Godt nyt: Lübker Golf åbner ved sæsonsstart

Golfbanerne på Lübker Golf Resort åbner alligevel 1. april, selvom der egentligt var indgivet konkursbegæring. Foto: Lübker Golf Resort

Godt nyt: Lübker Golf åbner ved sæsonsstart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det prisbelønnede golfanlæg, der er omdrejningspunktet i Lübker Golf Resort, måtte i starten af året dreje nøglen om. Men nu er der godt nyt forude.

NIMTOFTE: Der er godt nyt til medlemmerne af den ellers kunkursramte Lübker Golf Club og stedets mange greenfeegæster.

Tilbage i januar kom det frem, at resortet måtte indgive konkursbegæring. Det betød en midlertidig lukning af golfanlægget, mens resten af resortet med wellness, fitness og restaurant kunne fortsætte driften uafhængigt af golfklubben.

Men nu gør Lübker Golf Resort alligevel klar til at genåbne golfanlægget for spil i hele 2018-sæsonen.

Det vil ske i privatregi af Lübker Golf Resort, der er parat til at udstede et såkaldt DGU-medlemskort til medlemmerne af den tidligere golfklub.

Nye medlemmer skal rekrutteres

- Målet på længere sigt er at arbejde for en ny foreningsdrevet golfklub, men 2018 bliver et mellemår, hvor det er resortet, der driver golfanlægget med assistance fra en styregruppe bestående af medlemmer fra den tidligere klub samt Thomas Kylling og Morten Thuen fra pro-shoppen, fortæller resortejer Carl Aage Nielsen.

Beslutningen er truffet, efter at medlemmerne af alle tre grundejerforeninger på resortet har vedtaget en sammenlægning af foreningerne. Dette var en forudsætning for, at resortet i samarbejde med en intern nedsat arbejdsgruppe blandt grundejerne kan arbejde videre på færddiggørelsen af en ny frivillig resortaftale, som skal sikre en videreudvikling i resortet.

- En succesrig drift af golfanlægget i 2018 forudsætter opbakning fra såvel de tidligere medlemmer af golfklubben som hus- og grundejere i resortet. De skal blot gentegne deres medlemskab i den private 'klub' på de samme økonomiske betingelser som hidtil, og så skal vi have igangsat arbejdet med dels at rekruttere nye medlemmer, dels at skaffe sponsorer og arrangementer, så det er muligt at sikre økonomien og opretholde det høje kvalitetsniveau, som både medlemmer og greenfeegæster er forvænt med, siger Carl Aage Nielsen, der også fortæller, at de fra resortets side glæder sig over, at de nu har mulighed for at komme videre.

Golfsæsonen starter 1. april.

Godt nyt: Lübker Golf åbner ved sæsonsstart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce