Annonce
Aarhus

Aarhus Kommunes kriseledelse er samlet for at drøfte alarmerende corona-udvikling

Aarhus Kommunes kriseledelse er trådt sammen for at drøfte den store stigning i antallet af coronasmittede i Aarhus. Foto: Henning Bagger
Tirsdag middag samledes kriseledelsen i Aarhus Kommune for at drøfte mulige initiativer i kølvandet på den store stigning i antallet af coronasmittede. På mødet deltager en repræsentant for Styrelsen for Patientsikkerhed.
Annonce

AARHUS: Aarhus Kommunes kriseledelse er samlet for at endevende mulige konsekvenser af den store stigning i antallet af coronasmittede i Aarhus.

Kriseledelsen med stadsdirektør Niels Højberg i spidsen trådte tirsdag kort efter middag sammen.

Det sker på et møde, hvor en repræsentant for Styrelsen for Patientsikkerhed også deltager. Medarbejderen fra styrelsen skal give en status på situationen i Aarhus, der i weekenden blev ramt af en markant stigning i antallet af coronasmittede.

Aarhus Kommune oplyser, at kriseledelsen skal drøfte det forhøjede smittetryk i Aarhus og eventuelle initiativer på baggrund af det.

Annonce

Alarmerende weekend

Fra fredag til mandag blev der blevet konstateret 50 nye tilfælde af coronasmittede i Aarhus Kommune.

Det viste tal fra Statens Serum Institut.

De nye tilfælde i Aarhus-området udgjorde en fjerdedel af nye smittede på landsplan, der er på 207. Det viser de seneste tal fra Statens Serum Institut.

Under corona-nedlukningen i foråret var der i eksempelvis ældreplejen indført en lang række forholdsregler, der skulle beskytte såvel ansatte som sårbare borgere mod smitte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Brand uden flammer på Studstrupværket

AGF For abonnenter

Karakterbogen: Topscoreren, terrieren og keeperen var bedste AGF-spillere i Parken - mange andre tabte sutten i slutfasen

Annonce