Region Midtjylland støtter med en million kroner

Bent Hansen regionsrådet

Region Midtjylland støtter med en million kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ifølge regionsrådsformanden vil den ny residens i Ebeltoft skabe dynamik og synergi mellem det lokale, det regionale, det nationale og det internationale.

Ebeltoft: Et stort plus for hele Region Midtjylland.

Sådan vurderer regionsrådsformand Bent Hansen (S) etableringen af "Malt Air" på Maltfabrikken i Ebeltoft.

For at sikre et højt kunstfagligt niveau i forbindelse med projektet har Region Midtjylland bevilget en million kroner til udviklingsfasen frem mod 2019. I den periode vil Maltfabrikken afprøve forskellige residencyformater og konkrete aktiviteter med henblik på at understøtte, udvikle og udfordre professionelle billedkunstnere. 

- Det glæder os at kunne bidrage positivt til at skabe dynamik og synergi mellem det lokale, det regionale, det nationale og det internationale. Vi forventer, at Malt Air vil styrke samarbejdet i det regionale kunstmiljø og på den måde medvirke til at gøre regionen endnu mere attraktiv for de udøvende billedkunstnere, forklarer Bent Hansen. 

Vi forventer, at Malt Air vil styrke samarbejdet i det regionale kunstmiljø og på den måde medvirke til at gøre regionen endnu mere attraktiv for de udøvende billedkunstnere.
Bent Hansen (S), regionrådsformand 

Vigtigt samarbejde

Region Midtjylland har også tilkendegivet, at regionen i vil afsætte ressourcer til at bistå som facilitator af et regionalt netværk.

Det skal bestå af relevante institutioner og kunstnerdrevne steder.

Det kan udover Kunsthal Aarhus være blandt andet Vestjyllands Kunstpavillon, kunsthallerne i Silkeborg og Viborg, KH7artspace, Rum46, Sigrids Stue, Galleri Image, Aarhus Billedkunstcenter og andre.

Formålet er at udvikle samarbejdsmuligheder med afsæt i den ny residens og desuden styrke sammenhængskraften for kunstscenen i regionen.

Region Midtjylland støtter med en million kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce