Annoncørbetalt indhold

Århus Stiftstidende – lokalavisen med sjæl

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold


Med fokus på det østjyske har Stiften med passionerede ildsjæle i spidsen fokus på at skrive spændende nyhedsartikler til sine læsere. Vi er vågne og med, hvor det sker. På den måde er du garanteret spændende, topaktuelle og oplysende nyhedsartikler fra Århus, Odder, Skanderborg, Ry, Silkeborg, Randers, Grenå, Samsø og alt derimellem. Med fokus på de danske lokalsamfund, er vi stolte af at kunne levere kvalitetsjournalistik i Århus og omegn. Århus Stiftstidendes dækningsområde dækker bredt og rammer 66.000 læsere. Århus Stiftstidende er en af 15 dagblade fra Jysk Fynske Medier.


Digitale aviser til alle abonnementer


Når du køber avisabonnement på Århus Stiftstidende medfølger også avisen digitalt. Hvis du har bestilt et abonnement, hvor du får leveret din avis i postkassen, vil du ligeledes få avisen digitalt hver dag, uanset hvor ofte du har valgt at modtage din fysiske avis. Du vil derfor altid have mulighed for at læse din lokalavis, hver eneste dag – 365 dage om året. Du kan læse dagens avis på Nyhedsarkivet, hvor du også kan finde et større arkiv af tidligere udgivelser af Århus Stiftstidende. Stiften har fungeret som lokalavis helt tilbage til 1794. I Nyhedsarkivet kan du få flere af disse historiske oplevelser samt finde digitale aviser fra op igennem tiden til i dag.

Flere digitale fordele med Stiften

På de fleste abonnementsløsninger med Århus Stiftstidende medfølger et abonnement på PLUS. Elsker du at fordybe dig i spændende artikler på hjemmesiden, eller via sociale medier? Så er et PLUS-abonnement det helt rigtige for dig. Med et PLUS-abonnement får du adgang til alle artikler – også dem der kræver log-in. Du kan på den måde altid holde dig opdateret på højaktuelle nyhedsartikler, så snart de uploades på Stiftens hjemmeside. Det skal nemlig være nemt at være opdateret på sit lokalområde.

Lokalavis med stort nationalt tillæg

Er du en af de abonnenter, der ønsker hånd i hanke med, hvad der sker i resten af landet? Alle Jysk Fynske Mediers lokalaviser giver adgang til AvisenDanmark som tillæg til abonnementet. Du får adgang via Nyhedsarkivet og med login via AvisenDanmarks hjemmeside. Avisen har journalisten i de danske storbyer og med spændende, fortællende og informative artikler holdes du opdateret på nær og fjern.

Alt dette og meget mere får du som avisabonnement ved Århus Stiftstidende. Uanset hvad dit nyhedsbehov måtte være, har vi abonnementet, der passer dig.

Få overblikket – tilmeld dig nyhedsbrevet

Som modtager af nyhedsbrevet fra Århus Stiftstidende modtager du dagligt et nyhedsoverblik med nyheder fra dit lokalområde. Med direkte links til artiklerne, kan du nemt og hurtigt få adgang til artiklerne, det har derfor aldrig været nemmere at holde sig opdateret på sit nærområde.


Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.