Konkurs: Lübker Golf Club lukker

Anlægget blev kåret til verdens bedste af sin slags tilbage i 2008, da det åbnede. Men nu ser det ud til, at det er ved at være slut med at slå bolde ud på Lübker Golf Resort. Arkivfoto: Lars Rasborg

Konkurs: Lübker Golf Club lukker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det prisbelønnede golfanlæg, der er omdrejningspunktet i Lübker Golf Resort, lukker. Det meddeler ejeren i et brev til resortets bolig- og grundejere.

NIMTOFTE: Samtlige medarbejdere i Lübker Golf Club er afskediget og golfbanen er lukket. Det fremgår af et brev, som Lübker Golf Resorts ejer og adm. direktør, erhvervsmanden Carl Aage Nielsen, har sendt til resortets over 200 bolig- og grundejere. Det skriver JP Finans.

Lübker Golf Club har lejet golfanlægget af resortet de seneste år, men har ikke været i stand til at betale den fulde leje. Derfor går klubben en af de nærmeste dage i skifteretten og begærer sig konkurs.

Hverken medlemmer af klubben eller kunder, der har betalt for kommende arrangementer på stedet, får dog penge i klemme, oplyser Lübker Golf Clubs bestyrelsesformand, Thomas Kylling.

Kåret til verdens bedste

Af JP Finans fremgår det, at man for nylig forsøgte at komme frem til en aftale om en ny struktur i forsøget på at redde golfanlægget. Men en gruppe boligejere i en af grundejerforeningerne stemte imod.

Carl Aage Nielsen har derfor besluttet, at han ikke længere vil tage initiativ til eller deltage i nye forsøg på at skabe en bæredygtig økonomisk betalingsstruktur, skriver JP Finans.

Lübker golfanlæg blev i 2008 kåret til verdens bedste nye af sin slags, men har næsten kun givet underskud siden sin start i 2008. Banen er også i flere omgange kåret til landets bedste.

Skaberen af projektet var Poul Anker Lübker, og der blev oprindeligt skudt mere end 1 milliard kroner i Lübker Golf Resort.

Konkurs: Lübker Golf Club lukker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce