Omfattende ombygning: Restaurant i Bruuns Galleri skifter navn og koncept

Restauranten Ha Long skifter efter 14 år navn og koncept. Fra februar åbner Cu Cu, som lægger vægt på at være et mere socialt spisested. Foto: Axel Schütt

Omfattende ombygning: Restaurant i Bruuns Galleri skifter navn og koncept

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den vietnamesiske restaurant Ha Long Café og Restaurant langer ikke længere friturestegte rejer og nudler over disken. Til februar åbner de op igen med både et nyt navn og nyt koncept.

AARHUS: 'Ha Long er lukket. Vi siger tak til de mange kunder, som har støttet os gennem de mange år'.

Efter rigtig mange år er det nu slut med Ha Long i Bruuns Galleri, står der på restaurantens hjemmeside. Og med afskærmningen rundt om restauranten er man ikke i tvivl om, at der sker ændringer i den tidligere vietnamesiske restaurant.

- Efter 14 års succes med Ha Long, føler vi, at det er på tide at forny vores koncept. Derfor er vi i gang med en omfattende ombygning for at give vores kunder en større kulinarisk oplevelse, siger Stephanie Phan, der er konceptudvikler i restauranten.

Social dining på menuen

Restauranten forbliver i den vietnamesiske stil, når man læser menukortet igennem. Men Cu Cu - som restauranten kommer til at hedde - vil i højere grad fokusere på traditionelle vietnamesiske retter. Derudover bliver konceptet et gennemgående tema fra det traditionelle vietnamesiske køkken, nemlig social dining.

- I Vietnam har social dining, hvor man deler mad på kryds og tværs af bordet, altid været en del af vores madkultur. Denne unikke madoplevelse er noget, vi gerne vil dele med vores gæster. Det bliver derfor en del af vores nye koncept hos Cu Cu, fortæller Stephanie Phan.

Netop det sociale med at deles om maden gør også, at den tidligere buffet er væk.

- Vi har haft for øje, at der skulle ske noget nyt - både med maden og oplevelsen. Det skal nu være et mere socialt sted end før, hvor folk kom ind og spiste alt, hvad de kunne i buffeten. Forhåbentlig kommer de nu til at sidde og hygge sig og få en god oplevelse, siger Stephanie Phan.

Selvom det stadig er mad inspireret fra Vietnam, der bliver serveret, kommer det til at være retter, der ikke er set før, og andre retter som får tilført et mere moderne udtryk.

Netop også det moderne og den tid, vi har bevæget os hen mod, har gjort, at det altså er nu, efter 14 år som Ha Long, at restauranten nu ændrer kurs.

- Vi har følt, at der skulle ske noget nyt. I løbet af de 14 år er der både sket et generationsskifte og en ændring i folks spisevaner. Folk rejser mere, og vi tænker også spisemiljøet anderledes. Det vil vi gerne prøve at imødekomme, siger Stephanie Phan.

Åbner forhåbentlig midt i februar

Bag de høje afskærmningsplader rundt om restauranten - der fra februar kommer til at hedde Cu Cu - arbejder de stadig på at få restauranten klar.

En arkitekt har tegnet hele restauranten om og med buffeten sløjfet fra restauranten, har det givet plads til en helt ny indretning.

Udover både det nye sociale koncept og den skippede buffet, vil restauranten i højere grad komme til at have fokus på gode vine og coctails.

Meldingen fra vietnamesiske Cu Cu lyder, at de forventer at kunne åbne engang i februar, men der er dog endnu ikke fastlagt en dato for åbningen.

Omfattende ombygning: Restaurant i Bruuns Galleri skifter navn og koncept

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce