Annonce
Aarhus

Aarhus opruster mod corona: To nye vaccinationscentre på vej

Vaccinationscentret på Aarhus havn kan snart se frem til at blive aflastet af yderligere to Vaccinationscentre. Foto: Ole Christensen
Selv om Aarhus er en storby med 350.000 borgere, har byen lige nu kun ét vaccinationscenter. Det bliver der dog snart lavet om på.
Annonce

Aarhus: Vaccinationscentret på Aarhus havn har i weekenden været ramt af travlhed, lange køer og misforståelser. Flere ældre borgere har været tvunget til at stå længere tid ude i kulden og vente på, at det blev deres tur til at få vaccinestikket.


Der kommer to nye vaccinationscentre, det første kommer til at ligge på Paludan-Müllers vej, og det andet kommer til at ligge på Sletvej.

Nanna Busch Petersen, Fuldmægtig ved Aarhus Universitetshospital.


De lange ventetider skyldes, at flere af de ældre ikke har fået deres booking til vaccination bekræftet, når de har forsøgt at bestille den på nettet.

Annonce

Nord og Syd

Vaccinationscentret på havnen kan dog snart se frem til at blive aflastet. Der åbner nemlig to nye vaccinationscentre i Aarhus inden for nærmeste fremtid. Det fortæller Nanna Busch Petersen, der er fuldmægtig i planlægningen ved Aarhus Universitetshospital.

- Der kommer to nye vaccinationscentre, det første kommer til at ligge på Paludan-Müllers vej, og det andet kommer til at ligge på Sletvej, fortæller Nanna Busch Petersen.

De to nye centre kommer henholdsvis til at hedde Vaccinationscenter Aarhus nord og Vaccinationscenter Aarhus syd.

Annonce

Åbner i marts

Den specifikke dato for åbningen af de nye centre er stadig uvis. De skal dog efter planen åbne i løbet af marts, fortæller Nanna Busch Petersen.

De to nye centre er lige nu under opbygning, og der arbejdes for at gøre dem klar til at vaccinere de mange mennesker, som bor i Aarhus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Aarhus

Store vaccinedag forløb smertefrit: Vaccinationscentret på Aarhus Ø er klar til at stikke mange flere

Aarhus

Her er forklaringen på kaos: Regionen indkalder langt flere end der er vacciner til

Alarm 112

Politiet fortsætter med at lede efter Jane Møller ved Brabrandsøen: - Tekniske spor peger i den retning

Annonce