Chok under teaterstykke: Tribune styrtede sammen

Et teaterstykke ved Tremosegården i Mols Bjerge blev afbrudt, da en tribune styrtede sammen torsdag aften. Foto: Per Øxenholt/Scanpix 2018

Chok under teaterstykke: Tribune styrtede sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et udendørs teaterstykke i Mols Bjerge fik en dramatisk premiere torsdag aften.

SYDDJURS: Torsdag aften var mellem 350 og 400 mennesker samlet til premieren på teaterstykket "Tågen i Bakkerne" i Mols Bjerge.

Men premieren gik langt fra, som ønsket, da en tribune omkring klokken 20.06 brød sammen under de mange tilskuere.

Politi og brandvæsen mødte talstærkt op ved uheldsstedet, da første melding lød på en nedstyrtet scene under de op mod 400 mennesker.

- Vi rykker ud, da de første meldinger er alvorlige, men tilsyneladende er der ikke nogen alvorlige skader, da vi kommer frem, fortæller vagthavende ved Østjyllands Politi, Flemming Lau.

Det var dele af den ene tribune foran scenen, som kollapsede.

- Vi kommer til stedet og kan se, at der kun er tale om tre tilskadekomne i alt. Ingen er kommet noget alvorligt til, og der var tale om muskelskader og en enkelt havde skader på benet, som blev behandlet på stedet, fortæller vagthavende ved Østjyllands Politi, Flemming Lau.

En enkelt blev kørt på skadestuen til tjek.

- Tingene bevægede sig under os

En af publikummerne på den kollapsede scene var Claus Wistoft, tidligere borgmester i Syddjurs Kommune og nuværende 1. viceborgmester.

- Vi sad lige midt på tribunen og oplevede at tingene bevægedes sig under os. Pludselig lagde tribunen sig ned. Der var ikke skrig eller skrål, men folk var forundret over, hvad der skete, siger Claus Wistoft.

- Den første tanke, der går gennem hovedet, er, om der er nogen, der er kommet til skade, og om der ligger nogle børn under tribunen. Det gjorde der heldigvis ikke.

Selvom det var en dramatisk oplevelse, så er Claus Wistoft imponeret af, hvordan det hele blev håndteret.

- Højskolen, der stod bag stykket, var hurtige til at fortælle, at det var et sikkerhedgodkendt firma, der havde sat scenen op, så der ikke skulle opstå en masse snak. Det var i det hele taget positivt at opleve, hvordan arrangørerne og myndigheder håndterede det hele.

Tribunen brød sammen lige, da indledningsmusikken var sat i gang og inden, der var kommet skuespillere på scenen.

Chok under teaterstykke: Tribune styrtede sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce