Mere end en flot bymidte: Ebeltoft drømmer om fremtiden

Alle er velkomne til at dele sine drømme om fremtidens Ebeltoft. Foto: Dennis Kristensen

Mere end en flot bymidte: Ebeltoft drømmer om fremtiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På det gamle posthus på S.A. Jensens Vej 1 i Ebeltoft kan man følge med i planerne og drømmene omkring udviklingen af Fremtidens Ebeltoft som en levende og sammenhængende søkøbstad. Der inviteres desuden til deltagelse fra lokalsamfundet.

EBELTOFT: Syddjurs Kommune iværksætter de kommende år en række eksperimenter langs vandet, som skal bidrage til at skabe mere liv på havnepromenaden og få besøgende til at opdage, at Ebeltoft er mere end en flot bymidte.

Derfor kan man nu opleve de første aktiviteter, der er sat i gang hen over sommeren.

Ebeltoft skal udnytte rollen som hovedstad i Nationalparken Mols Bjerge, som ankerpunktet i vigen og knudepunktet for et stort opland med sit urbane bymiljø, kultur af høj kvalitet, gæstfrihed over for besøgende, fritidsborgere og borgere.

Drømmen er, at Ebeltoft bliver en by, som i højere grad afspejler og giver plads til, at alle de mennesker, som lever der og besøger byen, kan udfolde deres liv.

Arealerne langs havnen skal derfor både være et opholdssted for feriefamilien såvel som det ældre ægtepar. Ønsket er at inddrage borgere og besøgende i udviklingen, og formidlingsrummet på det gamle posthus er det første spadestik i processen.

Her kan man orientere sig om drømme og konkrete tiltag i projektet, som det udvikler sig. Man kan også selv beskrive sin drøm på en af de store "drømmetavler".

Kommunen noterer sig løbende borgernes udsagn og inddrager dem dermed i de strategiske overvejelser omkring, hvordan byen skal udvikle sig i fremtiden. På det gamle posthus har man i forbindelse med etableringen af den nye maltfabrik skabt et midlertidigt kulturelt miljø med Den Ny Maltfabriks aktiviteter, kreative iværksættere, ungdomsklubben Rampen og værkstedsfaciliteter.

Derudover finder man en præsentation af Den Ny Maltfabrik og et kig ind til de igangværende faciliteter på posthuset. På de sociale medier inviteres alle til at vise sit perspektiv på Ebeltoft og dele sit liv i byen ved vigen ved at bruge hashtagget #VORESEBELTOFT.

Fremtidens Ebeltoft er et storstilet udviklingsprojekt, der henover de næste mange år tager udgangspunkt i Vision- og Udviklingsstrategien for Ebeltoft By og Havn, som Byrådet vedtog i 2016.

/EXP

Mere end en flot bymidte: Ebeltoft drømmer om fremtiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce