Djurs Sommerlands overskud skrumper efter storbrand

Branden, der i maj 2016 hærgede en af Djurs Sommerlands restauranter, påvirker forlystelsesparkens seneste regnskab negativt. Arkivfoto

Djurs Sommerlands overskud skrumper efter storbrand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forlystelsesparken kom ud af seneste regnskabsår med færre sorte millioner på bundlinjen end året før. Årsagen er en brand.

NIMTOFTE: Den brand, der tilbage i maj 2016 hærgede burgerrestauranten Chicken N' Burger i Djurs Sommerland, påvirker forlystelsesparkens seneste regnskab negativt.

Djurs Sommerlands overskud efter skat er faldet fra 40,9 millioner kroner i regnskabsåret 2015/2016 til 31,3 millioner kroner i 2016/2017.

I regnskabet står der, at "selskabets aktivitetsniveau har været negativt påvirket af branden umiddelbart før regnskabsårets begyndelse".

Der står også, at Djurs Sommerland har lavet en aftale med forsikringsselskabet omkring erstatning for det driftstab, som branden førte med sig. Erstatningen er indregnet i regnskabet.

Selv om overskuddet er faldet med knap ti millioner, betegner ledelsen regnskabet som "tilfredsstillende". Den venter et større overskud i det regnskabsår, der blev taget hul på 1. juli 2017.

- Det er ledelsens forventning, at der vil ske en positiv udvikling i resultatet det kommende år, kan man læse.

Brødreparret Henrik og Michael B. Nielsen ejer sammen knap 90 procent af forlystelsesparken, mens deres mor, Kirsten Nielsen, ejer resten.

De seneste år er der investeret hundredvis af millioner i Djurs Sommerland, og den udvikling fortsætter, kan man læse i regnskabet.

- Det er ledelsens opfattelse, at denne strategi vil sikre en stabil tilstrømning af gæster og skabe en fortsat positiv udvikling i selskabet.

808.000 gæster besøgte Djurs Sommerland i 2017-sæsonen, og det er det højeste antal nogensinde.

Djurs Sommerlands overskud skrumper efter storbrand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce