har nogle gode spillere og et godt hold, og så længe, vi kan mærke, at vi bliver bedre uge for uge, så tror jeg, at vi får en god sæson. Men hvad det betyder er svært at sige. Lige nu er målet at komme i Champions League. Og det tror jeg, vi kan. Det får vi i hvert fald et svar på nu, siger Darko Jukic.

Kampen i Belgien spilles 20.30 onsdag aften, mens der er returkamp i Aarhus på lørdag klokken 14.00.

Skandaløs opførsel før Bears-kamp i Belgien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Højers to sublime langskudsmål sikrede AGF sejren
Casper Højer Nielsen scorede to flotte mål i AGF's 2-1-sejr hjemme over Vejle.
Afspil video
Highlights: AC Horsens forlængede AGFs nederlagsstime til tre kampe trods Spelmann-genialitet
AGF er blot tre point fra bunden i Superligaen efter endnu et nederlag, og denne gang var det mod Bo Henriksens tropper fra Horsens.
Afspil video
Highlights: Majestætisk Kaiser-kasse i Brøndby-sejr over AGF
Brøndby og AGF mødtes fredag aften i Superligaen i et opgør, der længe stod 0-0. Et mål af Dominik Kaiser i anden halvleg sendte dog Brøndby på sejrskurs i et opgør, hjemmeholdet vandt 2-0.
Afspil video
AGF?s PC svarer på kritik: Hvorfor bruger I ikke egne talenter?
Peter Christensen, Sportschef for AGF, får en masse kritiske spørgsmål fra Jan Schouby, Chefredaktør på Århus Stiftstidende, om AGF?s talentarbejde, og hvorfor klubben ikke bruger nogen unge talenter fra egne rækker.
Afspil video
Jacobsen om AGF-boss? diskussion med profiler: Den slags holdt man indendøre i de klubber, jeg var i
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen fortæller, hvordan de så situationen mellem PC, Tobias Sana og Youssef Toutouh.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Er de danske talenter mentalt svage? Hør fra Zorniger, Ståle og vores eksperter!
Alexander Zorniger har været ude med en kritik af de danske talenters mentalitet. Et billede vores eksperter og Ståle Solbakken ikke kan genkende.
Afspil video
Så du banderne? Ståle Solbakken forklarer sig i FCK's bande-gate
Fandt FC København på et snedigt modtræk til FC Midtjyllands lange indkast, eller vat det blot et forsøg på at skabe god stemning? Banderne var i hvert faldt rykket længere tilbage i den efterfølgende kamp mod Esbjerg.
Afspil video
Highlights: Brøndby overkom Vejles frisparksperle og sejrede i anden halvleg
Trods Vejles tidlige mål var det Brøndby, der med to mål i anden halvleg sikrede sig sejren i søndagens sene Superliga-opgør.
Afspil video
N'Doye om kontraktsituation i FCK: Jeg har ikke diskuteret muligheden for forlængelse endnu
Kasper Marker fangede Dame N'Doye til en snak om kampen mod Esbjerg fB og kontraktudløbet til sommer.
Afspil video
Mathias Kristensen efter nederlag til FCK: De viser, de er Danmarks bedste hold
Vi fangede Esbjergs Mathias Kristensen efter 3-0-nederlaget til FC København.