VSK-træner efter kaotiske slutminutter: Det er børnefodbold til sidst

VSKs Oscar Scott Carl var, manden der scorede kampens første mål. Foto: Flemming Krogh

VSK-træner efter kaotiske slutminutter: Det er børnefodbold til sidst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der var straffespark til begge hold, syngende tacklinger, flotte mål, skønsang og skældsord fra tribunerne, da VSK og Brønshøj spillede 3-3.

FODBOLD: Da VSK små 20 minutter før tid kom bagud 3-1 lignede det en lukket kamp. Opgøret, som havde udviklet sig til en meget rodet og fysisk kamp, lignede at have en klar vinder, og det var ikke holdet fra den nordlige del af Aarhus. VSK ville det dog anderledes. De lavede den klassiske taktiske ændring, hvor man hiver sin største midterforsvarer op i angrebet for at skabe ravage. Og det virkede.

Efter scoringen lagde Valdemar Høgh sig øjeblikkeligt op i angrebet. Her var han konstant en trussel for Brønshøjs forsvar. Hurtigt gav det også belønning, da den store midtstopper bankede bolden op i nettaget. Reducering. 2-3. Hurtigt fik de fat på bolden, lagt den op i midtercirklen og gjort klar til at jagte den udlignende scoring.

Herefter blev de blåblusede århusianere ved med at presse på. Fem minutter efter gav det pote igen. Et frispark fra kanten af feltet, som selvsamme Valdemar Høgh, der scorede det første mål, ikke fik et ordentligt træf på med sit hoved. Det gav en løs bold til Magnus Clemmensen, der sparkede bolden ind ved nærmeste stolpe. VSKs ravage havde for alvor virket.

De blev da også ved med at presse på, de blå fra VSK. De jagtede den scoring, der kunne gå hen at blive afgørende for om holdet skal spille et år mere i 2. division. Scoringen udeblev dog, og faktisk var det Brønshøj, der var tættest på at putte bolden i nettet, da de få minutter før tid fik en friløber, som VSKs keeper Mathias Rask Thomsen reddede på flotteste vis.

Fakta
VSK Aarhus - Brønshøj 3-3 (1-1)

VSK: Mathias Rask Thomsen - Jeppe Idskou, Joran Blaue, Valdemar Høgh, Rene Nederby (Anders Schultz, 89) - Daniel Sivertsen, Sebastian Spornberger, Magnus Clemmensen, Oscar Scott Carl (Andreas Bak, 74) - Mikkel Nygaard, Jakob Kromann (Nicolai Christensen, 61)

Brønshøj: Kasper Vilfort- Simon Sharif, Aske Jose Victor, Jacob Berthelsen (Philip Rejnhold Olsen, 23), Jamil Fearrington - Christoffer Boateng, Lars Emil Juel Andersen, Daniel Anusic (Kevin Bechmann Timm, 9), Andreas Lissau - Mads Rønne, Oscar Buch (Cem Vardar, 81)

Mål: VSK: Oscar Scott Carl, Valdemar Høgh, Magnus Clemmensen - Brønshøj: Christoffer Boateng, Kevin Bechmann Timm, Christoffer Boateng

Advarsler: VSK: Valdemar Høgh, Daniel Sivertsen, Magnus Clemmensen, Mikkel Nygaard - Brønshøj: Jamil Fearrington, Philip Rejnhold Olsen, Lars Emil Juel Andersen, Andreas Lissau.

Udvisninger: VSK: Daniel Sivertsen

En upopulær dommer

Inden de hektiske slutminutter havde de fremmødte på Vejlby Stadion været vidner til en hårdt og rodet spillet fodboldkamp. Der var bunkevis af syngende tacklinger og en dommer, der måske tillod mere, end hvad godt var. I hvert fald blev der kampen igennem råbt efter ham fra alle sider. Spillere, trænere og tilskuere fra begge hold var hele tiden efter ham. Det lignede da også, at der var flere tvivlsomme domme, der ikke altid gik den rigtige vej.

Efter få minutter af kampen begyndte Brønshøjs tilskuere og aktører allerede at se skævt til ham, da han undlod at dømme, hvad de selv syntes var et klokkeklart straffespark til dem. Kort efter blev dommeren endnu mere upopulær hos udeholdet, da han dømte et straffe til VSKs Oscar Scott Carl. Den nedlagte VSKer rejste sig efterfølgende, lagde bolden på pletten og sparkede bolden modsat målmanden og ind i nettet til 1-0.

Kort før pausefløjtet fik gæsterne udlignet. Et indlæg dumper ned for fødderne af Christoffer Boateng, der sparker bolden i mål. Efter pausen var det egentlig hjemmeholdet, der kom bedst ud. Oscar Scott Carl var tæt på at blive dobbelt målscore, da han havde en god afslutning, som Brønshøjs keeper fik det yderste af handsken på.

Herefter havde Brønshøj et godt kvarter, hvor først Kevin Bechmann Timm scorede til 2-1 efter Mathias Rask Thomsen måtte give en retur. Kort efter blev dommeren igen upopulær, da Brønshøj fik tilkendt et tvivlsomt straffespark, på en forseelse, der skete på kanten af feltet. Tvivlsomt var det dog ikke, at det var et dumt tidspunkt at nedlægge Brønshøjs spiller, da han var på vej væk fra målet. Sparket blev omsat til mål og Brønshøj kom på 3-1. Derefter røg Valdemar Høgh som nævnt tidligere op i angrebet, hvilket gav slutresultatet 3-3.

Chancen bliver mindre

Efter kampen var VSKs cheftræner, Jesper Højlund, i tvivl om, hvad han skulle mene om resultatet. Han var glad over, at holdet fik scoret til 3-3, men ville gerne have haft en scoring mere.

- Vi satser til sidst, den bedste betegnelse er at det er børnefodbold, hvor alle bare løber rundt efter bolden overalt. Men vi forsøgte at gå efter sejren til sidst, også efter vi udligner med otte minutter tilbage. Vi vidste godt, at vores chancer for at overleve bliver mindre og mindre, siger han.

Efter dagens opgør er der nu kun fem kampe tilbage for VSK til at komme over nedrykningsstregen.

- Vi har Greve næste gang, og dem vil vi prøve at komme foran, ved at slå dem. Vi må gå efter de sejre vi nu en gang kan. Vinder vi den, så må vi se, hvordan det ser ud bagefter. Vi skal blive ved med at finde de samme ting frem. Vi skal løbe mere end de andre, og vi skal kæmpe mere, slutter han.

VSK-træner efter kaotiske slutminutter: Det er børnefodbold til sidst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
AGF: SENESTE VIDEO
Afspil video
Stage og Paulsen med sjov fortid: Han var den klart mest hotte
Vores reporter, Christine Møller, fangede Jens Stage, der fortalte en god Jakob Poulsen-anekdote. Se meget mere Jens Stage, når vi har optakt til AGF-FCM på søndag.
Afspil video
Highlights: Poulsens første brændte straffespark i Superligaen sikrede AGF point!
Jakob Poulsen havde før dagens opgør scoret på samtlige 16 straffesparks forsøg, som han har haft i Superligaen. I premiere-kampen mod AGF, fik kaptajnen dog gummiben og blevet reddet af Jovanovic.
Afspil video
Highlights: FCK spillede sig til europæisk fodbold efter sejr over AGF
FC København vandt hjemme 4-1 over AGF fredag aften og sikrede sig dermed en plads i Europa League-kvalifikationen.
Afspil video
Highlights: Backman og Pusic nedlagde Sønderjyske
AGF er klar til Europa League-playoffsfinalen mod FCK på fredag efter en samlet sejr på 4-2 mod Sønderjyske.
Afspil video
Highlights: AGF smed 2-0 føring over styr på hjemmebanen
Martin Pusic var brandvarm med to mål, men det skulle vise sig, at det ikke var nok for AGF, der gik helt ned med flaget det sidste kvarter mod Sønderjyske.
SUPERLIGA: SENESTE VIDEO
Afspil video
Highlights: To målmandskoks i AaB-sejr over FCM
AaB fik fredag aften en sen 2-1-sejr over FC Midtjylland i et opgør, der bød på to store målmandskoks.
Afspil video
Stage og Paulsen med sjov fortid: Han var den klart mest hotte
Vores reporter, Christine Møller, fangede Jens Stage, der fortalte en god Jakob Poulsen-anekdote. Se meget mere Jens Stage, når vi har optakt til AGF-FCM på søndag.
Afspil video
Ståle slår fast: Lige nu er flere foran Kvist
Ståle Solbakken diskuterer William Kvists situation på FCK-holdet.
Afspil video
Drachmann klar til nyt kapitel: OB har gang i et spændende projekt
OB har købt den tidligere FC Midtjylland-spiller, Janus Drachmann, der særligt skal bidrage med rutine, vildskab og ærgerrighed.
Afspil video
Fra fattigdom til FCM-profil: Sanneh fortæller om sit gamle liv i Gambia
Vi tog med den stærke forsvarsspiller, Bubacarr Sanneh, til Gambia, da Sanneh besøgte sin familie.