Annonce
Livsstil

Afløser kinesisk buffetrestaurant: Madklubben nummer fire er på vej i Aarhus

- Det var sgu ikke helt meningen, forklarer Anders Aagard om den fjerde restaurant, som han har på vej i Aarhus. Foto: Axel Schütt

Den tredje udgave af Madklubben åbner til marts, og samtidig er indehaver Anders Aagaard så småt gået i gang med den fjerde.

AARHUS: Med godt 15 restauranter i drift hjemme i København skulle 2018 egentlig have været et roligt år for manden bag Madklubben, Anders Aagaard.

Det gik ikke helt som ventet, da der pludselig opstod en chance for et indtog i Aarhus, da Toldboden på havnen blev ledig efter Jensens Bøfhus.

I maj åbnede Madklubben i lokalerne, og så var der lagt op til en pause med en nyfødt datter i privaten på Frederiksberg, men sådan skulle det heller ikke gå. Endnu en chance bød sig i Aarhus, efter Castenskiolds konkurs og lukning, og så åbnede Anders Aagaard Madklubben Grill ved åen i november sidste år.

På det tidspunkt slog han fast over for Stiften, at han gerne ville åbne flere i Aarhus, men at der nu lige skulle gå et stykke tid. Nu er alt jo relativt, men han mente formentlig længere end de få måneder, der gik, inden et nyt lokale gjorde sig til.

Auktionshuset i Mejlgade åbner til marts med Madklubbens pizzakoncept Frankies, og gudhjælpemig om Madklubben nu ikke også allerede har lokalerne klar til kædens fjerde restaurant i Aarhus.

- Det var sgu heller ikke helt meningen, griner Anders Aagard.

- Men ved et tilfælde så jeg hos en restaurantmægler, at lokalerne var ledige, og da jeg på den lidt længere bane var på udkig efter noget i den her størrelse, slog jeg til.

Annonce

Madklubben

Kæde startet af Anders Aagaard i København i 2007.Madklubben har mere end 15 restauranter i København, har bar og selskabslokaler og har to restauranter i Aarhus med to mere på vej.

Består en række forskellige koncepter, der alle har et overordnet koncept om fremragende mad til fornuftige penge.

Den kinesiske buffetrestaurant Lotus er lukket, og i lokalerne på Frue Kirkeplads åbner til maj Madklubbens fjerde restaurant i Aarhus. Foto: Axel Schütt

Hemmeligt koncept

Det er lokalerne på Frue Kirkeplads, der i en årrække husede den kinesiske buffetrestaurant Lotus, som Anders Aagaard har overtaget.

Foreløbig har han solgt ud og doneret det meste af indmaden væk, og nu går en ombygning i gang, der skal omdanne de godt 400 kvadratmeter til Madklubben nummer fire i Aarhus.

- Jeg kan ikke afsløre endnu, hvad konceptet bliver, men jeg kan røbe, at det bliver et af de nyere koncepter, der allerede kører i København. Der bliver plads til 150 gæster, og det bliver ikke en klassisk restaurant med en trerettersmenu, forklarer Anders Aagaard.

Mere kunne vi ikke presse ud af ham til offentliggørelse i denne omgang, ligesom vi ikke kunne presse ud af ham, om vi også kommer til at se en femte Madklubben her i byen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

En opvisning i socialdemokratiske valgløfter

Da Helle Thorning-Schmidt i 2011 tiltrådte som Danmarks første kvindelige statsminister, blev det hurtigt klart, at det reelt var de radikale, der sad på magten, mens stort set ingen af hendes socialdemokratiske mærkesager og valgløfter blev gennemført. Da landets næste kvindelige statsminister, Mette Frederiksen, mandag kunne præsentere sin første finanslov, var det det stik modsatte - en opvisning i hvordan man sætter sig på magten og gennemfører sine valgløfter, mens det radikale støtteparti blev kørt helt over. Anført af tidligere Aarhus-borgmester finansminister Nicolai Wammen lykkedes det at få lavet ikke alene en af de rødeste finanslove meget længe set. Der er samtidig fundet plads til at kunne gennemføre rigtig mange af de socialistiske løfter, som vælgerne blev stillet i udsigt op forud for valget i sommer. Godt nok er det helt store valgløfte om tidlig tilbagetrækning til de fysisk nedslidte endnu ikke gennemført, men rigtig mange af de øvrige løfter er faktisk. Ikke mindst fik psykiatrien et meget længe ventet løft. I årevis har området været forbigået og kraftigt underprioriteret, og derfor var det også helt på sin plads, at Wammen levede op til løfterne fra valgkampen og sikrede midler til en af vores samfunds mest udsatte grupper. Der er stadig plads til forbedring, men finansloven var på det punkt et skridt i den rigtige retning. Til gengæld må det være mere end svært for den radikale leder Morten Østergaard at kigge sine vælgere i øjnene i disse dage. Socialdemokraterne gav enkelte indrømmelser på indvandrerpolitikken, men ellers bankede Wammen for alvor de radikale på plads, og radikale vælgere må med skuffelse konstatere, at dagene, hvor partiet via Margrethe Vestagers ledelse styrede Danmark, endegyldigt er forbi. I hvert fald er det umuligt at se radikale aftryk på den økonomiske del af finansloven, som til gengæld desværre må skabe jubel hos SF og Enhedslisten. For endnu en gang er den socialistiske misundelsespolitik og mærkesager slået igennem for fuld kraft med ekstra arveafgift og øget offentligt forbrug. Radikale har ellers gentagne gange langet ud efter borgerlige regeringer og specielt støttepartiet Dansk Folkeparti, som er blevet beskyldt for at se stort på alt andet indvandringspolitikken, men det er lige præcis det samme, man med rette nu kan beskylde det tidligere borgerlige midterparti for. Det virker i hvert fald som om, at Morten Østergaard har givet køb på alle økonomiske ønsker for at få små indrømmelser på spørgsmål om indvandring. Det er stærkt bekymrende, for Østergaard burde have været garanten for, at den røde regering økonomisk blev trukket i retning af midten. Det blev den på ingen måde, og derfor fik vi den rødeste finanslov i mange år. Den er blottet for jobskabende initiativer og hensyn til erhvervslivet men til gengæld med en regering, der bruger stort set hele det økonomiske råderum i et hug. Det giver øget velfærd på kort sigt men kan på længere sigt blive en meget dyr fornøjelse.

Aarhus

Flere mænd ville se Mormon-musicalen

112

Spottede fællestræk ved villaindbrud: Tre mænd fra Aarhus idømt flere års fængsel

Annonce