Skanderborg taber i Randers på dårlig 1. halvleg

Kristian Danielsen og Skanderborgs kvinder tabte til Randers HK. Foto: Ole Nielsen

Skanderborg taber i Randers på dårlig 1. halvleg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HÅNDBOLDLIGAEN: Skanderborg vandt hjemme i første runde med 25-24 over Randers HH, men formåede ikke at gentage sejren i lørdagens opgør i Ulvehøjhallen. Randers HH vandt med 31-28 efter at have været foran med 17-10 ved pausen. Skanderborg havde svært ved at komme op i tempo i 1. halvleg og havde en periode på 10-12 minutter, hvor holdet kun scorede en enkelt gang, og det udnyttede hjemmeholdet til at skaffe sig en pauseføring på syv mål.

Selv om gæsterne scorede de første tre mål efter pausen, så blev der aldrig for alvor skabt spænding om resultatet. Skanderborg fik dog reduceret til minus en og minus to nogle gange, men helt op kom gæsterne ikke.

Skanderborgs situation i den nederste del af rækken er ikke blevet forværret med nederlaget i Randers. Holdet ligger stadig nummer 10 og har syv point at give af til EH Aalborg og otte til Ringkøbing, der ligger på sidstepladsen.

- I 1. halvleg får vi aldrig sådan rigtig tempo i vores spil og bliver presset af Randers, der kommer med et godt tryk. Det stresser os, at de er meget flade i deres 6-0, og de dækker op med meget fysik. Vi har utrolig svært ved at lave mål og halter efter i hele 1. halvleg, men får til sidst vendt det lidt.

- Efter pausen kom der meget mere gang i det, mere fart, vi fik lagt et større tryk, og det var rigtig flot at komme tilbage i kampen, men når vi kom på minus en og to, brændte vi. Det er vildt at være bagud 10-17 og komme ind i kampen igen, og vi kan tage med herfra, at vi aldrig giver op, men kæmper videre.

- I dag må vi erkende, at vi taber til et bedre hold på dagen, og flere af vores rammer heller ikke deres niveau. Vi har lidt for mange brændte store chancer og ærgrer os over, at vi ikke rammer vores spil. Men 28 mål er mange for os, og vi producerede endda chancer til endnu flere mål, og det er et af vores mål, at vi skal score nogle flere. Til gengæld er 31 mål til de andre for mange, men Randers overmatchede os i dag.

- Mette Brandt og Trine Knudsen spillede igen en god kamp, og så kan vi glæde os over, at vi atter leverede en flot 2. halvleg, som vi har haft for vane at gøre det på det seneste. Næste mål er at bygge to gode halvlege op, sagde Skanderborgs træner Kristian Danielsen.

Randers HH-Skanderborg 31-28 (17-10)

HånadboldLigaen kvinder

Skanderborgs målscorere: Mette Brandt Nielsen 8, Marie Aamand Sørensen 6, Melanie Fuglsbjerg 5, Trine Knudsen 3, Stine Holm 2, Sofie Alnor 2, Katrine Larson 2.

Skanderborg taber i Randers på dårlig 1. halvleg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Mirakuløst Mortensen-mål ødelagde Riddersholms hjemmedebut
Sønderjyske havde flere store chancer til at udligne Jens Stages tidlige føringsmål, men AGFs nye angriber skulle lukke affæren med et drømmemål.
Afspil video
Highlights: Kæmpe koks af Højbjerg grundlagde sejren for AGF i forårspremieren mod Esbjerg
AGF vandt fredag aften forårspremieren i Superligaen, da de på hjemmebane slog Esbjerg med 2-0. Tobias Sana stod for begge AGF?s scoringer, hvor den første kom efter en kæmpe foræring fra Esbjergs målmand Jeppe Højbjerg.
Afspil video
Highlights: AGF sejrede dybt inde i overtiden mod Hobro
AGF vandt årets sidste Superliga-kamp dybt inde i overtiden, da Pierre Kanstrup omsatte en dødbold til et målt.
Afspil video
Lars Jacobsen om David Nielsen: Han var én, jeg aldrig troede ville blive Superliga-træner
Der var fest og farver over David Nielsen som spiller. Hør hvad Lars Jacobsen har at sige om David Nielsens transformation fra spiller til træner.
Afspil video
Highlights: FC Nordsjælland sejrede efter sent AGF-selvmål
FC Nordsjælland vandt mandag aften 1-0 hjemme mod AGF på et sent selvmål.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Zorniger viste format: Tog afsked med håndtryk til alle
Den nu tidligere cheftræner mødte op til pressemødet efter sin fyring, og sagde farvel til alle fremmødte med smil og håndtryk.
Afspil video
Ebbe Sand om fyringen: For få point i forhold til spillermaterialet
Sportsdirektør Ebbe Sand uddyber årsagerne til dagens fyring af cheftræner Alexander Zorniger.
Afspil video
Lars Jacobsen om Randers-brok: Der er ingenting at komme efter
Thomas Thomasberg var højst utilfreds med dommernes beslutning om, at smide angriber Emil Riis ud i søndagens kamp mod FCK.
Afspil video
Highlights: Esbjergenserne tog sejren, trods intensivt Brøndby-pres i de døende minutter
Søndagens sene kamp bød på top-opgør mellem Esbjerg FB og Brøndby IF, hvor oprykkerne fra det vestlige Jylland vandt en kneben 2-1-sejr, på trods af hektisk Brøndby-pres. Joni Kauko leverede en flot detalje, mens Benedikt Röcker forsøgte sig som forward i de sidste minutter.
Afspil video
Stokke: Jeg skal nok snart til at sætte bolden i kassen igen
Efter kampen havde Benjamin Stokke følelsen af, at de skulle have været mere kyniske I deres afslutninger.