Annonce
Debat

Corona: Aarhus Universitet svigter sit ansvar - eksamen kan blive superspreder

DEBAT: Over 200 studerende i samme lokale, lige op til jul, lyder som et skrækscenarie i 2020. Ikke desto mindre er det sådan, Aarhus Universitet vælger at afholde eksamen for medicinstuderende fra 4. og 5. semester.

Debat

Banegraven: Vi mangler hensynet til byens fortid eller fremtid

DEBAT: For tiden er der heftig debat om overdækningen af banegraven i Aarhus. Fortalere for projektet mener, at det er en historisk mulighed for at binde byen tættere sammen og integrere Frederiksbjerg i midtbyen.

Debat

Simsek svarer: Affaldssortering skal ikke ske for systemets skyld

DEBAT: Det er en ordentlig omgang, som Hans Jørgen Rasmussen fyrer af mod mig på debatsiderne i avisen 1. december. Jeg ved dårligt, om jeg skal putte hans beskyldninger ind under "småt brandbart" eller "deponi".

Debat

Beslutning i regionen: Det skal være let at skifte til cyklen

DEBAT: I regionsrådet havde vi for nylig supercykelstier på dagsordenen. En "lille" sag økonomisk set i Region Midtjyllands milliard-budget, men det kan være begyndelsen til noget stort for en grønnere og sundere mobilitet.

Debat

Kvindemuseet: Vi kan ikke se passivt til et navneskifte

DEBAT: Er der da ikke en voksen til stede? Det får man lyst til at spørge om, når man hører, at Kvindemuseets bestyrelse er på vej til at ændre museets navn for at erstatte det med et navn, der kan rumme "alle køn".

Annonce
Annonce
Debat

Skanderborg: Vi har ikke brug for falske flag

DEBAT: I 1940 skrev Poul Sørensen sangen "Et flag er smukkest i modvind”, året for Danmarks besættelse. Fem år senere, i 1945, kunne Dannebrog atter hejses i et frit Danmark, efter at ideen om et Neuropa under tyske ledelse var sat på pause.

Debat

Favrskov: Hvorfor må Dannebrog ikke komme ind i varmen?

DEBAT: Dannebrog er desværre ikke velkommen i byrådssalen i Favrskov. Det står klart efter en afstemning i byrådet forleden, hvor det røde flertal stemte nej til et forslag om at lade Dannebrog få plads i salen.

Annonce