Skanderborg tabte stort, men blev en del klogere

Kristian Danielsen og Skanderborg tabte til topholdet fra Esbjerg. Foto: Ole Nielsen

Skanderborg tabte stort, men blev en del klogere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oprykkerne fra Skanderborg Håndbold havde ikke de store chancer mod Team Esbjergs profilstærke tophold.

Håndbold: De vidste på forhånd, at det ville blive svært at få point mod topholdet fra Team Esbjerg. Derfor havde Skanderborgs cheftræner Kristian Danielsen opstillet en række delmål i lørdagens hjemmekamp i Skanderborg Fælledhal. Og selvom nyoprykkerne tabte med 22-35 til topholdet, så blev nogle af de delmål opnået.

- Esbjerg er gode. Rigtigt gode, men jeg synes, at vi havde stort udbytte af kampen, selvom de 35 mål gør lidt ondt. Vi havde opsat nogle fokusområder og dem fik vi løst ganske godt, sagde træneren og påpegede, at holdet blandt andet havde talt om at få mere højde på forsvaret og blive bedre til at komme afsted i kontra, når mulighederne opstod.

I perioder lykkedes det ganske godt. Hjemmeholdet fik sat sig godt igennem i forsvaret, ligesom der blev lavet seks kontramål i løbet af kampen.

- Men vi havde simpelthen ikke værktøjet i angrebet til at komme igennem et stærkt 5-1 forsvar og senere hen et solidt 6-0 forsvar. Det gav en række kontramål til dem, og der må vi bare sige, at de var uhyggeligt effektive. Vi nåede ikke at komme ordentligt tilbage og der fik vi virkelig en lektion, sagde Kristian Danielsen.

Trods nederlagets størrelse var han alligevel fortrøstningsfuld. Det var en meget lærerig kamp for de grønblusede, som kommer på en ny svær opgave i næste runde. Her venter mesterskabsfavoritterne fra HC Odense på udebane.

Håndboldliga, kvinder
Skanderborg-Team Esbjerg 22-35 (11-16).Skanderborg: Stine Holm 5, Sofie Blichert-Toft 3, Sofie Alnor 3, Sofia Deen 3, Kamilla Bruus 3, Trine Knudsen 2, Marie Aamand 2, Stine Kristensen 1.Team Esbjerg: Line Jørgensen 7, Marit Røsberg Jacobsen 6, Annette Jensen 4, Kristina Liscevic 4, Kristine Breistøl 3, Elma Halilcevic 3, Sanna Charlotte Solberg 3, Vilde Ingstad 3, Emma Nielsen 1, Estavana Polman 1.Udvisninger: Skanderborg 1, Team Esbjerg 0.Tilskuere: 263.

Skanderborg tabte stort, men blev en del klogere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Trods flot Sana-mål kæmpede OB sig tilbage og fik uafgjort
OB kom bagud med 2-0, da Jakob Ankersen og Tobias Sana scorede for AGF. OB kom dog tilbage i opgøret, da Jacob Barrett og til slut Nicklas Helenius skaffede fynboerne et point.
Afspil video
Et år med AGF og David Nielsen: Man skal kunne absorbere en masse smerte
David Nielsen har allerede rundet sit første år som AGF-træner. I Interviewet giver han et indblik i de op og nedture, der har været på det første år.
Afspil video
Ankersen: Det føles som om, at i Århus for tiden skal man brække et ben for at få straffe
Jakob Ankersen var mildest talt utilfreds med dommeren efter det uafgjorte resultat mod Ankersen?s gamle klub fra Esbjerg.
Afspil video
Kanstrup: Vi kunne have fået tre point hvis han havde set straffesparket
Pierre Kanstrup var ganske utilfreds med, at AGF ikke fik sat deres spil, som de ville, men også med dommeren, som måske skulle have tildelt dem et straffespark.
Afspil video
Highlights: AGF fik sin syvende uafgjort i sæsonen mod Esbjerg
De to overraskende hold i top 6 mødtes i dag i Esbjerg i en kamp, der på ingen måde var noget nær sindsoprivende.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Fra Robert Skovs kanon til Onuachus eminente hovedstød: Se alle målene fra denne Superliga-runde
Der har været rigtig mange flotte mål i den 12. runde af Superligaen, og vi har samlet dem alle i én målpakke. Blandt andet Tobias Sanas lækre ?chip?, endnu en Wilczek-kasse og Robert Skovs skønne langskudsdrøn.
Afspil video
Bo Henriksen bortvist: Det er så pisseringe, mand!
Bo Henriksen blev i Horsens kamp mod Esbjerg bortvist til tribunerne. Efter kampen fortæller han om sin egen oplevelse af situationen.
Afspil video
Bundærlig Solbakken i interview: Overrasker sig selv ved, at han ikke kan give slip
En meget ærlig Ståle Solbakken fortæller om sin trænerkarriere, de afkast, som er i forbindelse med et managerjob, og hvad tiden i FC København betyder for ham.
Afspil video
Marxen efter nederlaget til FCK: Vi er ikke rutinerede og kyniske nok
Erik Marxen var ærgerlig efter nedelaget til FC København, men kunne ikke svarer på, hvorfor det er så svært at præstere på udebane for Randers.
Afspil video
Morten Bruun og Esben Hansen om Solbakken: Han er nådesløs
Eksperterne skulle i studiet vælge fem adjektiver som passer på FCK-træneren Ståle Solbakken.