Skavanker og nye spillere mindsker dansk favoritrolle ved EM

Det danske landshold i badminton trænede tirsdag aften i Frederiksberg Hallerne forud for EM for blandede hold, der starter onsdag.

Skavanker og nye spillere mindsker dansk favoritrolle ved EM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den danske badmintonlandstræner vil bruge EM i badminton for blandede hold til at se generationsskifte an.

Når EM i badminton for blandede hold onsdag slås i gang i Frederiksberg Hallerne, er det danske landshold favorit til at vinde guld.

Men småskavanker blandt de danske spillere samt et generationsskifte i dansk topbadminton mindsker favoritrollen, mener landstræner Kenneth Jonassen.

- De ting gør, at vi måske ikke er så godt forberedt hele vejen rundt, og det ser de andre lande også som deres mulighed.

- Vi kan ikke løbe fra favoritværdigheden, og den tager vi gerne med, men jeg kan godt se, at det er en større udfordring, end hvad det har været hidtil, siger han.

Danmark har vundet turneringen de seneste to gange og 16 gange i alt. Derfor er der også store forventninger til holdet.

Men Kenneth Jonassen tror, at de øvrige syv nationer, der deltager i EM for blandede hold, øjner en god mulighed for at lægge pres på det danske hold.

Han ser dog også noget positiv i, at Danmark ikke nødvendigvis kan skøjte sig gennem turneringen, og vil - ud over at vinde - også bruge turneringen til at se nyere spillere an.

- Vi stiller selvfølgelig det bedste hold, men når det er sagt, kommer vi da til at spille med nogle uprøvede kræfter på givne tidspunkter i turneringen, og vi glæder os til at se, hvordan de håndterer det.

- Det giver os en bedre mulighed for at arbejde videre, når vi er tilbage i træningslokalet, siger Kenneth Jonassen.

Det er specielt på double-siden, at flere nye spillere er kommet ind på landsholdet gennem den seneste tid, fordi både Mads Conrad-Petersen, Carsten Mogensen og Mathias Boe ikke længere er med på herresiden, mens Kamilla Rytter Juhl for nylig er blevet mor.

Danmark møder i den første landskamp Frankrig onsdag aften. Torsdag møder holdet Holland, mens Spanien venter i den sidste gruppekamp.

I den anden gruppe spiller England, Rusland, Irland og Tyskland mod hinanden. De to bedste hold fra hver gruppe går videre til semifinalerne, der spilles lørdag.

Skavanker og nye spillere mindsker dansk favoritrolle ved EM

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Mirakuløst Mortensen-mål ødelagde Riddersholms hjemmedebut
Sønderjyske havde flere store chancer til at udligne Jens Stages tidlige føringsmål, men AGFs nye angriber skulle lukke affæren med et drømmemål.
Afspil video
Highlights: Kæmpe koks af Højbjerg grundlagde sejren for AGF i forårspremieren mod Esbjerg
AGF vandt fredag aften forårspremieren i Superligaen, da de på hjemmebane slog Esbjerg med 2-0. Tobias Sana stod for begge AGF?s scoringer, hvor den første kom efter en kæmpe foræring fra Esbjergs målmand Jeppe Højbjerg.
Afspil video
Highlights: AGF sejrede dybt inde i overtiden mod Hobro
AGF vandt årets sidste Superliga-kamp dybt inde i overtiden, da Pierre Kanstrup omsatte en dødbold til et målt.
Afspil video
Lars Jacobsen om David Nielsen: Han var én, jeg aldrig troede ville blive Superliga-træner
Der var fest og farver over David Nielsen som spiller. Hør hvad Lars Jacobsen har at sige om David Nielsens transformation fra spiller til træner.
Afspil video
Highlights: FC Nordsjælland sejrede efter sent AGF-selvmål
FC Nordsjælland vandt mandag aften 1-0 hjemme mod AGF på et sent selvmål.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Zorniger viste format: Tog afsked med håndtryk til alle
Den nu tidligere cheftræner mødte op til pressemødet efter sin fyring, og sagde farvel til alle fremmødte med smil og håndtryk.
Afspil video
Ebbe Sand om fyringen: For få point i forhold til spillermaterialet
Sportsdirektør Ebbe Sand uddyber årsagerne til dagens fyring af cheftræner Alexander Zorniger.
Afspil video
Lars Jacobsen om Randers-brok: Der er ingenting at komme efter
Thomas Thomasberg var højst utilfreds med dommernes beslutning om, at smide angriber Emil Riis ud i søndagens kamp mod FCK.
Afspil video
Highlights: Esbjergenserne tog sejren, trods intensivt Brøndby-pres i de døende minutter
Søndagens sene kamp bød på top-opgør mellem Esbjerg FB og Brøndby IF, hvor oprykkerne fra det vestlige Jylland vandt en kneben 2-1-sejr, på trods af hektisk Brøndby-pres. Joni Kauko leverede en flot detalje, mens Benedikt Röcker forsøgte sig som forward i de sidste minutter.
Afspil video
Stokke: Jeg skal nok snart til at sætte bolden i kassen igen
Efter kampen havde Benjamin Stokke følelsen af, at de skulle have været mere kyniske I deres afslutninger.