Mols vil forkæle familier

Naturen på Mols er et af lokkemidlerne ved arrangementet. Arkivfoto

Mols vil forkæle familier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frivillige har bagtanke med invitation til event.

KNEBEL: Man kan kalde det "Brunch med bagtanker", når frivillige og foreningslivet på Mols søndag 23. april inviterer børnefamilier og andre interesserede til Molshallen i Knebel. Ud over godt til ganen kan de besøgende også opleve en buket af områdets herligheder. Bagtanken er at vække interessen for at fol de besøgende til at flytte til området.

- Vi synes jo, at Mols og Helgenæs er det bedste sted i verden at bo. Her er masser af plads til at udfolde sig, og vi har skønne boliger til en brøkdel af prisen i Aarhus. Mols og Helgenæs har med andre ord utrolig meget at byde på, og det vil vi gerne dele med folk, der overvejer at flytte bopæl, siger Ole B. Sørensen, der er talsmand for gruppen Erhverv-Turisme-Bosætning under Mols i Udvikling, der står bag arrangementet.

Ud over muligheden for noget godt til ganen og udflugter ud i området, kan de besøgende også få lov til at snuse til bolig-mulighederne:

- Vi har allieret os med en række ejendomsmæglere, som er klar til at vise nogle af de skønneste huse, der netop nu er til salg i området. Vi har organiseret lokale, entusiastiske guider, der på en bustur vil vise alle rundt og fortælle om alle herlighederne på Mols og Helgenæs - så vi håber, mange har lyst til at være me", siger Ole B. Sørensen

Programmet indledes kl. 10 med brunch samt en kort velkomst og orientering.  Kl. 11 kommer alle interesserede på en guidet udflugt i området og kl. ca. 13 forventes man at være tillbage ved Molshallen, hvor ejendomsmæglere er værter for "åbent-hus" og er klar til at vise potentielle tilflyttere de udvalgte huse, der er til salg.

pcb

Mols vil forkæle familier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce