Byens Hus i Mørke er begyndt at ligne et hus

Riber Hog Anthonsen, formand for udvalget for Plan, Udvikling og Kultur, og formanden for Byens Hus, Rasmus Scharling Toft, glæder sig til at vise huset frem. Privatfoto

Byens Hus i Mørke er begyndt at ligne et hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det moderne forsamlingshus i Mørke er godt på vej. Huset vil kunne bruges af alle - også private kan leje det.

Mørke: Længe har der stået et aftryk af Byens Hus i beton. Nu kan man se konturerne af huset. Facadeelementerne er snart monteret, og fredag 31. august klokken 11.30 og klokken 17.00 inviterer udvalget for Plan, Udvikling og Kultur til rejsegilde med øl, vand og pølser.

Formanden for Byens Hus, Rasmus Scharling Toft, fortæller, at huset kan bruges af alle.

- Foreninger og lignende kan låne huset til deres aktiviteter uden beregning, og det bliver også muligt at leje huset til private fester og arrangementer, hvor der opkræves entré. Medlemmer af Byens Hus kan leje huset med rabat, fortæller han i en pressemeddelelse.

To rejsegilder samme dag

Allerede ved rejsegildet kan man blive medlem af Byens Hus. Pris for en hel husstand er 250 kr. og 125 kr. for enlige. Her kan man også høre om, hvordan man kan bidrage til indretningen og udformningen af udearealerne.

Og der er som nævnt to muligheder for at komme til rejsegilde: Klokken 11.30 (hvor håndværkerne er med) og klokken 17.00. Alle borgere er velkomne ved begge arrangementer.

Byens Hus har fået tilskud til forsøg med cirkulær økonomi og genbyg, det vil sige genanvendelse af bygningsmateriale fra nedbrudte ejendomme i Mørke. Genbyg-elementerne i Byens Hus omfatter mursten til indvendige vægge og gulve, gulvbrædder og loftsplader til beklædning på vægge, gulve og lofter, indvendige døre, radiatorer, sanitet og inventar i øvrigt.

Byens Hus i Mørke er begyndt at ligne et hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce