To talenter på kontrakt i Skovbakken

Sofie Junge Pedersen (tv) og Pernille Harder har spillet bunker af kampe sammen på Danmarks U-landshold. I næste sæson spiller de sammen i Skovbakken. Foto: Tejs Dahl Mikkelsen

To talenter på kontrakt i Skovbakken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med papir på Sofie Junge Pedersen og Pernille Harder sikrer Skovbakken sig to af landets mest lovende spillere og fordobler antallet af kontraktspillere

Med aftalerne har Skovbakken sikret sig to af Danmarks mest lovende kvinde-spillere og samtidig fordoblet antallet af kontraktspillere fra to til fire. I forvejen er kun målvogter Mia Kjærsgaard-Andersen og Nadia Nadim på kontrakt i klubben.

Sofie Junge Pedersen er allerede etableret førsteholdsspiller, selv om hun fortsat kun er junior, i Skovbakken, mens Pernille Harder efter denne sæson skifter fra Viborg til klubben i Vejlby.

De to spillere kender hinanden særdeles godt, idet de to årgang 1992-spillere har fulgtes ad på Dansk Boldspil-Unions ungdomslandshold, hvor de er noteret for 40 (Sofie Junge) og 38 kampe.»Med Sofie og Pernille i truppen får vi to af de største talenter i dansk kvindefodbold, og vi har store forventninger til især den offensive del af vores spil. Det ser vi frem til,« siger formanden om de to spillere, der begge spiller midtbane, dog kan Harder også spille helt fremme.

Raabo lægger ikke skjul på, at man gerne havde lavet en aftale længere end et år med Pernille Harder, men han accepterer, at hun gerne vil tage et år ad gangen for at prøve, om skolegang og fodbold hænger sammen.Skovbakken spiller onsdag aften pokalsemifinale mod Fortuna Hjørring på vejlby Stadion. Efter 1-0 sejr til århusianerne i det første opgør i Hjørring vil Bakken-sejr eller uafgjort sende århusianerne i pokalfinalen i Parken Kr. himmelfartsdag. Skovbakken vandt pokalen i 2009 efter finalesejr over netop Fortuna.

To talenter på kontrakt i Skovbakken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Mirakuløst Mortensen-mål ødelagde Riddersholms hjemmedebut
Sønderjyske havde flere store chancer til at udligne Jens Stages tidlige føringsmål, men AGFs nye angriber skulle lukke affæren med et drømmemål.
Afspil video
Highlights: Kæmpe koks af Højbjerg grundlagde sejren for AGF i forårspremieren mod Esbjerg
AGF vandt fredag aften forårspremieren i Superligaen, da de på hjemmebane slog Esbjerg med 2-0. Tobias Sana stod for begge AGF?s scoringer, hvor den første kom efter en kæmpe foræring fra Esbjergs målmand Jeppe Højbjerg.
Afspil video
Highlights: AGF sejrede dybt inde i overtiden mod Hobro
AGF vandt årets sidste Superliga-kamp dybt inde i overtiden, da Pierre Kanstrup omsatte en dødbold til et målt.
Afspil video
Lars Jacobsen om David Nielsen: Han var én, jeg aldrig troede ville blive Superliga-træner
Der var fest og farver over David Nielsen som spiller. Hør hvad Lars Jacobsen har at sige om David Nielsens transformation fra spiller til træner.
Afspil video
Highlights: FC Nordsjælland sejrede efter sent AGF-selvmål
FC Nordsjælland vandt mandag aften 1-0 hjemme mod AGF på et sent selvmål.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Tibbling om Zorniger-fyring: Jeg har intet ondt at sige om ham
Simon Tibbling sætter ord på sine tanker om fyringen af Zorniger, og hvordan Brøndby sikrer sig top 6-placeringen.
Afspil video
Mukhtar ser fremad efter Zorniger-fyring: Vi skal spille vores spil og nyde fodbolden igen
Hany Mukhtar prøver at forholde sig positivt til hele Alexander Zorniger-episoden og fokusere på den kommende Randers-kamp.
Afspil video
Direkte rødt til Randers-spiller efter voldsom forseelse: Gense episode med Vavro her
Denis Vavro modtog en hård tackling i søndags, da FC København og Randers tørnede sammen. Tacklingen endte med et direkte rødt kort til Emil Riis.
Afspil video
Retov om første træningsdag som cheftræner: ?Vi skulle have humør på efter et par hårde dage?
I dag var Martin Retovs første som midlertidig cheftræner i Brøndby, og hans primære fokus var, at få humøret op i truppen.
Afspil video
Anfører Röcker: Vi har manglet vores Brøndby-stil
Benedikt Röcker var både chokeret og rystet, da Alexander Zorniger blev fyret i mandags. Han mener, at Brøndby har manglet sin aggressive spillestil i foråret.