Skandaløs opførsel før Bears-kamp i Belgien

Kampen mellem belgiske Spirou Charleroi og israelske Hapoel Tel Aviv blev afbrudt i en halv time på grund af tilskueruroligheder. Foto: FIBA

Skandaløs opførsel før Bears-kamp i Belgien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bakken Bears' møde med Spirou Charleroi i Belgien er omgivet af flere absurde hændelser. Men nu er kampen en realitet, og head coachen kalder det en sensation hvis århusianerne går videre.

BASKETBALL: Stole og tåregas føg igennem luften, da Spirou Charleroi og Hapoel Tel Aviv sent mandag aften sloges om at møde Bakken Bears i anden runde af Champions League-kvalifikationen.

Med fem minutter igen af kampen førte det belgiske hjemmehold med en håndfuld point, og det var tilsyneladende mere end de medrejsende israelske fans kunne håndtere.

Pludselig udbrød der tumult på tilskuerpladserne, hvor stole blev kastet igennem luften og politiet måtte åbne for tåregassen for at få ro på gemytterne.

På grund af de stærke gasser var kampen afbrudt i en lille halv time, inden belgierne til sidst kunne trække sig sejrsrigt ud af en meget tæt kamp.

Kampen sluttede klokken 22.45, hvilket var små ti timer inden Bears-bussen satte af sted mod lufthaven for at flyve til Bruxelles. Det betød samtidig, at århusianerne måtte vinke farvel til de 18 flybilletter til Israel, som de havde købt og betalt, da de blev nødt til at købe to gange flybilletter på grund af den sene afgørelse af den kommende modstander.

Da det var de israelske fans, der skabte balladen i hallen i Belgien, frygter Bakken Bears ikke for en gentagelse, når de onsdag aften spiller i selvsamme hal.

Til gengæld frygter århusianerne modstanderen, som røg ud i semifinalen i den stærke belgiske liga i forrige sæson.

- Vi har selv spillet noget fornuftigt basket i perioder, men der er ingen tvivl om, at vi snakker om en sensation, hvis vi kan gøre noget ved dem her, siger head coach Steffen Wich.

Forward Darko Jukic har set frem til at finde ud af, hvor overliggeren ligger i år, efter at Bears kørte de engelske mestre Leicester Riders over i første runde.

- Jeg synes ikke, vi er blevet testet endnu. Vi har nogle gode spillere og et godt hold, og så længe, vi kan mærke, at vi bliver bedre uge for uge, så tror jeg, at vi får en god sæson. Men hvad det betyder er svært at sige. Lige nu er målet at komme i Champions League. Og det tror jeg, vi kan. Det får vi i hvert fald et svar på nu, siger Darko Jukic.

Kampen i Belgien spilles 20.30 onsdag aften, mens der er returkamp i Aarhus på lørdag klokken 14.00.

Skandaløs opførsel før Bears-kamp i Belgien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Mirakuløst Mortensen-mål ødelagde Riddersholms hjemmedebut
Sønderjyske havde flere store chancer til at udligne Jens Stages tidlige føringsmål, men AGFs nye angriber skulle lukke affæren med et drømmemål.
Afspil video
Highlights: Kæmpe koks af Højbjerg grundlagde sejren for AGF i forårspremieren mod Esbjerg
AGF vandt fredag aften forårspremieren i Superligaen, da de på hjemmebane slog Esbjerg med 2-0. Tobias Sana stod for begge AGF?s scoringer, hvor den første kom efter en kæmpe foræring fra Esbjergs målmand Jeppe Højbjerg.
Afspil video
Highlights: AGF sejrede dybt inde i overtiden mod Hobro
AGF vandt årets sidste Superliga-kamp dybt inde i overtiden, da Pierre Kanstrup omsatte en dødbold til et målt.
Afspil video
Lars Jacobsen om David Nielsen: Han var én, jeg aldrig troede ville blive Superliga-træner
Der var fest og farver over David Nielsen som spiller. Hør hvad Lars Jacobsen har at sige om David Nielsens transformation fra spiller til træner.
Afspil video
Highlights: FC Nordsjælland sejrede efter sent AGF-selvmål
FC Nordsjælland vandt mandag aften 1-0 hjemme mod AGF på et sent selvmål.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Mirakuløst Mortensen-mål ødelagde Riddersholms hjemmedebut
Sønderjyske havde flere store chancer til at udligne Jens Stages tidlige føringsmål, men AGFs nye angriber skulle lukke affæren med et drømmemål.
Afspil video
Miraklet i Madrid: Og så kan du sgu da bare komme an
Signe Vadgaard har mødtes med den tidligere OB-keeper, Lars Høgh, som netop stod på mål for 25 år siden, da OB besejrede Real Madrid med 2-0.
Afspil video
Sand: Vi tillader alt for mange chancer
Efter kampen mod Nordsjælland gav Ebbe Sand svar på tiltale om Brøndbys udfordringer i defensive. På trods af de defensive problemer, så var Sand imponeret over nyankomne Simon Hedlund.
Afspil video
Mine forældre har stået og sagt: ?Det er godt skyde udefra, og det er godt at træne frispark?
Robert Skov har gang i en rekordgod Superliga-sæson, hvor han leverer det ene frisparksmål efter det andet. Vi har taget en snak med FCK?eren om blandt andet frispark, og hvordan han er blevet så god til netop den disciplin.
Afspil video
Sand: Jeg har fokus på at få flere danskere i truppen
Ebbe Sand var i studiet efter kampen mod FC Nordsjælland, hvor han gjorde det klart, at flere danskere i truppen var en klar prioritet fra hans side.