LA på ferie under budgetforhandlinger

Liberal Alliances Per Zeidler (tv) og borgmester Claus Wistoft (V) er uenige om, hvorvidt det koster indflydelse, når man ikke rent fysisk deltager i politiske forhandlinger.

LA på ferie under budgetforhandlinger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Da budgetforhandlingerne i Syddjurs gik ind i slutspurten, var Liberal Alliances byrådsmedlemmer på ferie. Det koster indflydelse, siger borgmester.

SYDDJURS: Liberal Alliances to byrådsmedlemmer i Syddjurs var på ferie, mens de øvrige politikere tog hul på slutspurten om næste års kommunale budget.

- Jeg medgiver, at timingen ikke er god, men det er ikke gået udover vores indflydelse, siger Per Zeidler, partiets frontfigur.

Han har de seneste dage opholdt sig i Tyrkiet, mens partifællen Flemming Hansen tidligere på ugen kom hjem fra Mallorca. Dermed har det været nogle dage, hvor partiet ikke har været fysisk tilstede ved forhandlingerne.

Per Zeidler skulle have været på Hawaii tidligere på året, men sygdom tvang ham til at aflyse turen.

- Jeg har tilladt mig at tage ferie nu, inden valgkampen for alvor går i gang den 1. oktober. Det er min beslutning, og den har jeg ingen skrupler over.

 Jeg medgiver, at timingen ikke er god, men det er ikke gået udover vores indflydelse.
[i]Per Zeidler (LA), byrådsmedlem, Syddjurs[/i]

Koster indflydelse

Borgmester Claus Wistoft (V) mener, at det koster indflydelse, når man ikke fysisk deltager i forhandlingerne.

- Helt generelt vil jeg sige, at dem, der sidder i lokalet, har større indflydelse på tingene, end dem, der ikke er til stede, siger han.

Per Zeidler er uenig. Han fortæller, hvordan han løbende har været i kontakt med borgmesteren og andre politikere.

- Selv om man sidder i Tyrkiet, kan man sagtens forhandle via telefon og mail, og det har jeg gjort. Når man ser budgettet, vil man se, at vi har fået, hvad der tilkommer os. Det er det bedste budget i den tid, jeg har været i politik, siger Per Zeidler.

Både Per Zeidler og Flemming Hansen var med, da politikerne holdt budgetseminar over to dage tidligere på måneden. Per Zeidler var også tilstede i byrådssalen, da politikerne førstebehandlede budgettet i sidste uge.

- Der er på budgetseminaret, at grundstammen for budgettet bliver lagt, og der var vi med, siger han.  

LA på ferie under budgetforhandlinger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce