Frivillig Fredag får foreningsmesse

Arbejdsgruppen bag glæder sig til at se rigtigt mange til Frivillig Fredag 29. september. På billedet ses forrest: Helle Pedersen, Frivilligrådet. Bagerst fra venstre: Anna S. Jørgensen, Frivilligrådet, Anna Kirstine Taul, Rønde Idrætscenter, Torben Lave, Rønde Distriktsråd, Per Kragh, Rønde Idrætscenter, og Sigurd Koldste, Rønde Amatørteater. Pressebillede

Frivillig Fredag får foreningsmesse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

RØNDE: Der er lagt op til en spændende og omfattende Frivillig Fredag i Rønde Idrætscenter den sidste fredag i september. Ikke mindre end 47 foreninger af meget forskellig art er tilmeldt arrangementet, der i år er lagt i Rønde Idrætscenter.

I Rønde bliver der plads til at udvide med en foreningsmesse, og der skabes i centret albuerum nok til, at foreningerne på deres stande kan demonstrere nogle af de aktiviteter, de tilbyder.

Frivillig Fredag arrangeres i samarbejde mellem Frivilligrådet i Syddjurs, Rønde Distriktsråd, Rønde Idrætscenter og Syddjurs Kommune. Frivillig Fredag er Danmarks Nationale frivillighedsdag, hvor frivilligheden hyldes og synliggøres, ligesom gæsterne på messen får lejlighed til at prøve nogle af aktiviteterne af.

Frivillig Fredag afsluttes med musik. Foreningen Musik i Rønde har skaffet sangerinden Kajsa Vala til Rønde, hvor man kan høre halvanden times dejlig musik. Gratis billetter udleveres til gæsterne på messestandene.

/EXP

Frivillig Fredag får foreningsmesse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce