Sparringspartner dukkede aldrig op: Aarhus-bokser aflyser storkamp mod russer

Jeppe Morell kommer ikke i ringen mod russiske Dmitri Chudinov. Foto: Jens Thaysen

Sparringspartner dukkede aldrig op: Aarhus-bokser aflyser storkamp mod russer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jeppe Morell har aflyst sin kommende kamp mod den tidligere russiske mesterbokser Dmitrii Chudinov. Morells sparringspartner til opgøret dukkede aldrig op i Aarhus og trænerteamet har ikke kunne finde en kvalificeret afløser.

Boksning: Det lignede det helt store boksebrag i Frederiksberghallerne 24. november.

Letsværvægteren Jeppe Morell skulle have taget et nyt skridt opad verdensranglisten i sin kamp mod den russiske mesterbokser Dmitrii Chudinov. Boksebraget bliver dog ikke til noget.

Morell har selv trukket stikket til kampen.

Årsag? Bokserens engelske sparringspartner Patrick Mendy dukkede aldrig op i Aarhus, hvor han skulle have hjulpet den århusianske bokser det sidste stykke i forberedelserne til karrierens vigtigste kamp.

- Han skulle være kommet sidste lørdag, men dukkede aldrig op. Da vi talte med ham, fortalte han, at han havde overnattet i lufthavnen og havde fået stjålet sine ting. Heriblandt sit pas. Han mente dog, at han kunne få lavet et nyt pas, så han kunne komme om mandagen. Her ringede han imidlertid og fortalte, at han først kunne komme mandag 12. november, hvilket betød, at jeg kun ville have en uge at sparre i, siger Jeppe Morell.

Ifølge bokseren blev der arbejdet hårdt på at finde en kvalificeret afløser for Mendy, men de emner man havde kontakt til, kunne ikke komme til Aarhus med så kort varsel. Derfor var beslutningen lige til.

- Jeg har hele tiden sagt, at jeg skulle have en kvalificeret partner, der kunne tage mig op i det sidste gear inden mit møde med Chudinov. Hvis det ikke kan lade sig gøre, så skal jeg ikke bokse, siger Jeppe Morell og betegner hele situation som et kæmpe antiklimaks.

- Jeg har trænet to gange om dagen i fem uger. Det var nu jeg skulle træde ind i den vigtigste del af træningen og så har jeg ingen sparringspartner. Det er vildt frustrerende, lyder det.

I en pressemeddelelse bekræfter Danish Fight Night forløbet. Som en midlertidig plan B tilbød Mogens Palle, som gik på jagt efter andre sparringspartnere i Europa, at Jeppe Morell kunne træne og sparre den første uge i København, hvor cruiservægteren Ditlev Rossing har sparret med den svenske letsværvægter Sven Fornling. Det valgte han dog at sige nej til.

Jeppe Morell håber, at han får en ny mulighed for at bokse Dmitrii Chudinov, men understreger, at det er op til promoter Mogens Palle og Danish Fight Night.

- Jeg er nødt til at holde fokus. Holde mig klar. Der sker nogle gange større ting end man selv er herre over, og det er man nødt til at agere ud fra. Jeg føler, at jeg har truffet den rigtige beslutning. Jeg er ikke i en situation, hvor jeg kan tage en chance. Jeg har altid sagt, at jeg vinder mine kampe i forberedelsen, men når forberedelsen ikke spiller helt og jeg ikke har fået min sparring, så skal jeg ikke træde ind i ringen. Det har jeg gjort én gang tidligere, hvor jeg havde den forkerte mavefornemmelse, siger Morell og tilføjer, at han håber, han snart får en ny mission at arbejde frem mod.

Gerne en russisk.

Danish Fight Night fortæller, at stævnet i Frederiksberghallerne bliver afviklet som planlagt. Promotor Mogens Palle arbejder på at finde en anden modstander til Chudinov, da russeren fortsat ønsker at komme til Danmark og bokse 24. november.

Sparringspartner dukkede aldrig op: Aarhus-bokser aflyser storkamp mod russer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: AGF sejrede dybt inde i overtiden mod Hobro
AGF vandt årets sidste Superliga-kamp dybt inde i overtiden, da Pierre Kanstrup omsatte en dødbold til et målt.
Afspil video
Lars Jacobsen om David Nielsen: Han var én, jeg aldrig troede ville blive Superliga-træner
Der var fest og farver over David Nielsen som spiller. Hør hvad Lars Jacobsen har at sige om David Nielsens transformation fra spiller til træner.
Afspil video
Highlights: FC Nordsjælland sejrede efter sent AGF-selvmål
FC Nordsjælland vandt mandag aften 1-0 hjemme mod AGF på et sent selvmål.
Afspil video
Highlights: Højers to sublime langskudsmål sikrede AGF sejren
Casper Højer Nielsen scorede to flotte mål i AGF's 2-1-sejr hjemme over Vejle.
Afspil video
Highlights: AC Horsens forlængede AGFs nederlagsstime til tre kampe trods Spelmann-genialitet
AGF er blot tre point fra bunden i Superligaen efter endnu et nederlag, og denne gang var det mod Bo Henriksens tropper fra Horsens.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Vild, vildere, Wilczek: Den polske goalgetter slog rekorden for flest scorede mål i et kalenderår
Med Kamil Wilczeks udligning mod Vejle i næstsidste spillerunde af efteråret slog han rekorden for flest scorede mål på et år. Hele 25 af slagsen leverede den stille og sympatiske polak for Brøndby.
Afspil video
Skov-hattrick sender Superligaen på vinterpause: Se alle rundens mål her
Der blev scoret hele 21 mål i Superligaens runde 20, og vi har samlet alle 21 mål i en stor målpakke.
Afspil video
Jesper Hansen bedømmer: De Gea vs. Alisson
FC Midtjyllands målmand Jesper Hansen har hjulpet os med at vurdere, hvem af de to målmænd der er bedst i øjeblikket.
Afspil video
Transfersnak med Solbakken: Planen har hele tiden været, at Ankersen skal sælges til sommer
Ståle Solbakken og Kasper Marker gennemgår FCK?s trup med et helt særligt transferfokus. Hvordan står det til med kontraktudløb? Hvem bliver muligvis solgt? Hvor skal FCK forstærke sig?
Afspil video
Kenneth Andersen sætter ord på sin første tid som cheftræner i FC Midtjylland: Det har været hektisk
I starten af oktober blev Kenneth Andersen udpeget som Jess Thorups afløser som FC Midtjyllands cheftræner. Andersen fortæller om, hvordan han har oplevet den første periode som værende cheftræner i en af Danmarks største klubber.