Annonce
Aarhus

Århusiansk hotelperle solgt: Ruths Hotel-direktør tager over med dynasti i baghånden

Villa Provence er tidligere kåret til Danmarks bedste hotel. Nu sælger Anette og Steen Steenstrup, der for 17 år siden lagde grundstenen til deres "barn" på Fredens Torv. Foto: Scanpix
Villa Provence på Fredens Torv er sit eget lille særegne hotel. Sælger er stifterne ægteparret Steenstrup, der siger farvel efter 17 år.
Annonce

AARHUS: Et af Aarhus' mest populære hoteller, Villa Provence på Fredens Torv, er blevet solgt.

Stifterne, ægteparret Stenstrup, kaster sig nu over den den tredje alder med rejser og børnebørn.

Ny daglig vært bliver den mange-årige Ruths Hotel-direktør, Peter Chr. Bühlmann Jensen, fra hotelkoncernen Familien Bühlmann, der med udgangspunkt i Nordjylland har en stor forretning.

Tak for nu til Villa Provence, hvor Steen Steenstrup gennem 17 år har ydet service. Nu gælder det den tredje alder. Foto: Scanpix

Handlen er i orden, og de nuværende ejere og værter, ægteparret Steen og Anette Stenstrup, siger farvel til Villa Provence 1. oktober.

Familien Bühlmann, der i foreløbig tre generationer har drevet herregårdshotellet Scheelsminde i Aalborg, har i de senere år desuden udvidet forretningen ved også at påtage sig driften af for eksempel Nørre Vosborg Herregård ved Holstebro, det snart åbningsklare, nybyggede Peak 12 Hotel i Viborg samt Airport Hotel i Aalborg Lufthavn, ligesom man også driver Restaurant Victors Madhus og AaB Sport Event i hjembyen.

Annonce

Århusiansk provencalsk perle

Den mindre, provencalsk inspirerede hoteloase i Aarhus med de 39 individuelt indrettede værelser og suiter er kendt for sublim kvalitet, autentisk fransk landhotelindretning og et ekstraordinært, personligt serviceniveau.

Villa Provence med knap 20 ansatte blev eksempelvis i 2018 kåret som årets højest ratede danske hotel af rejseportalen Tripadvisors brugere og har de seneste mange år altid været nummer et i Aarhus.

Anemette og Danni Bühlmann fra det nordjyske hotel- og restaurantdynastiet Familien Bühlmann er klar til at tage over på Fredens Torv, hvor svigerfaren kommer til at stå for den daglige drift.  PR-Foto

Med Peter Chr. Bühlmann Jensen vil Villa Provence få en ny daglig vært med absolut kompetence og dermed indgå på en særlig plads i den voksende Bühlmann-forretning, hvis daglige koncernledelse udgøres af Peters Christian datter og svigersøn Anemette og Danni Bühlmann, står der i en pressemeddelelse.

Annonce

Den direkte kundekontakt

- Vi har i årevis fulgt med i og beundret Stenstrups imponerende udvikling og drift af den helt ekstraordinære og meget autentiske hoteloplevelse, som Villa Provence tilbyder. Anette og Steen har kendt til vores langvarige respekt, så da et skifte blev muligt, havde vi ikke svært ved at gå ind i en forhandling, siger direktørparret og indehaver Anemette og Danni Bühlmann.

De fremhæver desuden, at far og svigerfar Peter Christian med jævne mellemrum har nævnt, hvordan han netop en gang i "sit næste liv" gerne ville drive sådan en type personligt sted baseret på dejlige, individuelle værelser, excellent morgenmad og direkte kundekontakt.

Drømmen opfyldes med Villa Provence og stedets landstilsindretning – med blandt andet badekar på løvefødder, himmelsenge, tunge, gulvlange gardiner på sorte smedejernsstænger samt vintagespiritusflaskerne på bakkebordene.

Det er interiør, som Annette Stenstrup gennem årene har identificeret og hentet hjem fra markeder og antikforretninger i Paris og Provence. Et andet særkende er den individuelt serverede morgenmad ved bordene med håndlavede franske oste, italiensk bacon og friskpresset juice, der naturligvis hver morgen blev serveret for gæsterne af blandt andet værterne selv. Ikke noget med buffet her.

Annonce

Farvel til "barnet" efter 17 år

Steen Stenstrup fortæller, at han og hustruen nu skal i gang med et nyt liv. Han nævner parrets alder og lysten til at rejse mere sammen og tilbringe mere tid med børnebørnene – nummer to er på vej - som motivation til nu at sende Villa Provence-stafetten videre.

- Når man selv har etableret og drevet så specielt et sted i 17 år og selv stået klar med morgenmaden hver morgen klokken 06.45, er det imidlertid ikke nok bare at sælge uden samtidig at tænke på "vores barns" fremtid. Gennem det langvarige bekendtskab og mange gode drøftelser blev vi bevidst om, at netop Familien Bühlmann har den nødvendige forståelse og passion til, at vi trygt kan overdrage ansvaret for Villa Provence til netop dem. Trods en god pose penge ville vi langtfra have solgt til hvem som helst, siger Steen Stenstrup.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AGF

Udvist efter 90 sekunder: - Jeg tænkte, jeg ville udvise lidt ro. Men det var ikke smart ...

Aarhus

Corona gør comeback i Østjylland: Hvor bekymrede skal vi være for det stigende smittetal?

AGF

Patrick Olsen: Vi arbejder som svin

Annonce