Nationalpark invaderes af trolde og elverpiger

Ved at filme skuespillere på en greenscreen, vil man efterfølgende gennem mobiltelefonens skærm opleve de forskellige sagnfigurers fysiske tilstedeværelse i Hestehave Skov. PR-foto

Nationalpark invaderes af trolde og elverpiger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Man kan også opleve en ildsprudende drage over Hestehave Skov ved Kalø Slotsruin, når Nationalpark Mols Bjerge er klar med deres nye augmented reality-app.

Mols: Med Kalø Slotsruin som historisk kulisse tager Nationalpark Mols Bjerge i en ny app afsæt i sagnverdenen på Kong Menveds tid - og kobler den med lokal flora, fauna og geografi.

Florlette elverpiger danser over en skovsø. Gryntende trolde kaster i arrigskab sten efter hinanden. En ildsprudende drage cirkler på himlen over Kalø Slotsruin.

Det er bare lidt af det, man kan opleve til foråret i Hestehave Skov ved Kalø Slotsruin, når Nationalpark Mols Bjerge er klar med deres nye augmented reality-app.

"Augmented reality" betyder udvidet eller forstærket virkelighed.

Ved at filme skuespillere på en greenscreen vil man efterfølgende gennem mobiltelefonens skærm opleve de forskellige sagnfigurers fysiske tilstedeværelse i Hestehave Skov.

Det er en teknik, de fleste børn (og voksne) kender fra det populære Pokemon Go. Teknikken giver mulighed for at tilføje lidt ekstra magi til virkeligheden.

- Jeg har altid tænkt, Kalø er et eventyrligt sted - du kan jo nærmest høre hestene med riddere galoppere forbi. Med Augmented Reality-teknologien har vi nu mulighed for at gøre det usynlige synligt og give vores yngste gæster en sjov og anderledes naturoplevelse, siger Susanne Krogstrup, der er projektleder på appen.

- Vi har prioriteret musik og lydkulisse højt, fordi det har afgørende betydning for stemningen. Vi håber, musikken sammen med de dygtige dansere og skuespillere vil være med til at skabe magiske øjeblikke for både børn og voksne, slutter Susanne Krogstrup.

Nationalpark invaderes af trolde og elverpiger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce