Skanderborg spiller: Vi skal holde hovedet oppe

Andreas Væver fra Skanderborg Håndbold mener at holdet skal arbejde videre med at have smil på læben i lørdagens kamp mod Aalborg. Foto: Ole Nielsen

Skanderborg spiller: Vi skal holde hovedet oppe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdag tager Skanderborg mod Aalborg. De to hold har mødtes en gang tidligere i sæsonen, hvor Skanderborg vandt. Det er dog Aalborg, der er favoritter når de to hold mødes i Fælledhallen.

HÅNDBOLD: Skanderborg Håndbold tager lørdag mod Aalborg. Aalborg ligger, og kæmper for at komme så godt ind i slutspillet som muligt, i midten af tabellen, mens Skanderborg kæmper for overlevelse. Onsdag kom Skanderborg et skridt nærmere deres mål da de overraskende slog Aarhus, men det er dog ikke noget, der får ambitionsniveauet til at stikke af.

- Vores fokus mod Aarhus var at få smil på læben igen. Så mod Aalborg bliver det bare, at vi skal have hovedet oppe. I princippet er det en gratis kamp for os. Det er en kamp Aalborg skal vinde, særligt i forhold til deres selvforståelse. Vi skal bare gå ud og smadre på, og hvis de ikke er der på dagen, så skal vi være der til at slå til, siger Andreas Væver fra Skanderborg Håndbold.

Tidligere på sæsonen har Skanderborg slået Aalborg, og det kan sagtens gentage sig lørdag.

- Der er altid muligheder. Aalborg er en svær størrelse, og da vi slog dem, var vi i en anden forfatning. Men når vi går på banen tror og håber vi, at vi kan tage point.

Det kommer til at blive Skanderborgs tredje kamp på en uge, og på en i forvejen hårdt presset trup kan det intense program godt mærkes.

- Der er ingen tvivl om, at vi godt kan mærke at vi er færre til træning end vi plejer at være. Kampen mod Aarhus gav os et indtryk af at vi godt kan være med til at styre de enkelte kampes forløb, så det passer med ressourcer vi har til rådighed. Jeg tror også, at de to point vi fik mod Aarhus, har været med til at løfte gejsten og troen i truppen.

Skanderborg Håndbold tager i mod Aalborg Håndbold i Fælledhallen lørdag 15.00.

Skanderborg spiller: Vi skal holde hovedet oppe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: AGF nedlagde Brøndby i målrig affære
AGF vandt søndag aften en 3-2-sejr hjemme over Brøndby i Superligaen.
Afspil video
Highlights: Amini så rødt og Kasper Junker-kasse i 5-måls drama
AC Horsens spillede søndag mod AGF i årets Superliga. Det blev en hårdt spillet kamp som begge hold havde chancerne for at vinde. Horsens endte dog med at trække sig sejrsrigt ud af kampen, som endte 3-2.
Afspil video
Optakt til Horsens - AGF: Kasper Junker kan sagtens true AGF
AC Horsens tager i dag imod AGF, et opgør der sagtens kan blive en underholdene affære. Den tidligere AGF-angriber, Kasper Junker, har tager skiftet til Horsens og skal nu møde sin tidligere klub.
Afspil video
Bo Henriksen inden Horsens - AGF: Kasper Junker ser fremragende ud
Vi snakkede med Bo Henriksen inden opgøret mod AGF. Bo Henriksen gav en status på hvor god form deres nye angriber er i.
Afspil video
Highlights: AGF måtte dele da de tog imod Vendsyssel i en chancerig kamp
Det blev en uafgjort, da AGF tog imod Vandsyssel, i Århus. Det blev et intenst opgør, som begge mandskaber kunne have vundet.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Bo Henriksen om dødbolde i Superligaen: Det er en tendens der er kommet for at blive
Der bliver scoret flere og flere mål på dødbolde i Superligaen. Bo Henriksen er rigtig glad for den udvikling dødbolde har fået i den danske Superliga.
Afspil video
Solbakken om dødbolde i Superligaen: Du kommer ikke langt med det uden for landets grænser
Superligaen er ved at blive en dødbold-liga. Ståle Solbakken giver sin mening, om den tendens der er kommet de seneste år med flere og flere mål på dødbolde.
Afspil video
Kasper Risgård efter kontraktforlængelse: Når du først har sagt stop, så er det slut
Kasper Risgård har forlænget sin kontrakt med AAB indtil sommeren 2019. Hans kontrakt sluttede ellers til vinter, men nye overvejelser har fået ham til at fortsætte i AAB.
Afspil video
Solbakken langer ud efter DBU: i er for slappe
Ståle Solbakken og Kasper Hjulmand var i studiet, til en snak om deres fremtid i deres nuværende klubber.
Afspil video
Highlights: AGF nedlagde Brøndby i målrig affære
AGF vandt søndag aften en 3-2-sejr hjemme over Brøndby i Superligaen.