Familie mistede alt i brand: - Det er for vildt, at folk bare hjælper

Intet i stuehuset stod til at redde, da der søndag udbrød brand. Familien stod derfor uden ejendele eller tøj til kroppen, og det fik venner af familien til at samle ind. De er overvældet over alt det, som østjyderne har bidraget med. Foto: Anne Madsen

Familie mistede alt i brand: - Det er for vildt, at folk bare hjælper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søndag mistede en familie i Kolind alt, hvad de ejede, da deres gård brændte. Siden da er det væltet ind med tøj, legesager, husholdningsting og sågar møbler fra hjælpsomme østjyder.

KOLIND: Søndag eftermiddag bredte der sig pludselig en tyk, sort røg over på himlen over Kolind på Djursland, da en brand havde fået fat i stuehuset på en gård på Ebdrupvej.

Branden var så voldsom, at Østjyllands Politi måtte advare mod kørsel på de små veje, så beredskab fra både Rønde og Kolind kunne komme frem med slukningskøretøjer.

Ved branden var flere hunde ved at omkomme i flammerne, men ejeren nåede hjem og fik reddet dem ud, inden han slog alarm til brandvæsnet, der ankom og fik kontrol over flammerne.

Det lykkedes dog ikke at redde stuehuset, der var totalt udbrændt. Dermed mistede familien også alle deres ejendele, da intet i huset overlevede branden.

Det har fået en veninde til moderen, Anne Madsen, til at efterspørge hjælp på facebook.

Her spurgte hun, om der var nogen, der kunne undvære tøj, legesager og indbo til familien.

Overvældet over den store hjælp

Efterfølgende sluttede en anden veninde og moderens lillesøster sig til, så de nu er tre, der står sammen om blandt andet at organisere og hente de ting, der skal hentes.

Og det er ikke så lidt, for hjælpen er nærmest væltet ind, fortæller Anne Madsen, der er fuldstændig overvældet over den store indsats fra østjyderne:

- Det er simpelthen for vildt, at folk bare hjælper.

Både de tre, der står bag indsamlingen, og familien, er dybt taknemmelige for folks hjælp og for, at folk bare træder til - også selvom de ikke kender familien.

I skrivende stund er opslaget blevet delt 247 gange, og det har fået over hundrede kommentarer.

Folk er kommet med store sække med tøj, dyner, og diverse husholdningsting som gryder og pander, fortæller Anne Madsen.

Men selvom der er indsamlet mange ting, har familien stadig brug for særlig møbler og husholdsting.

Har man lyst til at hjælpe, opfordrer Anne Madsen til, at man sender en besked og spørger, om familien mangler noget specifikt.

Vil man hellere støtte med et kontant beløb, har en anden ven af familien oprettet en indsamling - ligeledes på facebook - hvor man kan støtte via Paypal.

Gryder, møbler, tøj, legesager og sko er noget af det, som familien i de sidste par dage har fået doneret af hjælpsomme mennesker. Foto: Anne Madsen

Familie mistede alt i brand: - Det er for vildt, at folk bare hjælper

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce