Violinist i verdensklasse

Østrigske Benjamin Schmid (billedet) præsenterer sammen med den danske pianist Søren Rastogi virtuos violinmusik i Bregnet Kirke tirsdag 31. juli kl. 19.30. Pressebillede

Violinist i verdensklasse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Årets "Klassiske koncerter i Djurs og Mols" slutter med bravur, når en af tidens største violinister, østrigske Benjamin Schmid giver koncert.

Bregnet: Årets "Klassiske Koncerter i Djurs og Mols" slutter af med bravur, når en tidens største violinister, østrigske Benjamin Schmid sammen med den danske pianist Søren Rastogi præsenterer virtuos violinmusik i Bregnet Kirke tirsdag 31. juli kl. 19.30.

Til koncerten spiller de både Beethovens lyse smukke "Forårssonate" og ekvilibristiske værker af bl.a. Paganini og Lizst. Benjamin Schmid har en enestående karriere, han har lavet tv-indspilninger med orkestre som Wiener Filharmonikerne, og hans repertoire spænder fra de gamle romantiske mestre til ny musik og jazzimprovisation. Han er i verdenseliten og nævnt i bogen "Great Violinists of the 20th Century". Han er en rebelsk nutidig stjerne, der på samme måde som Paganini og Lizst for 200 år siden udfordrer sit instruments grænser teknisk og stilmæssigt.

Koncerten bliver afslutningen på en uge med 11 koncerter med danske og internationale topnavne. Der er pop-up koncerter på havnen og rundt omkring i løbet af ugen, den traditionelle hyggelige syng-med-koncert og musikalsk samvær på de forskellige scener i området.

Violinist i verdensklasse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce