18-årig bagerjomfru fyret for at spise kanelsnegl: Bortvist på livstid

Foto: Anne Bæk/Ritzau Scanpix

18-årig bagerjomfru fyret for at spise kanelsnegl: Bortvist på livstid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

18-årige Mia Frandsen er bortvist på livstid fra samtlige Salling Groups mere end 600 butikker i landet.

EBELTOFT: Et par forbudte mundfulde af det bagværk, hun skulle lange over disken i Føtex i Ebeltoft, kostede for nylig 18-årige Mia Frandsen jobbet.

12. februar blev den unge bagerjomfru kaldt til samtale på sin arbejdsplads i Føtex Ebeltoft. Her blev hun konfronteret med en overvågningsvideo, der viste, at hun havde spist af bagværket.

Måltidet kostede hende jobbet, og hun fik samtidig besked på, at hun er bortvist på livstid fra samtlige Salling Groups mere end 600 butikker i landet.

Det skriver BT.

Mia Frandsens fyring har fået hendes mor til at råbe op på sin Facebook-profil.

"Har en lille historie som meget gerne må deles.

Min datter er idag blevet bortvist fra sit arbejde. Hun havde spist et par stykker af en kanelsnegl som var gået i stykker. Det havde været almindelig kendt at man gerne måtte det. Men en emsig kollega angav hende til til chefen og overvågning. Resultat bortvisning og du skal aldrig vise dig i vores koncern mere for livstid. Det er nemt at blive kriminel i dag."

Mia Frandsen forklarerede sig med, at hun havde taget en smagsprøve af de nye pølsehorn. Men chefen oplyste, at overvågningsvideoen i stedet kunne vise, at det var en kanelsnegl.

Hun forsvarede sig med, at hun i oplæringen fik at vide, at man gerne må spise af det, der er gået i stykker. Og der lå to ringe fra en kanelsnegl, som hun spiste. Men den forklaring købte cheferne tilsyneladende ikke.

- Men cheferne troede ikke på min forklaring, siger hun til B.T.

30 minutter efter samtalen blev hun igen kaldt ind og udstyret med en fyreseddel.

Flere af hendes kollegaer er rystede over fyringen. De har ifølge Mia skrevet til hende, at det ligeså godt kunne være dem, som fik en fyreseddel. Mia efterlyser nu en bagatelgrænse. Hun mener, at det ville have været passende med en advarsel.

HR-chef i Føtex, Lars Rønnow, skriver i et svar til B.T.:

"Vi har nogle ret enkle og klare regler, som alle vores medarbejdere selvfølgelig skal efterleve. Gør man ikke det, er vi desværre også nødt til at standse samarbejdet. Særligt hvis en medarbejder erkender, at denne har overtrådt reglerne, som det er tilfældet her."

18-årig bagerjomfru fyret for at spise kanelsnegl: Bortvist på livstid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce