Politikere støtter besøgscenter helhjertet

Dansk Folkepartis Per Dalgaard ser - ligesom flere andre byrådsmedllemer i Syddjurs - et besøgscenter på Kalø som den helt rigtige løsning.

Politikere støtter besøgscenter helhjertet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalpolitikere afviser byrådskandidat Carsten Bechs kritik af det planlagte besøgscenter på Kalø. Selv Carsten Bachs partifælle lægger afstand til kritikken.

SYDDJURS: Den radikale byrådskandidat Carsten Bech står alene med sin modstand mod et besøgscenter på parkeringspladsen ved Kalø Slotsruin. I hvert fald når man spørger en stribe lokalpolitikere i Syddjurs.

- Jeg betragter besøgscentret som en udmærket idé. Det vil passe fantastisk godt ind i det eksisterende miljø, siger Dansk Folkepartis Per Dalgaard, der er udvalgsformand for natur, teknik og miljø.

- Et nyt center vil kunne bruges året rundt modsat den løsning, vi har i dag. Der vil være cafeteria og plads til udstillinger, siger Dalgaard.

Ole Bollesen, Socialdemokratiets borgmesterkandidat, er også tilhænger af projektet. 

- Jeg går ind for et besøgscenter. Det er en tidssvarende og rigtig løsning, siger han. Ole Bollesen understreger, at det er hans personlige synspunkt, og dermed skal man ikke tage hele Socialdemokratiet til indtægt for det.

- Som kommune har vi uendelig lidt med projektet at gøre. Det er ikke vores bord, og derfor undrer jeg mig over, at kritikken rejses, siger han.

 Jeg betragter besøgscentret som en udmærket idé. Det vil passe fantastisk godt ind i det eksisterende miljø.
[i]Per Dalgaard (DF), byrådsmedlem, Syddjurs [/i]

Radikal uenighed

Byrådsmedlem Jan Kjær Madsen, der optræder sammen med Carsten Bech på den radikale kandidatliste, er uenig med sin partifælle.  

- Jeg ser besøgscentret som et utrolig spændende projekt og som den helt rigtige løsning, siger Jan Kjær Madsen.

Han ser ikke noget problem i, at han siger ét, og Carsten Bech mener det stikmodsatte:

- Der er heldigvis højt til loftet hos de radikale.

Borgmesterkandidat Kirstine Bille (SF) ser også et kommende besøgscenter som et stort aktiv for nationalparken og hele området.

- Der er lagt et kæmpe stykke arbejde i projektet, og jeg ser det som den rigtige løsning.

Carsten Bech mener, det er forkert, at rive Kalø Slotskro ned til fordel for et besøgscenter. Dansk Folkepartis Per Dalgaard er uenig.

- Slotskroen har jo eksisteret i mange år. Det er en gammel bygning, som er utæt, og som er lukket en del af året. Kroen har haft sin tid, og nu har vi brug for tidssvarende rammer, siger han.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra borgmester Claus Wistoft (V) inden deadline. 

Politikere støtter besøgscenter helhjertet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce