Skanderborg møder ligaens bundprop - som før har drillet hold i egen hule

Nick Rasmussen skal torsdag aften styre sit hold til sejr over ligaens nuværende bundprop, TMS Ringsted. Foto: Ole Nielsen

Skanderborg møder ligaens bundprop - som før har drillet hold i egen hule

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er en dyst mellem top og bund, når Skanderborgs formstærke herrer tager turen til ligaens nuværende bundhold. Ringsted har dog tidligere rystet holdene over sig, når de har været i hjemlige omgivelser.

Håndbold: Skanderborg indledte året med lidt af et brag, da de kørte hjemmeholdet rundt i Skansen og klapsede de fysisk stærke sønderjyder ganske komfortabelt.

Torsdag eftermiddag ruller spillerbussen igen ud af den østjyske kommune, når de grønblusede skal på tur til ligaens bundprop, TMS Ringsted. Værterne indtager den kedelige placering som nummer sidst i rækken og burde være en overkommelig opgave for de formstærke østjyder, som vandt det seneste opgør mellem holdene med 11 overskydende mål.

Ringsted har hentet ni point i de første 19 kampe. Seks af disse er kommet i hus på eget gulv. Blandt andet via en sejr over Skjern.

- Kodeordet for os er omstillingsparathed. Det er et hold, der tager rigtigt mange initiativer hele tiden. De forsøger mange ting i deres defensiv, hvor de har en tendens til mest at dække offensivt, mens de angrebsmæssigt gerne vil spille syv mod seks og gør det på flere forskellige måder. Derfor er det vigtigt, at vi er klar, når der kommer nogle skift i kampen, så vi hurtigt kan finde ind på den skinne i forhold til de ting, som vi har forberedt os på, siger Skanderborg-træner Nick Rasmussen.

Hvordan udvælger du hvad I skal se på, når du ved, at Ringsted har så mange variationer?

- Når du tager initiativ, skal du også overveje, hvor meget der er forberedt fra modstanderens side. Hvor meget har du haft mulighed for at træne? Der er trods alt en grænse, hvor meget man kan komme i dybden med i forhold de forskellige temaer. Så nogle gange er overraskelses momentet til stede, men hvis du ikke er 100 procent sikker i det du gør, så kan det blive en akilleshæl for en selv. Derfor har vi også valgt at prioritere nogle områder i deres spil, siger træneren.

Skanderborg har været en af de store positive overraskelser i grundspillet indtil videre og er godt på vej til at stemple ind i klubbens første slutspil. Indtil videre er det blevet til 25 point i de første 19 kampe. Holdet lader sig dog ikke forblænde af de flotte resultater.

- Vi har en fornuftig portion selvtillid. Vi er glade for sejren i Sønderjyske, men det er ikke sådan, at vi er overvældet euforiske. I sidste sæson var vi helt vilde, når vi vandt, mens der i år er en glæde, men også en naturlig ydmyghed i forhold til den opgave, der kommer efterfølgende, siger Nick Rasmussen.

Kampen mod Ringsted spilles klokken 20.15 og kan følges direkte på TV2 Sport.

Skanderborg møder ligaens bundprop - som før har drillet hold i egen hule

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Mirakuløst Mortensen-mål ødelagde Riddersholms hjemmedebut
Sønderjyske havde flere store chancer til at udligne Jens Stages tidlige føringsmål, men AGFs nye angriber skulle lukke affæren med et drømmemål.
Afspil video
Highlights: Kæmpe koks af Højbjerg grundlagde sejren for AGF i forårspremieren mod Esbjerg
AGF vandt fredag aften forårspremieren i Superligaen, da de på hjemmebane slog Esbjerg med 2-0. Tobias Sana stod for begge AGF?s scoringer, hvor den første kom efter en kæmpe foræring fra Esbjergs målmand Jeppe Højbjerg.
Afspil video
Highlights: AGF sejrede dybt inde i overtiden mod Hobro
AGF vandt årets sidste Superliga-kamp dybt inde i overtiden, da Pierre Kanstrup omsatte en dødbold til et målt.
Afspil video
Lars Jacobsen om David Nielsen: Han var én, jeg aldrig troede ville blive Superliga-træner
Der var fest og farver over David Nielsen som spiller. Hør hvad Lars Jacobsen har at sige om David Nielsens transformation fra spiller til træner.
Afspil video
Highlights: FC Nordsjælland sejrede efter sent AGF-selvmål
FC Nordsjælland vandt mandag aften 1-0 hjemme mod AGF på et sent selvmål.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Dribletur, hælscoring og langskud: Se alle de suveræne Superliga-mål
Se alle målene fra 22. runde i Superligaen
Afspil video
Miraklet i Madrid: Høgh fortæller anekdoter fra dengang, de smed Laudrup og Madrid ud af UEFA Cuppen
Det er 25 år siden, at målmandsikonet Lars Høgh og resten af OB-holdet besejrede Real Madrid 0-2 på Bernabéu, og derfor har vi fanget Lars Høgh til en snak om de gode, gamle dage.
Afspil video
Highlights: FCM tog deres tiende hjemmesejr i træk med kontroversiel Evander-scoring
FC Midtjylland holder snor i deres københavnske rivaler med en flot sejr over AaB, hvor der dog var tvivl om, hvorvidt der var offside på 2-0 målet.
Afspil video
Zorniger viste format: Tog afsked med håndtryk til alle
Den nu tidligere cheftræner mødte op til pressemødet efter sin fyring, og sagde farvel til alle fremmødte med smil og håndtryk.
Afspil video
Ebbe Sand om fyringen: For få point i forhold til spillermaterialet
Sportsdirektør Ebbe Sand uddyber årsagerne til dagens fyring af cheftræner Alexander Zorniger.