Skovbakken lægger ud mod sølvvinderne fra Fortuna

Ninna Johansen og Skovbakkens fodboldhold i 3F-ligaen tager tirsdag aften hul på sæsonen, når de møder Fortuna Hjørring på Vejlby Stadion. Foto: Ole Nielsen.

Skovbakken lægger ud mod sølvvinderne fra Fortuna

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skovbakken, der i forrige sæson måtte nøjes med en skuffende fjerdeplads, lægger hårdt ud mod sølvvinderne fra Fortuna Hjørring, der har oprustet i løbet af sommeren.

Skovbakken har også fået nyt blod, Katrine Korsgaard er hjemvendt fra USA, og dygtige spillere som Simone Hagelskjær og Britta Olsen er kommet til fra henholdsvis Team Viborg og OB. Den tidligere landsholdskeeper Mia Kjæsgaard, der har været længe væk med en korsbåndsskade, er ved at være fit for fight og træner med for fuld damp, men hun bliver ikke klar til premieren, hvor den nye cheftræner Peter Petersen har valgt at benytte U-landsholdsspilleren Thora Hansen i målet.

»Bortset fra Mia Kjærsgaard har vi ingen skader overhovedet, og det er positivt i et år, hvor vi skal have bygget et nyt hold op med masser af nye unge spillere. Derudover er der mange talenter på vej, så det er med at holde skruen i vandet, til de er klar til at spille på det her niveau. Det ser dog godt ud med de spillere, der er, men det bliver et knaldhårdt år, da mange af de andre klubber har opgraderet. Naturligvis er top tre første prioritet, det bliver svært at nå, men blandt de første seks skal vi i hvert fald slutte. Vi er glade for, vi starter med Fortuna Hjørring, selv om det på papiret er en skræmmende modstander. Men vi kunne ikke få nogen bedre, og det bliver spændende at måle os med dem, bagefter ved vi så lidt om, hvor vi står,« siger Peter Petersen, der godt kan mærke en stigende interesse for kvindefodbolden efter succesen ved EM, hvor Danmark fik bronze.

Skovbakkens kvinder
<p><strong>Trup</strong>: Mia Kjærsgaard, Thora Hansen, Majssa Hawa, Marie Bjerg, Stine Pedersen, Louise Christensen, Sif Rykjær, Mia Kristensen, Mille Poulsen, Nanna Johansen, Sarah Dyrhauge, Tina Thychosen, Sissel Ravn, Anne Rudmose, Malene Berg, Mia Bak, Mathilde Frausing, Mia Ellegaard, Louise Bentsen, Josefine Høegh, Kristina Korsgaard, Simone Hagelskjær, Britta Olsen, Kathrine Abel, Katrine Müller</p>

<p><strong>Tilgang</strong>: Thora Hansen, Katrine Müller (begge U18), Kristina Korsgaard (hjemvendt USA), Simone Hagelskjær (Team Viborg), Britta Olsen (OB), Kathrine Abel (Horsens)</p>

<p><strong>Afgang</strong>: Katrine Beck (stoppet), Marie Tvillum, Christina Bovbjerg (begge Vejle)</p>

<p><strong>Cheftræner</strong>: Peter Pedersen </p>

<p><strong>Assistenttræner</strong>: Anne Dot Eggers</p>

»Interessen er klart større, mange har fundet ud af, at kvinderne godt kan spille fodbold, folk rundt omkring snakker pludselig positivt om kvindefodbold, og der bliver revet meget mere i os omkring holdet end tidligere,« siger Peter Petersen.

Kampen spilles kl. 19.00 på Vejlby Stadion.

Leo

Skovbakken lægger ud mod sølvvinderne fra Fortuna

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Mirakuløst Mortensen-mål ødelagde Riddersholms hjemmedebut
Sønderjyske havde flere store chancer til at udligne Jens Stages tidlige føringsmål, men AGFs nye angriber skulle lukke affæren med et drømmemål.
Afspil video
Highlights: Kæmpe koks af Højbjerg grundlagde sejren for AGF i forårspremieren mod Esbjerg
AGF vandt fredag aften forårspremieren i Superligaen, da de på hjemmebane slog Esbjerg med 2-0. Tobias Sana stod for begge AGF?s scoringer, hvor den første kom efter en kæmpe foræring fra Esbjergs målmand Jeppe Højbjerg.
Afspil video
Highlights: AGF sejrede dybt inde i overtiden mod Hobro
AGF vandt årets sidste Superliga-kamp dybt inde i overtiden, da Pierre Kanstrup omsatte en dødbold til et målt.
Afspil video
Lars Jacobsen om David Nielsen: Han var én, jeg aldrig troede ville blive Superliga-træner
Der var fest og farver over David Nielsen som spiller. Hør hvad Lars Jacobsen har at sige om David Nielsens transformation fra spiller til træner.
Afspil video
Highlights: FC Nordsjælland sejrede efter sent AGF-selvmål
FC Nordsjælland vandt mandag aften 1-0 hjemme mod AGF på et sent selvmål.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Tibbling om Zorniger-fyring: Jeg har intet ondt at sige om ham
Simon Tibbling sætter ord på sine tanker om fyringen af Zorniger, og hvordan Brøndby sikrer sig top 6-placeringen.
Afspil video
Mukhtar ser fremad efter Zorniger-fyring: Vi skal spille vores spil og nyde fodbolden igen
Hany Mukhtar prøver at forholde sig positivt til hele Alexander Zorniger-episoden og fokusere på den kommende Randers-kamp.
Afspil video
Direkte rødt til Randers-spiller efter voldsom forseelse: Gense episode med Vavro her
Denis Vavro modtog en hård tackling i søndags, da FC København og Randers tørnede sammen. Tacklingen endte med et direkte rødt kort til Emil Riis.
Afspil video
Retov om første træningsdag som cheftræner: ?Vi skulle have humør på efter et par hårde dage?
I dag var Martin Retovs første som midlertidig cheftræner i Brøndby, og hans primære fokus var, at få humøret op i truppen.
Afspil video
Anfører Röcker: Vi har manglet vores Brøndby-stil
Benedikt Röcker var både chokeret og rystet, da Alexander Zorniger blev fyret i mandags. Han mener, at Brøndby har manglet sin aggressive spillestil i foråret.