Annonce
Navne

Advokat med passion for specielle biler fylder 50

Sophus Bøgeskov Christensen, Storring, advokat og partner i Horten Advokatpartnerselskab, fylder 50 år lørdag 17. april. Foto: Horten

50 år: Sophus Bøgeskov Christensen, Storring, advokat og partner i Horten Advokatpartnerselskab, fylder 50 år lørdag 17. april.

Sophus Bøgeskov Christensen er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i 1994 og er i dag blandt landets førende rådgivere inden for heste- og dyrlægebranchen, hvor han håndterer enhver problemstilling i relation til overdragelser, kontrakter og tvistløsning.

Han kom til Horten Advokatpartnerselskab i 2018, hvor han har været en stor drivkraft bag etablering af Hortens kontor på Frederiks Plads i Aarhus, fortæller Horton Advokatparnerselskab.

Annonce

Sophus Bøgeskov Christensen fører civile retssager og voldgiftssager for alle retsinstanser, herunder såvel institutionelle som ad hoc-etablerede voldgiftsretter. Han repræsenterer i den forbindelse ikke mindst forsikringsselskaber og udenlandske klienter.

Desuden er han certificeret dansk og international voldgiftsdommer og fungerer jævnligt som voldgiftsdommer. Sophus Bøgeskov Christensen var i 2003 konstitueret som dommer i Vestre Landsret.

Han har i perioden 2003-2012 været ekstern lektor på Aarhus Universitet i kursusfaget Procedure og fungerer som censor ved den obligatoriske retssagsprøve, udpeget af Advokatrådet.

Sophus Bøgeskov Christensen bor med sin hustru, Jytte, og to børn i Storring vest for Aarhus på en ejendom med heste. Han har en stor passion for specielle biler, som han samler på, og er også en aktiv sportsmand, særligt inden for cykelsporten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Ny direktør for Kattegatcentret

AGF

AGF-direktør får karantæne og bøde på 20.000 kr: 'Gav hånd med knyttet næve med hård kraft'

Danmark

Gratis færger og billig kollektiv transport: Minister vil gentage succesen fra sidste sommer

Østjylland

Tvangsnedlukning truer: Sogn nærmer sig den kritiske grænse

Annonce