Skanderborg kan give sig selv den største julegave

Mathias Smed havde fuldstændig styr på topholdet Aalborg. Mandag skal han og Skanderborgs forsvar stoppe Lemvig/Thyborøn. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Skanderborg kan give sig selv den største julegave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med tre sejre i de tre sidste kampe i 2018 kan Skanderborg Håndbold mere eller mindre sikre sin plads i top otte. Mandag aften møder de oprykkerne fra Lemvig/Thyborøn.

Håndbold: Der er ingen gaver i den danske håndboldliga. Overraskelserne dukker op i hver eneste runde og favoritterne kan aldrig vide sig sikre. Sådan har det været igennem længere tid i herrehåndbold og vidner om en stærk konkurrence i den bedste række.

Senest har Ribe/Esbjerg fundet tonen og er begyndt at hente de point, man forventede de ville gøre inden sæsonens begyndelse.

Skanderborg Håndbold har dog en mulighed for at give sig selv en stor gave i de sidste tre spillerunder af 2018. Med sejre over Lemvig/Thyborøn, Århus Håndbold og KIF Kolding, vil de grønblusede nå op på 25 point og mere eller mindre være sikre på en top otte placering, selvom der resterer 8 runder og 16 point at spille om.

I sidste sæson klarede Århus Håndbold sig videre til slutspillet med 23 point på ottendepladsen og sæsonen før det klarede KIF Kolding skærene med 26 point i bagagen.

Med udviklingen i ligaen indtil nu, så ligner de 25 point dog skæringspunktet for en top otte placering, og som Skanderborg indtil videre har leveret i dette efterår, så tyder intet på, at pointhøsten skulle stoppe i de sidste otte grundspilskampe i begyndelsen af 2019.

Det var faktisk mod mandagens modstander fra Lemvig/Thyborøn, at Skanderborg indledte den pointhøst, der lige nu lyder på 19 point. På vestjydernes hjemmebane hentede de grønblusede sæsonens første sejr, da de vandt 29-25 i en kulisse, der er kendt som en af de sværeste at være udehold i.

De to hold har siden hen kæmpet hver sin kamp, men selvom gæsterne ofte har forladt banen som tabere i dette efterår, så kommer de til mandagens kamp med en frisk sejr over Sønderjyske i bagagen. En kærkommen påmindelse om, at Lemvig/Thyborøn, trods sin position, ikke skal undervurderes inden kampfløjt i Skanderborg Fælleden mandag aften.

Oprykkerne har flere rutineret navne på holdkortet blandt andre de to tidligere Skjern -og HC Midtjylland spillere Jacob Østergaard og Jørgen Rasmussen. Derfor kan mandagens ligaopgør blive et meget underholdende af slagsen, også selvom de to mandskaber befinder sig i hver sin del af rækken.

Kampen begynder 18.30.

Skanderborg kan give sig selv den største julegave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: AGF sejrede dybt inde i overtiden mod Hobro
AGF vandt årets sidste Superliga-kamp dybt inde i overtiden, da Pierre Kanstrup omsatte en dødbold til et målt.
Afspil video
Lars Jacobsen om David Nielsen: Han var én, jeg aldrig troede ville blive Superliga-træner
Der var fest og farver over David Nielsen som spiller. Hør hvad Lars Jacobsen har at sige om David Nielsens transformation fra spiller til træner.
Afspil video
Highlights: FC Nordsjælland sejrede efter sent AGF-selvmål
FC Nordsjælland vandt mandag aften 1-0 hjemme mod AGF på et sent selvmål.
Afspil video
Highlights: Højers to sublime langskudsmål sikrede AGF sejren
Casper Højer Nielsen scorede to flotte mål i AGF's 2-1-sejr hjemme over Vejle.
Afspil video
Highlights: AC Horsens forlængede AGFs nederlagsstime til tre kampe trods Spelmann-genialitet
AGF er blot tre point fra bunden i Superligaen efter endnu et nederlag, og denne gang var det mod Bo Henriksens tropper fra Horsens.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Vild, vildere, Wilczek: Den polske goalgetter slog rekorden for flest scorede mål i et kalenderår
Med Kamil Wilczeks udligning mod Vejle i næstsidste spillerunde af efteråret slog han rekorden for flest scorede mål på et år. Hele 25 af slagsen leverede den stille og sympatiske polak for Brøndby.
Afspil video
Skov-hattrick sender Superligaen på vinterpause: Se alle rundens mål her
Der blev scoret hele 21 mål i Superligaens runde 20, og vi har samlet alle 21 mål i en stor målpakke.
Afspil video
Jesper Hansen bedømmer: De Gea vs. Alisson
FC Midtjyllands målmand Jesper Hansen har hjulpet os med at vurdere, hvem af de to målmænd der er bedst i øjeblikket.
Afspil video
Transfersnak med Solbakken: Planen har hele tiden været, at Ankersen skal sælges til sommer
Ståle Solbakken og Kasper Marker gennemgår FCK?s trup med et helt særligt transferfokus. Hvordan står det til med kontraktudløb? Hvem bliver muligvis solgt? Hvor skal FCK forstærke sig?
Afspil video
Kenneth Andersen sætter ord på sin første tid som cheftræner i FC Midtjylland: Det har været hektisk
I starten af oktober blev Kenneth Andersen udpeget som Jess Thorups afløser som FC Midtjyllands cheftræner. Andersen fortæller om, hvordan han har oplevet den første periode som værende cheftræner i en af Danmarks største klubber.