Skandaløs opførsel før Bears-kamp i Belgien

Kampen mellem belgiske Spirou Charleroi og israelske Hapoel Tel Aviv blev afbrudt i en halv time på grund af tilskueruroligheder. Foto: FIBA

Skandaløs opførsel før Bears-kamp i Belgien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bakken Bears' møde med Spirou Charleroi i Belgien er omgivet af flere absurde hændelser. Men nu er kampen en realitet, og head coachen kalder det en sensation hvis århusianerne går videre.

BASKETBALL: Stole og tåregas føg igennem luften, da Spirou Charleroi og Hapoel Tel Aviv sent mandag aften sloges om at møde Bakken Bears i anden runde af Champions League-kvalifikationen.

Med fem minutter igen af kampen førte det belgiske hjemmehold med en håndfuld point, og det var tilsyneladende mere end de medrejsende israelske fans kunne håndtere.

Pludselig udbrød der tumult på tilskuerpladserne, hvor stole blev kastet igennem luften og politiet måtte åbne for tåregassen for at få ro på gemytterne.

På grund af de stærke gasser var kampen afbrudt i en lille halv time, inden belgierne til sidst kunne trække sig sejrsrigt ud af en meget tæt kamp.

Kampen sluttede klokken 22.45, hvilket var små ti timer inden Bears-bussen satte af sted mod lufthaven for at flyve til Bruxelles. Det betød samtidig, at århusianerne måtte vinke farvel til de 18 flybilletter til Israel, som de havde købt og betalt, da de blev nødt til at købe to gange flybilletter på grund af den sene afgørelse af den kommende modstander.

Da det var de israelske fans, der skabte balladen i hallen i Belgien, frygter Bakken Bears ikke for en gentagelse, når de onsdag aften spiller i selvsamme hal.

Til gengæld frygter århusianerne modstanderen, som røg ud i semifinalen i den stærke belgiske liga i forrige sæson.

- Vi har selv spillet noget fornuftigt basket i perioder, men der er ingen tvivl om, at vi snakker om en sensation, hvis vi kan gøre noget ved dem her, siger head coach Steffen Wich.

Forward Darko Jukic har set frem til at finde ud af, hvor overliggeren ligger i år, efter at Bears kørte de engelske mestre Leicester Riders over i første runde.

- Jeg synes ikke, vi er blevet testet endnu. Vi har nogle gode spillere og et godt hold, og så længe, vi kan mærke, at vi bliver bedre uge for uge, så tror jeg, at vi får en god sæson. Men hvad det betyder er svært at sige. Lige nu er målet at komme i Champions League. Og det tror jeg, vi kan. Det får vi i hvert fald et svar på nu, siger Darko Jukic.

Kampen i Belgien spilles 20.30 onsdag aften, mens der er returkamp i Aarhus på lørdag klokken 14.00.

Skandaløs opførsel før Bears-kamp i Belgien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Trods flot Sana-mål kæmpede OB sig tilbage og fik uafgjort
OB kom bagud med 2-0, da Jakob Ankersen og Tobias Sana scorede for AGF. OB kom dog tilbage i opgøret, da Jacob Barrett og til slut Nicklas Helenius skaffede fynboerne et point.
Afspil video
Et år med AGF og David Nielsen: Man skal kunne absorbere en masse smerte
David Nielsen har allerede rundet sit første år som AGF-træner. I Interviewet giver han et indblik i de op og nedture, der har været på det første år.
Afspil video
Ankersen: Det føles som om, at i Århus for tiden skal man brække et ben for at få straffe
Jakob Ankersen var mildest talt utilfreds med dommeren efter det uafgjorte resultat mod Ankersen?s gamle klub fra Esbjerg.
Afspil video
Kanstrup: Vi kunne have fået tre point hvis han havde set straffesparket
Pierre Kanstrup var ganske utilfreds med, at AGF ikke fik sat deres spil, som de ville, men også med dommeren, som måske skulle have tildelt dem et straffespark.
Afspil video
Highlights: AGF fik sin syvende uafgjort i sæsonen mod Esbjerg
De to overraskende hold i top 6 mødtes i dag i Esbjerg i en kamp, der på ingen måde var noget nær sindsoprivende.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Fra Robert Skovs kanon til Onuachus eminente hovedstød: Se alle målene fra denne Superliga-runde
Der har været rigtig mange flotte mål i den 12. runde af Superligaen, og vi har samlet dem alle i én målpakke. Blandt andet Tobias Sanas lækre ?chip?, endnu en Wilczek-kasse og Robert Skovs skønne langskudsdrøn.
Afspil video
Bo Henriksen bortvist: Det er så pisseringe, mand!
Bo Henriksen blev i Horsens kamp mod Esbjerg bortvist til tribunerne. Efter kampen fortæller han om sin egen oplevelse af situationen.
Afspil video
Bundærlig Solbakken i interview: Overrasker sig selv ved, at han ikke kan give slip
En meget ærlig Ståle Solbakken fortæller om sin trænerkarriere, de afkast, som er i forbindelse med et managerjob, og hvad tiden i FC København betyder for ham.
Afspil video
Marxen efter nederlaget til FCK: Vi er ikke rutinerede og kyniske nok
Erik Marxen var ærgerlig efter nedelaget til FC København, men kunne ikke svarer på, hvorfor det er så svært at præstere på udebane for Randers.
Afspil video
Morten Bruun og Esben Hansen om Solbakken: Han er nådesløs
Eksperterne skulle i studiet vælge fem adjektiver som passer på FCK-træneren Ståle Solbakken.