Bat og bold er i medvind i Rønde

Både Rønde Bordtennisklub og venskabsklubben B75 fra Hirtshals rykker op i 1. division. Onsdag aften tørnede klubberne sammen i Rønde Idrætscenter ved et festligt arrangement.


Bat og bold er i medvind i Rønde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Onsdag aften markerede Rønde Bordtennisklub en oprykning til 1. division. Mange nye sponsorer sikrer fokus på både eliten og bredden i klubben.

Der er dømt optur i Rønde Bordtennisklub.

Formand Bjarne Jacobsen fra Rønde Bordtennisklub noterer sportslig succes og fremgang i medlemstallet.
Formand Bjarne Jacobsen fra Rønde Bordtennisklub noterer sportslig succes og fremgang i medlemstallet.

Den 27-årige klub har fremgang i antallet af medlemmer, og samtidig er de bedste spillere netop rykket op i landets andenbedste række. Det hele blev onsdag aften fejret ved en et arrangement på hjemmebanen i Rønde Idrætscenter.

»Vi rider på en fantastisk bølge. Det er lykkedes at få en række sponsorer, som skaber fundament for fremgang hos såvel bredden som eliteholdet. Samtidig tæller Rønde Bordtennisklub nu 60 aktive medlemmer, så vi kan mønstre 13 hold. For få år siden var der blot fem hold,« siger formand Bjarne Jacobsen fra Rønde Bordtennisklub.

Dyst mellem venner

Højdepunktet ved onsdagens arrangement var en dyst mellem førsteholdet fra Rønde Bordtennisklub og topspillere fra venskabsklubben B75 i Hirtshals.

De to klubber har i hver sin kreds sikret sig oprykning fra 2. til 1. division. Derfor var der reelt tale om finalen i det jysk/fynske mesterskab i 2. division, og blandt andre sponsorer var inviteret til at overvære kampene.

»På fire år er det lykkedes os at femdoble sponsorpengene. Det er helt afgørende for, at vi nu har som mål at blive i 1. division,« understreger Bjarne Jacobsen.

For at nå målsætningen om at blive i landets bedste række har Rønde Bordtennisklub lavet en aftale med B75.

Den betyder, at Rønde-klubben i den kommende sæson får rådighed over B75-spilleren Jakub Adam Dorocinsk. Han skal både spille og træne i Rønde, og ifølge BJarne Jacobsen er det en væsentlig styrkelse af holdet med base i bakkebyen.

Plads til alle

Rønde Bordtennisklub blev for 27 år siden stiftet af Bengt Agerholm. I mange år havde den engagerede stifter rollerne som formand og dynamo i klubben, men han døde for knap tre år siden.

Bent Agerholms hjertebarn var bredden i Rønde Bordtennisklub. Den grundpille hviler klubben fortsat på, og formanden fortæller om et skarpt fokus på ungdomsspilerne.

»Vi skal have plads til alle. De øgede sponsorindtægter kommer breddespillerne til gavn i forhold til bedre facilitetere, mere attraktive træningstider, flere trænere og andet. Samtidig har vi langt bedre muligheder for at understøtte talenter, som ellers kan føle sig tiltrukket af andre og større klubber. Der er jo kamp om de bedste talenter,« understreger Bjarne Jacobsen.

Rønde Bordtennisklubs indsats som et sted med plads til alle blev sidste år understreget, da klubben blev kåret til årets bordtennisklub i Jylland.

Ifølge Bjarne Jacobsen kræver det skarpt fokus og hårdt arbejde at holde en bordtennisklub i rivende udvikling på rette spor. Derfor har bestyrelsen fordelt opgaverne efter en bestemt skabelon.

»Det er vigitgt, at alle får de rigtige poster i forhold til netværk og kompetencer. Det er blandt andet på den baggrund, at vi er lykkedes med at finde så mange nye og store sponsorer,«forklarer han.

Rønde Bordtennisklub ønsker at tiltrække spillere fra hele Djursland og blive kendt som en klub, der udvikler egne spillere. Det er også en klub hvor alle hjælper.

»Det er afgøende, at vi formår at trække i fællesskab,« påpeger Bjarne Jacobsen, der i 2015 blev udnævnt til Årets bordtennisleder i DGI.

Bat og bold er i medvind i Rønde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce