Over 100 spejdere indtager Skandinavisk Dyrepark

De mange gæster i Skandinavisk Dyrepark behøver ikke holde sig væk fra dyrene, når spejderne gæster parken. De 115 spejdere bruger parken som optakt til årets spejderlejr. Arkivfoto: Søren Olsen

Over 100 spejdere indtager Skandinavisk Dyrepark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra lørdag til søndag bliver dyreparken brugt som optakt til årets spejderlejr i Sønderborg.

KOLIND: Der bliver godt gang i Skandinavisk Dyrepark i weekenden, når 115 spejdere fra KFUM og de blå spejdere på Djursland samt en stab på 20 personer indtager dyreparken som led i en ryste-sammen-tur, der skal give en endnu bedre oplevelse, når spejderne tager afsted på årets spejderlejr i Sønderborg.

- På spejderlejren skal alle spejderne fra Djursland bo i det samme område. Der vil vi rigtig gerne lave en ryste-sammen-tur, så spejderne kan lære hinanden at kende på kryds og tværs. Derfor har vi lavet et setup sammen med Skandinavisk Dyrepark, hvor de ældste spejdere skal være i parken fra lørdag formiddag til søndag middag og de mindste tager hjem lørdag sidst på eftermiddagen, siger Jacob Blohm, gruppelederassistent og flokleder hos KFUM spejderne i Ådalen Djurs.

Det er ikke første gang, at spejderne mødes for at blive rystet sammen inden en spejderlejr. De foregående år har det været i forbindelse med en løb i Ree Park, at spejderne på Djursland har lært hinanden at kende, og nu bliver det så Skandinavisk Dyrepark, der får besøg af spejderne.

 ...i løbet af dagen har vi planlagt en kidnapning, hvor børnene på hold skal gennem parken for at løse opgaver, så de kan redde ofret. Holdene skal være blandede grupper, så man ikke bare går med dem, man ellers er sammen med i sin spejdergruppe.
Jacob Blohm, gruppelederassistent og flokleder hos KFUM spejderne i Ådalen Djurs.

Og staben har planlagt masser af ting til spejderne.

- Vi har lånt et område omkring deres shelterpladser, hvor vi skal bo. Der kan vi også bruge deres køkkenfaciliteter om aftenen, for det er også vigtigt, at vi om aftenen bliver på den plads, da dyrene skal have ro til at hvile sig. Men i løbet af dagen har vi planlagt en kidnapning, hvor børnene på hold skal gennem parken for at løse opgaver, så de kan redde ofret. Holdene skal være blandede grupper, så man ikke bare går med dem, man ellers er sammen med i sin spejdergruppe, fortæller Jacob Blohm.

Skandinavisk Dyrepark er ikke lukket, mens spejderne gæster parken, og derfor venter der også gæsterne i parken en oplevelse, når de 115 spejdere kommer i parken.

- Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Skandinavisk Dyrepark, som har givet os lov til at lave poster langs stierne og har stillet et område til rådighed for os. Så det er vi rigtig glade for, siger Jacob Blohm.

Spejderne indtager dyreparken lørdag formiddag.

Over 100 spejdere indtager Skandinavisk Dyrepark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce