Vanvittig biljagt på Djursland


Vanvittig biljagt på Djursland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En hæsblæsende biljagt udspillede sig natten til torsdag på Djursland, da politiet ville anholde to formodede indbrudstyve. Jagten endte på en mark, hvor politihunde fangede to mænd.

Flere politibiler, sømmåtter og politihunde.

Det var nogle af ingredienserne, der natten til torsdag udgjorde en vild biljagt på Syddjursland. Det hele endte med, at to personer blev anholdt på en mark.

Biljagten begyndte natten til torsdag kl. 3.00 omkring Kaløvig, da en patrulje fra Østjyllands Politi fik øje på en rød Nissan med stjålne nummerplader ved Kaløvig nær Rønde.

Betjentene forsøgte at standse bilen, men føreren af den røde Nissan trådte i stedet på speederen.

Bilen fortsatte ad Molsvej med høj fart.

Flere civile og uniformerede patruljevogne blev sendt til området, ligesom der flere gange blev lagt sømmåtter ud i forsøg på at standse bilen. Alle gangene lykkedes det føreren i køretøjet at undvige sømmåtterne.

Efter en længere biljagt over et større område på Djursland kom der også en hundepatrulje til. Den kørte efter flugtbilen fra krydset Ny Lufthavnsvej/Ebeltoftvej, og biljagten fortsatte over en strækning på cirka 40 kilometer.

På et tidspunkt kørte flugtbilisten ind på en mark.

Her fortsatte biljagten yderligere to kilometer, hvorefter bilen kørte fast.

To personer løb væk fra køretøjet. Afstanden mellem den røde Nissan og hundepatruljen var på det tidspunkt cirka 800 meter. Hundepatruljen ville ikke køre fast, og derfor løb betjente og hunde den lille kilometer til flugtbilen.

Her blev den ene person anholdt med tjenestehund omkring 170 meter fra køretøjet, hvorimod det i første omgang lykkedes den anden at slippe væk.

Dog kom den anden tjenestehund hurtigt på sporet af personen. Efter at have gået spor over en strækning på cirka 300 meter, hvor hund og betjente måtte krydse en å, blev den anden person anholdt.

I køretøjet fandt patruljen indbrudsværktøj, som begge anholdte erkendte, de skulle begå indbrud med.

Begge blev løsladt efter endt afhøring

Men føreren kan se frem til flere sigtelser for overtrædelse af færdselsloven samt et erstatningskrav for ødelagt mark.

Vanvittig biljagt på Djursland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce