Arrangørerne satser på at have mange stande

sidegevinst. Dansk Marsvineklub er en af de foreninger, som har stande på de årlige udstillinger af racedyr i Kolind. I denne weekend viser Eva Helgren fra klubben blandt andet et langhåret marsvin. Pelsen kan blive en halv meter lang i løbet af dyrets levetid. Foto: Lars Rasborg

Arrangørerne satser på at have mange stande

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

kolind: Det gælder om at give publikum en bred vifte af tilbud. Den filosofi har arrangørerne af den årlige racedyrsudstilling i Kolind, og derfor deltager en række andre foreninger altid i løjerne. En af de faste standgæster er Dansk Marsvineklub, som fortæller om pleje af de små dyr.

»Vi vil selvfølgelig gerne have flere til at holde marsvin. Men vores mission er først og fremmest at fortælle om marsvins behov for næring samt forskellige typer sygdomme,« forklarer Eva Helgren fra Dansk Marsvineklub Kreds 4 på udstillingen i Byhallen.

På marsvineklubbens stand har Eva Helgren forskellige slags marsvin. Ikke mindst et langhåret marsvin tiltrækker sig stor opmærksomhed, og det lille dyr får mange beundrende blikke fra børneøjne.

Ifølge Eva Helgren er det vigtigt, at forældre bliver dus med marsvins natur, når de køber et af slagsen til børnene.

»Mange ved alt for lidt om marsvin. Det fører til eksempelvis fejlernæring,« siger hun.

På racedyrsudstillingen i Kolind deltager også Djurslands Akvarieforening, Biavlerforeningen og 4H. Lørdag eftermiddag er der gæster ved alle standene.

»Jo, mere vi giver gæsterne, des bedre. Det gælder om at brede tilbuddet ud, og det arbejde vi hele tiden med,« siger formand Hans Jørgen Bjerregård fra Kolind og Omegns Fjerkræklub.

Arrangørerne satser på at have mange stande

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce