The Island er igen klar i Ebeltofts blå byrum

Visionen med The Island var at skabe en kulturø, som binder by og havn sammen. Lige nu er sommerens program for øen ved at blive sammensat. Pressefoto

The Island er igen klar i Ebeltofts blå byrum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

The Island, den flydende amfiscene i Fregathavnen i Ebeltoft, bygget af Fregatten Jyllands skibstømrere, er nu klar til en ny sæson. Alle har lige nu mulighed for at byde ind på at afvikle aktiviteter på The Island.

Ebeltoft: Syddjurs Kommunes kultursekretariat er i gang med at planlægge sommerens aktiviteter på The Island i Ebeltofts blå byrum, og hører derfor gerne fra foreninger og kulturaktører af enhver slags, som kunne have gode ideer og lyst at bruge den til spændende arrangementer.

Henover den flydende amfiscenes første sæson har The Island været brugt til mange forskellige arrangementer, f.eks. klassiske koncerter, avantgarde-teater, familiekoncerter, børneteater, danseforestillinger, kreative værkstedsaktiviteter, workshops, krabbefiskeri m.v.

Skulle nogen se helt andre og nye muligheder i The Island, er der dog næsten frit slag for de kreative sjæle, som ønsker at arrangere kulturelle begivenheder til glæde for andre. Det er bare at kontakte Syddjurs Kommunes kultursekretariat og få sat en dato på arrangementet.

Alle kan byde ind

Både foreninger, interessefællesskaber og andre, der vil bruge The Island til events er velkomne. Der kan arrangeres debat, standupshow, højskoleaktiviteter, alvor såvel som leg.

Brug af The Island er gratis, og det er muligt at trække strøm ned til The Island, hvis der er brug for det. Planlagten arrangementer på "øen" bliver annonceret og omtalt på The Islands egen Facebook-side.

The Island var et af Syddjurs Kommunes projekter i forbindelse med kulturhovedstadsprojektet Aarhus 2017. Den blev bygget på Fregatten Jyllands store værksted og søsat til sankthans i kulturhovedstadsåret.

The Island er igen klar i Ebeltofts blå byrum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce