Udlejet AGF'er: Jeg har fået hår på brystet

Michael Zacho har haft et godt forår i Brabrand. Opholdet i 1.division har givet ham hår på brystet. Foto: Ole Nielsen

Udlejet AGF'er: Jeg har fået hår på brystet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Michael Zacho, der siden vinter har været udlejet fra AGF til Brabrand, har været glad for sit lejeophold. Det har været godt at spille kontinuerlig seniorfodbold i en række, hvor der bliver gået til vaflerne, fortæller han.

BRABRAND: For tre år siden blev Michael Zacho skiftet ind for AGF i en 1. divisionskamp mod Lyngby. Det var den dengang 18-årige angribers førsteholds debut for de hvide. Her flere år efter er han tilbage i den næstbedste danske række. Siden vinter har han tørnet ud for Brabrand.

Da klubben fra det vestlige Aarhus i vinter måtte sige farvel til holdets topscorer Kenan Hajdarevic og nu skulle spille med Michael Zacho, Anton Søjberg og Lasse Møberg, var det klart, at holdet måtte ændre lidt i udtrykket.

- Brabrand havde et ry for at spille lidt primitiv fodbold med en masse høje bolde. Derfor var jeg da også en smule bekymret for, om jeg ville passe ind i det koncept, siger Michael Zacho.

- Vi var nødt til at lave konceptet om, og spille lidt mere fodbold - og det synes jeg virkelig har klædt det her Brabrand hold. Vi har været bedre på bolden, og det har givet os gode resultater mod topholdene, uddyber han.

Det næste skridt

For Michael Zacho har opholdet også været godt. Efter han havde været ude med skader i lang tid, begyndte han efter skiftet til Brabrand igen at kunne spille fodbold. Han har dog stadig døjet med lidt småskavanker, men har på grund af et godt samarbejde med træneren, Tom Søjberg, kunne spille kampene i weekenden, også selvom han ikke har kunne træne fuldt med i ugen op til.

Alligevel har han dog haft en halvsæson, hvor han har spillet kontinuerligt i 1. division.

- Jeg tror, det var vigtigt for mig, hvis jeg skulle tage det næste skridt i min udvikling, at jeg kom ud og spille noget seniorbold. Det er selvfølgelig fint at få reserveholdskampene i AGF, men jeg tror, at der skulle mere til, hvis jeg skulle rykke mig som spiller. Så har det også givet mig noget hår på brystet, der bliver jo gået til vaflerne i 1.division, siger Michael Zacho.

Efter sæsonen slutter hans lejeperiode i Brabrand, og hans kontrakt i AGF løber også ud. Derfor står han foran at skulle finde en ny klub. Endnu ved han ikke, hvor han skal hen. Der er meldt interesse fra flere klubber, men offensivspilleren har aftalt med sin agent, at agenten holder styr på det uden for banen, og så kan han selv koncentrere sig om at gøre opgaven i Brabrand færdig.

Der er tre kampe tilbage og holdet har otte point op til den anden side af stregen, men de har ikke givet op endnu.

- Vi er alle sammen godt klar over, at det ser sort ud. Roskilde skal kun bruge ét point, men matematisk er det stadig muligt, og det går vi 100 procent efter, siger han.

Udlejet AGF'er: Jeg har fået hår på brystet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: Trods flot Sana-mål kæmpede OB sig tilbage og fik uafgjort
OB kom bagud med 2-0, da Jakob Ankersen og Tobias Sana scorede for AGF. OB kom dog tilbage i opgøret, da Jacob Barrett og til slut Nicklas Helenius skaffede fynboerne et point.
Afspil video
Et år med AGF og David Nielsen: Man skal kunne absorbere en masse smerte
David Nielsen har allerede rundet sit første år som AGF-træner. I Interviewet giver han et indblik i de op og nedture, der har været på det første år.
Afspil video
Ankersen: Det føles som om, at i Århus for tiden skal man brække et ben for at få straffe
Jakob Ankersen var mildest talt utilfreds med dommeren efter det uafgjorte resultat mod Ankersen?s gamle klub fra Esbjerg.
Afspil video
Kanstrup: Vi kunne have fået tre point hvis han havde set straffesparket
Pierre Kanstrup var ganske utilfreds med, at AGF ikke fik sat deres spil, som de ville, men også med dommeren, som måske skulle have tildelt dem et straffespark.
Afspil video
Highlights: AGF fik sin syvende uafgjort i sæsonen mod Esbjerg
De to overraskende hold i top 6 mødtes i dag i Esbjerg i en kamp, der på ingen måde var noget nær sindsoprivende.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Fra Robert Skovs kanon til Onuachus eminente hovedstød: Se alle målene fra denne Superliga-runde
Der har været rigtig mange flotte mål i den 12. runde af Superligaen, og vi har samlet dem alle i én målpakke. Blandt andet Tobias Sanas lækre ?chip?, endnu en Wilczek-kasse og Robert Skovs skønne langskudsdrøn.
Afspil video
Bo Henriksen bortvist: Det er så pisseringe, mand!
Bo Henriksen blev i Horsens kamp mod Esbjerg bortvist til tribunerne. Efter kampen fortæller han om sin egen oplevelse af situationen.
Afspil video
Bundærlig Solbakken i interview: Overrasker sig selv ved, at han ikke kan give slip
En meget ærlig Ståle Solbakken fortæller om sin trænerkarriere, de afkast, som er i forbindelse med et managerjob, og hvad tiden i FC København betyder for ham.
Afspil video
Marxen efter nederlaget til FCK: Vi er ikke rutinerede og kyniske nok
Erik Marxen var ærgerlig efter nedelaget til FC København, men kunne ikke svarer på, hvorfor det er så svært at præstere på udebane for Randers.
Afspil video
Morten Bruun og Esben Hansen om Solbakken: Han er nådesløs
Eksperterne skulle i studiet vælge fem adjektiver som passer på FCK-træneren Ståle Solbakken.