Annonce
Navne

Århusianer er årets kiropraktor

<p>Carsten Hviid.</p>

Den århusianske kiropraktor Carsten Hviid er valgt af medlemmerne af Dansk Kiropraktor Forening til Årets Kiropraktor på Dansk Kiropraktor Forenings årsmøde lørdag 14. november.

Annonce

Prisen går til en person, der har ydet en særlig indsats inden for det kiropraktiske fagområde, og modtageren indstilles og vælges af Dansk Kiropraktor Forening.

Carsten Hviid er indehaver af Kiropraktorerne Hviid på Banegårdspladsen i Aarhus. Klinikken blev grundlagt i 1951 af forældrene Henning og Aase Hviid, der begge var kiropraktorer. Sideløbende har Carsten Hviid været praksiskonsulent i Region Midtjylland og underviser på Syddansk Universitet. Carsten Hviid er uddannet på The Anglo-European College of Chiropractic i England i 1977.

I indstillingen til prisen hedder det:

»Han er den mest hjælpsomme kollega, og vi er mange i Region Midtjylland, der benytter os af hans viden. Han er altid glad for at dele sin viden med andre og komme med forslag for eksempel i forhold til røntgen eller til praktisk implementering af computersystem. Desuden er han altid aktiv i diverse sager såsom politisk i forhold til, hvor rettigheder til røntgen ligger, og hvem der skal lave beskrivelsen etc. Der kan nævnes mange eksempler igennem årene, hvor han har ydet en stor indsats for kiropraktorerne i regionen.«

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Få overblikket: Her er de nye restriktioner, der gælder fra mandag

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Aarhus For abonnenter

I kirke juleaften? Nytårsaften med vennerne? Corona-professoren svarer på fem dilemmaspørgsmål

Annonce