Udlejet AGF'er: Jeg har fået hår på brystet

Michael Zacho har haft et godt forår i Brabrand. Opholdet i 1.division har givet ham hår på brystet. Foto: Ole Nielsen

Udlejet AGF'er: Jeg har fået hår på brystet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Michael Zacho, der siden vinter har været udlejet fra AGF til Brabrand, har været glad for sit lejeophold. Det har været godt at spille kontinuerlig seniorfodbold i en række, hvor der bliver gået til vaflerne, fortæller han.

BRABRAND: For tre år siden blev Michael Zacho skiftet ind for AGF i en 1. divisionskamp mod Lyngby. Det var den dengang 18-årige angribers førsteholds debut for de hvide. Her flere år efter er han tilbage i den næstbedste danske række. Siden vinter har han tørnet ud for Brabrand.

Da klubben fra det vestlige Aarhus i vinter måtte sige farvel til holdets topscorer Kenan Hajdarevic og nu skulle spille med Michael Zacho, Anton Søjberg og Lasse Møberg, var det klart, at holdet måtte ændre lidt i udtrykket.

- Brabrand havde et ry for at spille lidt primitiv fodbold med en masse høje bolde. Derfor var jeg da også en smule bekymret for, om jeg ville passe ind i det koncept, siger Michael Zacho.

- Vi var nødt til at lave konceptet om, og spille lidt mere fodbold - og det synes jeg virkelig har klædt det her Brabrand hold. Vi har været bedre på bolden, og det har givet os gode resultater mod topholdene, uddyber han.

Det næste skridt

For Michael Zacho har opholdet også været godt. Efter han havde været ude med skader i lang tid, begyndte han efter skiftet til Brabrand igen at kunne spille fodbold. Han har dog stadig døjet med lidt småskavanker, men har på grund af et godt samarbejde med træneren, Tom Søjberg, kunne spille kampene i weekenden, også selvom han ikke har kunne træne fuldt med i ugen op til.

Alligevel har han dog haft en halvsæson, hvor han har spillet kontinuerligt i 1. division.

- Jeg tror, det var vigtigt for mig, hvis jeg skulle tage det næste skridt i min udvikling, at jeg kom ud og spille noget seniorbold. Det er selvfølgelig fint at få reserveholdskampene i AGF, men jeg tror, at der skulle mere til, hvis jeg skulle rykke mig som spiller. Så har det også givet mig noget hår på brystet, der bliver jo gået til vaflerne i 1.division, siger Michael Zacho.

Efter sæsonen slutter hans lejeperiode i Brabrand, og hans kontrakt i AGF løber også ud. Derfor står han foran at skulle finde en ny klub. Endnu ved han ikke, hvor han skal hen. Der er meldt interesse fra flere klubber, men offensivspilleren har aftalt med sin agent, at agenten holder styr på det uden for banen, og så kan han selv koncentrere sig om at gøre opgaven i Brabrand færdig.

Der er tre kampe tilbage og holdet har otte point op til den anden side af stregen, men de har ikke givet op endnu.

- Vi er alle sammen godt klar over, at det ser sort ud. Roskilde skal kun bruge ét point, men matematisk er det stadig muligt, og det går vi 100 procent efter, siger han.

Udlejet AGF'er: Jeg har fået hår på brystet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: AGF sejrede dybt inde i overtiden mod Hobro
AGF vandt årets sidste Superliga-kamp dybt inde i overtiden, da Pierre Kanstrup omsatte en dødbold til et målt.
Afspil video
Lars Jacobsen om David Nielsen: Han var én, jeg aldrig troede ville blive Superliga-træner
Der var fest og farver over David Nielsen som spiller. Hør hvad Lars Jacobsen har at sige om David Nielsens transformation fra spiller til træner.
Afspil video
Highlights: FC Nordsjælland sejrede efter sent AGF-selvmål
FC Nordsjælland vandt mandag aften 1-0 hjemme mod AGF på et sent selvmål.
Afspil video
Highlights: Højers to sublime langskudsmål sikrede AGF sejren
Casper Højer Nielsen scorede to flotte mål i AGF's 2-1-sejr hjemme over Vejle.
Afspil video
Highlights: AC Horsens forlængede AGFs nederlagsstime til tre kampe trods Spelmann-genialitet
AGF er blot tre point fra bunden i Superligaen efter endnu et nederlag, og denne gang var det mod Bo Henriksens tropper fra Horsens.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Vild, vildere, Wilczek: Den polske goalgetter slog rekorden for flest scorede mål i et kalenderår
Med Kamil Wilczeks udligning mod Vejle i næstsidste spillerunde af efteråret slog han rekorden for flest scorede mål på et år. Hele 25 af slagsen leverede den stille og sympatiske polak for Brøndby.
Afspil video
Skov-hattrick sender Superligaen på vinterpause: Se alle rundens mål her
Der blev scoret hele 21 mål i Superligaens runde 20, og vi har samlet alle 21 mål i en stor målpakke.
Afspil video
Jesper Hansen bedømmer: De Gea vs. Alisson
FC Midtjyllands målmand Jesper Hansen har hjulpet os med at vurdere, hvem af de to målmænd der er bedst i øjeblikket.
Afspil video
Transfersnak med Solbakken: Planen har hele tiden været, at Ankersen skal sælges til sommer
Ståle Solbakken og Kasper Marker gennemgår FCK?s trup med et helt særligt transferfokus. Hvordan står det til med kontraktudløb? Hvem bliver muligvis solgt? Hvor skal FCK forstærke sig?
Afspil video
Kenneth Andersen sætter ord på sin første tid som cheftræner i FC Midtjylland: Det har været hektisk
I starten af oktober blev Kenneth Andersen udpeget som Jess Thorups afløser som FC Midtjyllands cheftræner. Andersen fortæller om, hvordan han har oplevet den første periode som værende cheftræner i en af Danmarks største klubber.