Stafetprogram på plads

Sangeren Jesper Lundgaard er hovednavn ved årets Stafet for Livet 1. og 2. september. Foto: PR

Stafetprogram på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ebeltoft: Programmet for Stafet for Livet, der afholdes i Rønde 1. og 2. september, er nu på gaden. Sangeren Jesper Lundgaard går på scenen 1. september kl. 16-17. Han har medvirket i et hav af koncerter, musicals og TV shows, siden han i 1996 slog igennem som Jean Valjean i "Les Misérables" på Aalborg Teater.

Det er dog de lokale kunstnere, der vil være på scenen i størstedelen af tiden. Buster og Jeppe, to unge fyre fra Rønde, har spillet sammen i et år og har bl.a. optrådt på Train og Godsbanen i Aarhus. "Drive in Jazz" består af seks musikere, som spiller op med et varieret program af jazz, latin, bossa og swing.

Daisy and the oldboys er et lokalt band med tråde til Kolind, Hornslet, Rønde og Thorsager, der også glæder sig til at spille for Stafet for Livet og være med til at støtte kampen mod kræften. 2. september om formiddagen inviterer RHEs venner til fællessang sammen med skolernes elever. Alle kan også være med til at danse sammen med seniordans sammen med Dora Andersen 2. september kl. 10.

Stafetprogram på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce