Ebeltoft-mæglere starter forretninger i Aalborg

Danbolig-holdet glæder sig til at åbne den nye forretning i Aalborg. Fra venstre ses Tue Klinggaard, Torben Steffensen Digitalbolig Aalborg, Klaus Kristjansen, Danbolig Nørresundby, Lars Blach, Danbolig Ebeltoft/Silkeborg, Carina Bach Kristiansen, Digitalbolig Aalborg og Simon Freund Jensen, Danbolig Silkeborg/Ebeltoft. Foto: Danbolig

Ebeltoft-mæglere starter forretninger i Aalborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I de kommende måneder vil to nye Danbolig-forretninger åbne i Aalborg - med mæglere fra Ebeltoft ved roret.

Aalborg: Danbolig-kæden har lige nu en enkelt butik i Aalborg Kommune, men to nye er på vej. Fra 1. marts åbner butik nummer to i Aalborg C, mens åbningsdatoen for butik nummer tre endnu ikke er offentliggjort.

Udvidelsen af Danbolig i Aalborg skyldes, at mæglere fra Danbolig i Ebeltoft og Silkeborg har kastet sig ud i endnu et boligeventyr.

- Aalborg er en rigtig spændende by, hvor der bliver skabt arbejdspladser og uddannelser, og der er gang i kulturlivet og byggeriet. Det giver tilflyttere og naturligvis aktivitet på boligmarkedet. Derfor tøvede vi heller ikke med at sige ja til den fantastiske mulighed, det er for os at skulle stå bag Danboligs udvidelse i den nordjyske hovedstad, siger Lars Blach fra Danbolig Ebeltoft og Silkeborg i en pressemeddelelse.

Han står bag udvidelsen sammen med partner Simon Freund Jensen.

- Det er klart, at man skal være fremme i skoene. Men vi har i al beskedenhed haft stor vækst og succes med vores forretninger her i Midtjylland, og de erfaringer regner vi også med at kunne videreføre til det nordjyske, fortæller Lars Blach.

Ekspansionen mod nord betyder ikke, at det lokale makkerpar bliver mindre synlige i bybilledet. Lars Blach og Simon Freund Jensen fortsætter uændret med at drive deres butikker i både Silkeborg og i Ebeltoft, hvor Poul Antonsen er medindehaver.

I Aalborg bliver det de lokale mæglere Carina Bach Kristiansen og Tue Klinggaard, der bemander forretningerne.

Ebeltoft-mæglere starter forretninger i Aalborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce