Skanderborg tabte stort, men blev en del klogere

Kristian Danielsen og Skanderborg tabte til topholdet fra Esbjerg. Foto: Ole Nielsen

Skanderborg tabte stort, men blev en del klogere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oprykkerne fra Skanderborg Håndbold havde ikke de store chancer mod Team Esbjergs profilstærke tophold.

Håndbold: De vidste på forhånd, at det ville blive svært at få point mod topholdet fra Team Esbjerg. Derfor havde Skanderborgs cheftræner Kristian Danielsen opstillet en række delmål i lørdagens hjemmekamp i Skanderborg Fælledhal. Og selvom nyoprykkerne tabte med 22-35 til topholdet, så blev nogle af de delmål opnået.

- Esbjerg er gode. Rigtigt gode, men jeg synes, at vi havde stort udbytte af kampen, selvom de 35 mål gør lidt ondt. Vi havde opsat nogle fokusområder og dem fik vi løst ganske godt, sagde træneren og påpegede, at holdet blandt andet havde talt om at få mere højde på forsvaret og blive bedre til at komme afsted i kontra, når mulighederne opstod.

I perioder lykkedes det ganske godt. Hjemmeholdet fik sat sig godt igennem i forsvaret, ligesom der blev lavet seks kontramål i løbet af kampen.

- Men vi havde simpelthen ikke værktøjet i angrebet til at komme igennem et stærkt 5-1 forsvar og senere hen et solidt 6-0 forsvar. Det gav en række kontramål til dem, og der må vi bare sige, at de var uhyggeligt effektive. Vi nåede ikke at komme ordentligt tilbage og der fik vi virkelig en lektion, sagde Kristian Danielsen.

Trods nederlagets størrelse var han alligevel fortrøstningsfuld. Det var en meget lærerig kamp for de grønblusede, som kommer på en ny svær opgave i næste runde. Her venter mesterskabsfavoritterne fra HC Odense på udebane.

Håndboldliga, kvinder
Skanderborg-Team Esbjerg 22-35 (11-16).Skanderborg: Stine Holm 5, Sofie Blichert-Toft 3, Sofie Alnor 3, Sofia Deen 3, Kamilla Bruus 3, Trine Knudsen 2, Marie Aamand 2, Stine Kristensen 1.Team Esbjerg: Line Jørgensen 7, Marit Røsberg Jacobsen 6, Annette Jensen 4, Kristina Liscevic 4, Kristine Breistøl 3, Elma Halilcevic 3, Sanna Charlotte Solberg 3, Vilde Ingstad 3, Emma Nielsen 1, Estavana Polman 1.Udvisninger: Skanderborg 1, Team Esbjerg 0.Tilskuere: 263.

Skanderborg tabte stort, men blev en del klogere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Højers to sublime langskudsmål sikrede AGF sejren
Casper Højer Nielsen scorede to flotte mål i AGF's 2-1-sejr hjemme over Vejle.
Afspil video
Highlights: AC Horsens forlængede AGFs nederlagsstime til tre kampe trods Spelmann-genialitet
AGF er blot tre point fra bunden i Superligaen efter endnu et nederlag, og denne gang var det mod Bo Henriksens tropper fra Horsens.
Afspil video
Highlights: Majestætisk Kaiser-kasse i Brøndby-sejr over AGF
Brøndby og AGF mødtes fredag aften i Superligaen i et opgør, der længe stod 0-0. Et mål af Dominik Kaiser i anden halvleg sendte dog Brøndby på sejrskurs i et opgør, hjemmeholdet vandt 2-0.
Afspil video
AGF?s PC svarer på kritik: Hvorfor bruger I ikke egne talenter?
Peter Christensen, Sportschef for AGF, får en masse kritiske spørgsmål fra Jan Schouby, Chefredaktør på Århus Stiftstidende, om AGF?s talentarbejde, og hvorfor klubben ikke bruger nogen unge talenter fra egne rækker.
Afspil video
Jacobsen om AGF-boss? diskussion med profiler: Den slags holdt man indendøre i de klubber, jeg var i
Lars Jacobsen og Flemming Povlsen fortæller, hvordan de så situationen mellem PC, Tobias Sana og Youssef Toutouh.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Er de danske talenter mentalt svage? Hør fra Zorniger, Ståle og vores eksperter!
Alexander Zorniger har været ude med en kritik af de danske talenters mentalitet. Et billede vores eksperter og Ståle Solbakken ikke kan genkende.
Afspil video
Så du banderne? Ståle Solbakken forklarer sig i FCK's bande-gate
Fandt FC København på et snedigt modtræk til FC Midtjyllands lange indkast, eller vat det blot et forsøg på at skabe god stemning? Banderne var i hvert faldt rykket længere tilbage i den efterfølgende kamp mod Esbjerg.
Afspil video
Highlights: Brøndby overkom Vejles frisparksperle og sejrede i anden halvleg
Trods Vejles tidlige mål var det Brøndby, der med to mål i anden halvleg sikrede sig sejren i søndagens sene Superliga-opgør.
Afspil video
N'Doye om kontraktsituation i FCK: Jeg har ikke diskuteret muligheden for forlængelse endnu
Kasper Marker fangede Dame N'Doye til en snak om kampen mod Esbjerg fB og kontraktudløbet til sommer.
Afspil video
Mathias Kristensen efter nederlag til FCK: De viser, de er Danmarks bedste hold
Vi fangede Esbjergs Mathias Kristensen efter 3-0-nederlaget til FC København.