Lokal landmand kan blive Årets Økolog

Mikkel Juhl Nielsen, formand for Økologisk Udvalg i Djursland Landboforening, kan blive Årets Økologi. Pressebillede,

Lokal landmand kan blive Årets Økolog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mikkel Juhl Nielsen fra Rønde kæmper lige nu for at vinde titlen som Årets Økolog 2018 og gevinsten på 100.000 kr.

Rønde: Selvom han ikke er meget for at stikke næsen for langt frem, så takkede Mikkel Juhl Nielsen, formand for Økologisk Udvalg i Djursland Landboforening, alligevel ja til nomineringen til Årets Økolog 2018, da han blev ringet op af konkurrencen fra Netto, som for andet år i træk sammen med Økologisk Landsforening har sat fokus på økologi med kåringen.

- Det er svært at forholde sig til al den eksponering, men det er jo for en god sag og noget, som vi virkelig brænder for - at være med til at udvikle gode økologiske produkter. Og gevinsten på de 100.000 kr. kan man jo altid bruge, lyder det fra Mikkel Juhl Nielsen, som er blevet indstillet af Økologisk Landsforening, da han har lavet en række klimavenlige tiltag på bedriften i Rønde.

Lige nu kæmper han mod syv andre økologer fra hele landet om titlen som Årets Økolog 2018, og Mikkel Juhl Nielsen har naturligvis set de andre nominerede efter i sømmene og konkluderet, at der er rigtig mange dygtige økologiske landmænd med i konkurrencen.

Mikkel og hustruen har naturligvis opfordret alle i deres netværk til at sætte krydset det rigtige sted, og den unge økologiske landmand håber på at få et glædeligt opkald, når den endelige vinder er fundet i slutningen af september.

- Jeg håber virkelig, vi har en god chance. Efter denne sommer kan vi sagtens finde noget at bruge pengene på, men vi har besluttet os for at lave noget for bierne. Bistader, bi-beplantning og i det hele taget bi-venlige blomster, lyder det fra Mikkel Juhl Nielsen.

Hvis du vil hjælpe Mikkel Juhl Nielsen med at vinde titlen som Årets Økolog 2018, kan du gøre det her på https://aarets-oekolog.dk/.

Lokal landmand kan blive Årets Økolog

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce