Totalrenoveret Marienhoffskole indviet


Totalrenoveret Marienhoffskole indviet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den store renovering har kostet cirka 30 millioner kroner og blev behørigt fejret af børn, lærere, politikere og interesserede fra byen.

Ryomgård: Onsdag 9. januar blev en ny og moderne Marienhoffskole indviet ved et offentligt arrangement. Den store renovering har kostet cirka 30 millioner kroner og blev behørigt fejret af børn, lærere, politikere og interesserede fra byen.

Som en del af ombygningen har Marienhoffskolen fået nye facader og vinduer, så den fremstår bæredygtig og moderne. Indvendig har alle faglokaler og undervisningslokaler fået en tur. Og i midten af skolen er der blevet plads til et stort pædagogisk læringscenter med bibliotek, fleksible undervisningsrum og læsehuler.

Borgmester Ole Bollesen udtaler om ombygningen:

- Jeg har jo arbejdet med læring og undervisning det meste af mit voksne liv. Derfor er det en stor fornøjelse at kunne ønske Ryomgårds børn og voksne tillykke med deres nye og moderne skole. Det er flot at se, hvordan den nye indretning giver plads til vekselvirkninger mellem fælles aktiviteter, fordybelse og bevægelse. Fra hele byrådet skal der lyde et stort tillykke til Marienhoffskolen.

Formand for udvalget for familie og institutioner Kirstine Bille tilføjer:

- Det er en fornøjelse, at se de nye lyse og indbydende lokaler. Stor ros til både børn og voksne som både har klaret en skolereform og opnået flotte læringsmål - samtidig med at skolen blev renoveret rundt om dem. Også stor ros til samarbejdet mellem skole, kommunens ejendomsafdeling og byens borgere. Det har været afgørende for, at der også blev etableret en multisal som en del af projektet.

Totalrenoveret Marienhoffskole indviet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce